Mad og drikkevarerHovedret

Hvilke vitaminer er indeholdt i druerne, og hvad er det nyttigt?

I dag, kære læsere, ved du hvad vitaminer er indeholdt i druerne og hvilke fordele denne frugt bringer en person. I verden er der omkring 8000 forskellige sorter, hver unik på sin egen måde. De vigtigste grupper indbefatter: "Riesling" (hvide druer), "Muscat", "Isabella" og "Feteasca". De gamle romere brugte frugten til behandling af fysiske sundhed. Indtil nu, traditionel medicin ved en masse af effektive opskrifter baseret på drue.

Det er kendt, at drue 70% vand. Er lav i kalorieindhold bær - 100 g af produktet udgør kun 69 kalorier. Druer kan med rette kaldes en kosten frugt. Jeg er sikker på, mange er klar over dens fordele, men ved ikke, hvad vitaminer er indeholdt i druerne. Lad os i dette, og vi vil forstå.

Rig frugt på vitaminer B, som har en antidepressiv virkning på mennesker. For at opmuntre mig selv op, nok at spise en håndfuld bær eller drikke et glas frisk juice. Dette vitamin forbedrer også tilstanden af negle, hår og epidermis. Når der er problemer hud og akne anbefales dagligt at spise en lille mængde frugt. Folsyre (B9), der er indeholdt i druer, normaliserer processen med hæmatopoiese.

Den vitaminindholdet i druerne nok til at slippe af med beriberi og udfylde den nødvendige forsyning af mikronæringsstoffer. For eksempel i mange frugter ascorbinsyre (C), som støtter vores immunitet og forhindrer indtrængning af skadelige mikroorganismer. Det anbefales at bruge det i perioden med akutte luftvejssygdomme. Det positivt påvirker huden, hjælper det til at forblive smidig, ungdommelig og glat.

Men hvad vitaminer er indeholdt i druerne? Imponerende dosis flavonoider (vitamin P) til stede i bær. Præparatet omfatter frugt og vitamin PP (niacin), der er involveret i protein og kulhydrat metabolisme. Denne vigtige syre reducerer blodtrykket, forbedre blodcirkulationen og fordøjelse, understøtter vores vision og normaliserer mavetarmkanalen. Derfor viste druerne folk i strid med mave-tarmkanalen, samt problemer i bronkier og lunger. Det højeste indhold af vitaminer er i en hybrid art.

Forskellen kvantitativt på grund af de betingelser, hvorunder importeret frugt og indflydelsen af druesorter. For eksempel i "Sevestre" og "Scarborough" er en enorm mængde af vitamin P. Men retinol og ascorbinsyre i en masse af sorter af "Kish Mish" og "Malaga". Vitaminer i vindruer "Kish Mish" (hvide sorter) dominerer i huden. Retinol (vitamin A) beskytter vores hud og slimhinde fra læsioner, forbedrer immunsystemet, tilvejebringer den funktionelle aktivitet af urin og fordøjelsessystemet. Retinol er meget nyttigt for vision.

Alle disse vitaminer lagres i udarbejdelsen af vin. En moderat mængde af denne drik har en positiv effekt på den generelle sundhed. Så vi regnet ud, hvad vitaminer er indeholdt i druer og de fordele, de bringer til os. Men ud over dette, for frugt indeholder vigtige for livet sporstoffer såsom calcium, phosphor, magnesium, natrium og lidt svovl, zink, mangan, chlor, jern, iod og kobber.

Generelt i denne bemærkelsesværdige en frugt der er en masse af biologiske stoffer, forbedre vores fysiske og psykiske tilstand. Spise bær, du styrke kroppen, toniziruete det og hjælper med at genoprette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.