Mad og drikkevarerDesserter

Kage med kiwi "grøn skildpadde"

Lad os tage et lille hvil og arrangere en teselskab! Og som en dessert kage forberede kiwi. Behagelig let syrlig frugt går godt med fløde og valnødder. I kiwi mange nyttige egenskaber. På ganen er det noget der minder om jordbær, stikkelsbær og melon og indeholder mange vitaminer og mineraler, der er nyttige for sundhed og elasticitet i huden, et stærkt immunforsvar, god figur og fremragende stemning. Det spises rå, tørret, vyalyat, tilføjes saucer til pizza og kød og fiskeretter. Og i dag vil vi forsøge bud og flavorful kage.

Ingredienser til kager

Som udgangspunkt tager vi den sædvanlige småkage dej. Blot tilføje en lille valnød. Vores opskrift på kage med kiwi enkel. Præparatet tager meget lidt tid. tage:

- 250 g sukker;

- 150 g mel;

- 6 æg;

- en pose bagepulver;

- vanillin;

- valnødder - 100 g;

- en knivspids salt.

Forberede ordentlig kiks

Tilføj til kagen med kiwi, eller mere præcist, til dejen, valnødder. For at gøre dette rense dem, Svits i en gryde, male i en blender, indtil melet tilstand. Separat blande sukker, salt og vanillin, tilsæt æg og pisk mixer omkring 4-5 minutter til frodige, men stærk skum. Mel finkæmme gennem en sigte, blandes med bagepulver, hakkede nødder, og gradvist tilføje æggene, fortsætter med at piskeris. Dejen skal være meget flydende, og ligesom tyk fløde.

Form af fedt med vegetabilsk olie og fyld den to tredjedele. Før bagning, lad det stå et par minutter på skrivebordet. Dejen ensartet dæksel til en lys skorpe danner på sin overflade. Nu kan du bage. For mange er det mere bekvemt at anvende en delt form - ud af det, så er det lettere at fjerne. Ovntemperaturen vælges til 180 grader og bages omkring en halv time. I bagningen behøver ikke at åbne ovnen - kagen vil ikke stige og dårlig propechetsya. Villighed til at kontrollere nemt punktere det flere steder med en gaffel eller tandstikker - de skal forblive rene og fri for rester test.

Må ikke straks fjerne kagen fra formen. Lad det køle af. Det vil tage omkring 5-6 timer. God kiks bør være "at stå" på hovedet. Så overfladen er glat, uden bakker. Du kan indstille 3-4 brede kopper på bordet og tænd deres kage. Og så er det ikke tørret op, kan dækkes med et tørt håndklæde.

Imprægnering til kager

For at gøre det svamp kage med kiwi mere saftigt og mørt, vil udarbejde en særlig imprægnering. Det bruges før at smøre creme kager. Vi har brug for:

- vand - 1 m.;

- Kaffe - 3 spsk. l.;

- sukker - 3 spsk. l.

I en lille gryde opløse sukker og vand, omrøring, opvarmet til tilbagesvaling. Lad afkøle. Brew kaffe, filter, føje den til sukkersirup. En god blanding. Nå, kaffen er klar imprægnering.

Lagkager til

Vores kage med kiwi frugt går godt med fløde. For ham, vi har brug for:

- 30% fedt creme - 450 g;

- pulveriseret sukker - 200 g

Som det er kendt, flødeskum godt kølet. Derfor, før madlavning creme sender vi dem et par timer i køleskabet. Derefter piskeris mixer, langsomt indføre pulveriseret sukker, i 5 minutter, indtil bløde toppe form. Det er bedre ikke at bruge sukker - ofte har han ikke tid til at smelte.

Sætte kagen med kiwi

Klar og afkølet kiks kløft i 2 kage og imprægnere hver kaffe sirup. God brug af silikone Pastry Brush. Det giver dig mulighed for at anvende væsken jævnt over hele overfladen. Ikke smøre den indvendige del af porøs kage, medens den ydre, som dannede en skorpe, og drej den indad. Så godt gennemblødt kage på alle sider. Kiwi frugt skrællet og skåret i tern. Sæt kagen i den nederste fad, smør det godt med fløde, sat på toppen af stykker af kiwi og hæld cremen. Dæk med anden Korzh, ret kanterne og smører den færdige kage med smør fløde på toppen og på siderne.

pynte skildpadden

Før du dekorere en kage kiwi, sende den til et par timer i køleskabet. Så det er bedre gennemblødt, de øverste lag af fløde og zastynut det lettere at dekorere. I mellemtiden forberede frugten. Vores kage vil være i form af en grøn skildpadde. Fjern forsigtigt skindet fra kiwi og skæres i skiver. En hel reserve: skåret fra hans hoved, fire ben og en hale skildpadde. Pynt kagen skiver på overfladen. Ved slutningen tilføje hoved, hale og ben. Nå, du er færdig! Du kan drikke te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.