Hjem og familieBørn

Lure i 7 måneder. Hovedreglen - en gradvis!

Dit barn vokser og udvikler sig. Og nu havde han slået syv måneder. Med lokke du allerede er bekendt med, én fodring erstattet af fast føde. Hvis barnet er ligesom alt, er der ingen allergiske reaktioner, udslæt, stol lidelse - kan indføre nye retter. Lure i 7 måneder, indebærer indførelse af kost af hytteost, kød, æggeblomme og cookies. Det er på tide at udvide udvalget af allerede kendte fødevarer: korn eller grøntsagsmos, juice, frugt. De vegetabilske retter allerede nødt til at tilføje ikke kun madlavning, men også smør.

Lure 7 måneder bør være baseret på gradualisme, mådehold. Variety i kosten bør opnås ikke på bekostning af hyppige produktskift, men på grund af de forskellige retter. Nyt produkt fodring bør indføres gradvist og nåede fuld erstatning af én fodring i en uge eller 10 dage.

Lad os finde ud af, hvordan at fodre barnet på 7 måneder, og hvad lækker måltider kan tilberedes.

Indstillinger og sekvens af indførelsen af nye fødevarer kan være anderledes:

  • grød, hytteost, kød, lever, æggeblomme;
  • kød, æggeblomme, ost, kiks;
  • vegetabilske suppe, hytteost, lever, kød, æggeblomme.

græskar puré

For at forberede græskar puré, skal være modne græskar skræl og fra frøene og skæres i små tern og sat i brand for at gryderet i vandet (en lille mængde). Når græskar er klar (blødt) det gnides gennem en sigte, blandet med varm kogt mælk til den ønskede konsistens, tilsat salt. Hele masse god pisk, og derefter koge i ca 2-3 minutter. Den færdige sauce tilsæt smør.

mashed kød

30 g kød, skåret i stykker, sat i en beholder med vand (50 ml) og simre indtil gjort. Kød hakkekød to gange, tilsættes 25 ml varm bouillon, salt. Massu slog godt til puré kød var blød og luftig.

I de tidlige dage af indførelsen af kød føjes til vegetabilsk puré, der spænder fra 5 gram og gradvist at bringe tilbage til normal. Efter en tid, kan du tilberede kød bouillon til suppen, og give det til dit barn hver dag.

bouillon

Til fremstilling af bouillon 30-40 gram hakket i små terninger af oksekød, sat i en gryde med vand og sættes på en plade. Når vandet koger, reducere varme og kog kødet i 2-2,5 timer. For 20-30 minutter, indtil kogt i bouillon, kan du tilføje hakkede gulerødder (5-10 gram), persille og dild. Efter suppen er klar, kan den placeres i det og koge grøntsager suppe.

Med hensyn til ost, skal den købes i køkkenet mejeri. Hvis ikke, kan du lave mad ostemassen derhjemme eller købe en børns hytteost, specielt designet til børn fra 6 måneder.

Hvis du er madlavning ostemassen for barnet i hjemmet, skal du overholde alle sanitære faciliteter, til mejeriprodukter - de hyppigste gerningsmænd tarminfektioner hos små børn.

Lure i 7 måneder, indebærer indførelse af et andet nyt produkt i kosten - æggeblomme. Indtast blommen kan leveres, at barnet ikke har nogen allergiske reaktioner og udslæt.

Kogt æg behov for at lave mad, så tag ud blommen, og det blev findelt med modermælken eller tilpasset mælk formel. Blommen sættes til grøntsagspuré. De tilbyder det til barnet hver anden dag i ¼ del.

Opmuntre dit barn til en række saft: blomme, gulerod, kvæde, solbær, abrikos.

Lure 7 måneder foreslår at udvide rækken af frugtpuré, har baby med dem mødte hvert halve år. I den syvende måned af livet kan indtaste to-frugtpuré af forskellige frugter og bær.

På 7 måneder, administreret i kosten af kiks (galetnoe, uden aromatisk tilskud), dyppet i mælk eller blandinger deraf.

Child menu 7 måneder ser sådan ud:

  • 6:00 - mælk (bryst tilpasset eller blanding);
  • 10:00 - mælk, ost 40 g, 50-60 gram mosede frugter;
  • 14:00 - 150 c mosede grøntsager, ¼ del æggeblomme saft (20-30ml);
  • 18:00 - 50-150 gram korn med frugt kiks (5 g), mælk (bryst eller tilpasset blanding), 20 ml saft;
  • 22:00 - mælk (bryst tilpasset eller blanding).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.