Hjem og familieKæledyr

Kastration af hunde

Da du læser denne artikel, så foran dig var spørgsmålet om kastration af din hund. Lad os prøve at forstå de fordele og ulemper, og se, om denne operation er nødvendig for at dit kæledyr.

Kastration af hunde bliver stadig mere populære i dag. I mange lande, en hund, skal du ikke bruge i avl, kastreret. Og det spreder ikke kun kastrerede hanner, men også kvinder. Der er dog nogle dyreelskere indstillet til sådanne indgreb i naturen meget aggressiv.

Så hvad er det kastration af hunde? "For" og "mod".

Hvis du har en tæve i løbetid, er du konfronteret med den uundgåelige og ubehagelige. Hver hund i nabolaget reagerer på din skønhed og gør du passerer (og godt, hvis en). Og nogle gange dit hjem kan samle hele flokken af sultne hunde og vente på dine release dage. Og den tur, som var at være behagelig for dig og din hund bliver en farlig og stressende manøvrer. At tæve efterlader spor i hele lejligheden, behøver ikke engang at sige ...

Under brunst bliver tæve uregerlige forsøger at løbe væk og indse instinkter. Hun kan glide ud af kraven, for at springe ud af vinduet bil. Eksempler på massen. Men det er forfærdeligt, at hunden, som er vokset i varme og komfort, er det vanskeligt at tilpasse sig til gaden liv. Det kan meget vel blive ramt af en bil, eller blive et offer for, hvad nogle Flayers. Og selv hvis du finder hurtigt din tæve, er det meget sandsynligt, at der i et par måneder vil der være hvalpe. Umenneskeligt dræbe hvalpe, men at vokse vil kræve betydelige økonomiske og tidsmæssige omkostninger. Bekymringer stige. Og godt, hvis søde adopterede kunne knytte ...

Kastration af hunde (vi nu taler om tæver) med henblik på at fratage muligheden for at fortsætte med at køre. Operation udføres under anæstesi (i alt). En uge senere (nogle gange lidt mere) suturer er fjernet og hunden kan leve et normalt liv.

Hunden ikke føle sig utilpas på grund af det faktum, at hun ikke er i løbetid, og det er berøvet moderskabet. Desuden er det beskyttet mod betændelse i mælkekirtlerne og kønsorganer, hvilket ofte sker efter fødslen eller de såkaldte "skeer" (imaginære graviditet).

Kastration af hunde og ejere til tider vælger mænd. For at dette kan være medicinske indikationer (forskellige former for sygdomme: prostatitis, tumorer i testiklerne . Og så videre) eller adfærdsmæssige (seksuel hyperaktivitet, manglende kontrol, aggression). Det menes, at de kastrerede hanner væsentligt reduceret samlet aggression, især aggressiv mod andre hunde. Øget administration hund. Kastration af hunde, der bruges i forbindelse med særlig hund lydighed er nødvendig (for eksempel til at vejlede, som afhænger liv og sikkerhed i værtslandet). Ofte hunde er kastreret, som bruges i søgningen drift. Men i betragtning af, at kastration af hunde, reducerer normalt aggression, hunde bruges i beskyttelsen operation er ikke udført.

Operationen er meget lettere og hurtigere end hunnerne. Selv sømmene anvendes kun til store hunde.

hund kastreret (og hunner og hanner) bliver mere rolig, lydig, meget knyttet til sin herre. Og leve (ifølge dyrlæger) længere.

Nu er det tid til at foretage en lille forbehold, at ikke alle hunde er under forandring. Dette sker normalt i halvdelen af tilfældene. Du må heller ikke forvente den kastrerede hund lydighed, medmindre hun var nødt til at kastration idé om, hvad det er. Derfor bør du først forsøge at gøre i uddannelse og forsøge at korrigere adfærd under vejledning af erfarne hundeførere. Tro mig, i dette tilfælde vil kunne opnå en adfærdsændring til det bedre vil være meget større.

Husk det faktum , at denne operation ikke gør hunden mere tolerante og præcise i forhold til barnet.

Hvis du træffe et valg til fordel for kastration, ikke bruge derhjemme drift. Enhver operation skal udføres i klinikken, under passende forhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.