TravelingRejsetips

Cypern i januar. Skal jeg gå til en ferie på øen om vinteren

I januar i de fleste af de nordlige halvkugle steder er den koldeste måned i året. Ak, dette gælder også for Cypern. Selv om vinteren på øen i Middelhavet glade nordboere varm. Måske er du slapper af i Limassol og Ayia Napa i sommer, tanke, og hvad Cypern i januar? Svaret på dit uudtalt spørgsmål i denne artikel. Ja, dette er ikke stedet for en badeferie. Coast saligt øde. Du kan vandre gennem stenen, der slikker brændingen, og ikke møde en sjæl. Og hvis du er en erfaren person, kan du endda dykke i Helligtrekonger i havet. Stadig ikke et hul, men et plus seksten. Men i januar Middelhavet er ofte stormfuldt. Men hvis du ikke er fikseret på en badeferie, Cypern er i stand til at overraske og endda overraske dig.

Vejret på øen i januar

Middelhavsklima - en varme, tørre somre og våde milde vintre. Det er ikke troperne, og hvis man tænker på, om at gå til Cypern i januar at købe og få en bronze tan, vi er nødt til at skuffe dig. At nyde det varme hav og varme sandstrande, er at gå til Caribien Asien eller Syd-Øst. Men sne i Cypern vil du ikke se. Er det gå op i bjergene. Og det er værd at gøre mindst én gang. Snedækkede fyrretræer og udsigten over kysten og den grønne skinnende havet - vil modtage smukke billeder! Med hensyn til temperaturen i havet resorts, i januar, er eftermiddagen luft varmer op til atten grader Celsius. Du kan vandre i lyset jakke. Men natten termometeret falder til otte grader Celsius. Cypern er kendt for at have 330 dage om året over øen himlen klar. Det er en skam kun at de resterende 35 dage optræder om vinteren. I januar, forventer du omkring elleve regnfulde dage. Det skal erindres, at den østlige del af landet med øen end den vestlige. Derfor hvile i januar, helst i Protaras.

Hvordan virker Cypern "uden for sæsonen"

Men tror ikke, at på en ø midt i vinteren, kan du se måske at bordede op boder men lukket hoteller som et eller andet sted i Gelendzhik og Anapa. Nej, der er altid turister. Lige om vinteren, de er færre. Men ferie på Cypern i januar, lover at være budgettet. Efter alle de hotelejere, der har besluttet ikke at lukke for vinteren, er en desperat jagt for klienten. Sådan sige anmeldelser, er det ikke nødvendigt at bestille "Deluxe". Bestil en "standard" - stadig dig som en sjælden gæst, bosatte højere kategori værelse. Priserne på hoteller i Cypern afhænger af årstiden. Og i januar de nåede deres "bunden". Som for restauranter og værtshuse, mange af dem fortsætte med at fungere som normalt. Efter alt, de lokale elsker også sammenkomster over et glas vin.

Ting at gøre i Cypern i januar

I lavsæsonen, øen begynder at endelig leve sit liv. Ikke pralende - for turister, og meget original. Det er tid til at leje en bil (eller tage bussen), og gå gennem de små landsbyer. Cyprioter - folk er meget religiøse. Selv den ortodokse fejre jul her på den gregorianske kalender, den anden måned for vinterferien for kort. Sjette af januar i kirken af korset vand og den højtidelige liturgi. God dag for at være i kapellet af Helligtrekonger Panagia tis Astinou (nær den maleriske landsby Kakopetria) eller i klostret St. Ioanna Lampadista (nær hovedstaden Nicosia). Cypern i januar - det er også en fantastisk mulighed for shopping. Jul rabat officielt er der ingen, men i virkeligheden, mange butikker sænke priserne for deres varer. Det bedste sted for shopping er Nicosia. I hovedstaden, indskriften: «Salg» kan opstå ikke kun i store butikker, men også i butikker.

Ski ferie på Cypern?

I januar - Rapporten gennemgår hvert år - på øen sneen falder. Efter alt, er der bjerge i Cypern. På trods af den beskedne størrelse af øen, så meget som to arrays. De strækker sig næsten parallelt med hinanden. I nord står Kyrenia-bjergkæden, og på den sydlige spids - Troodos bjergkæden. Det højeste punkt på øen - Olympus (1951 meter over havets overflade) - cyprioterne selv kaldte Hionistroy, dvs. sne. Navnet taler for sig selv - ingen global opvarmning kan ikke ødelægge ferien skiløbere. Ski sæson begynder på øen Cypern i januar og slutter i marts. De første skisportssteder dukket op på øen i Troodos bjergene er stadig under herredømme af den engelske. Mange besøgende rose base på skråningerne af Mount Olympus.

Udflugter i Cypern i februar

Sandsynligvis når du er på ferie på øen om sommeren, foran dig hele tiden der er et dilemma: dase på stranden eller gå til de gamle og middelalderlige seværdigheder? Og den første mulighed er ofte vundet. Efter alt, for at tage på en tur i varmen, vandre under den brændende sol på ruinerne af gamle byer så trættende! Det er en helt anden sag Cypern i januar. Anmeldelser sige, at størstedelen af vinteren udflugtsskranken arbejde som sædvanligt. Det er tid til at gå til Paphos og andre steder af interesse på øen. Af den måde, nogle af de naturlige attraktioner i Cypern åbnede de forbløffede øjne turister i januar alene. For eksempel søen tørrer op i sommeren i Larnaca. Og om vinteren for at ankomme flokke af lyserøde flamingoer. I januar modnes appelsiner, mandariner, citroner. Citrus flor og duften af orange blomstre indhyller øen blændende aura.

begivenheder

Cyprioter - folk, der elsker at have det sjovt. Og fraværet af en tilstrømning af turister - er ingen hindring for støjende fester og parader. Som allerede nævnt, Cypern i januar fejrer festen af Hellig Tre Konger. Ved denne lejlighed er organiseret masse fester, som vi har på fastelavn. Festival "Kulturel Vinter" starter i Ayia Napa i januar. Hver torsdag i den kommunale koncertsal i byen afholdes opførelser af dansende og syngende grupper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.