Hjem og familieBørn

Fodring et barn på 9 måneder

Ni børn allerede er fortrolige med mange fødevarer. På dette tidspunkt er det begynder at vokse hurtigt tænder, så til 9 måneder, er du nødt til at lære dit barn at lære at tygge. Fodring et barn på 9 måneder er meget varieret, men beholdt amning eller blanding om morgenen og om aftenen.

Samlede mængde af fødevarer øges til 1200 g, og fordeles ujævnt over hele dagen. Til frokost barn spiser mere mad end til morgenmad eller aftensmad. barns menu på 9 måneder inkluderer grøntsagsmos, forskellige korn, kød, frugtpuré, frugt og gelé. Hvis lokke administreres hurtigt og korrekt, så spiser han vegetabilsk puré af gulerødder og græskar, squash og rutabagas, farve og rosenkål. Du kan tilføje urter og grønne ærter i den vegetabilske puré.

I denne alder, kan du puré ¼ mash med en gaffel, barnet lært at tygge små stykker. Først er det nødvendigt at fodre den i små doser, dial i ½ tsk., Gradvis dosisforøgelse, og derefter flytte til de knuste stykker med en kniv.

Kashi er også inkluderet i barnets kost på 9 måneder som mejeri og mejeri-fri. Især nyttigt havregryn, boghvede grød, kan du give den semulje og risengrød, men majs og hirse grød svært at fordøje, så deres børn ikke behøver at lave mad. Kogt grød på vandet, og der tilsættes pladen at smage smør og kogende mælk. Grøntsagerne kan sættes vegetabilsk olie, hvilket øger barnets immunforsvar og fremmer sund hud.

Den kost af en baby kommer ind i kogt kød, hakket i en blender eller en sigte og tilsættes til mæsken eller grød. Du kan af kød til at lave mad damp koteletter og tjene dem separat har til pynt.

Forsigtigt, for ikke at forårsage en allergisk reaktion, er begyndt at indgå et barns kost i de første 9 måneder af kogt fisk fedtfattige varianter: aborre, torsk, karper. Ved tilberedning fisk er bedre at sænke kogende vand og kog i 1 barn en gang om ugen.

Det varierer betydeligt, og kost af barnet 9 måneder. Han er i stand til at sidde godt i en høj stol på egen hånd, er det fodret fra en ske og drikke fra en kop give. Under fodring, kan du give ham et stykke brød, som han havde lært at bide og tygge maden. Selvfølgelig vil barnet først bruge for meget brød, smurt hans ansigt og bordet, men han vil være glad, fordi det vil begynde at føle deres første præstation. Hertil kommer, at tygge skemaerne korrekt tænder og kæbemusklerne, udvikler og lærer barnet til fast føde.

Barnet gradvist udvikler morgenmadsmenuen og middagen af 2 kurser og en middag på 3 eller flere måltider. Intervallerne mellem fodringer Reserved 4 timer. Den babymad i de første 9 måneder af begyndt at omfatte ost og yoghurt, men griber dette med forsigtighed. Du skal bare nødt til at give en hjemmelavet Brændte eller sure ostemasse eller ost med børnebassin køkken mejeri eller butik. Madlavning er nødvendig og børns yoghurt, så der ikke kan gives en butik mejeriprodukter til børn.

Når barnets krop vænner sig til den kefir og ostemasse, vil barnet have en normal stol og en god appetit, kan du variere menuen af korn og grøntsager. Men vi skal huske reglerne for supplerende fødevarer: at indføre et nyt produkt er altid kun én, starte med en lille dosis og gradvist øge mængden af mad. Tving ikke barnet til at spise hele portionen med magt. Ifølge barnets ønske er det nyttigt at afslutte fodring bryst efter hver fodring ved bordet.

Det er meget nyttigt at kombinere de grøntsager og frugter i udarbejdelsen af kartoffelmos. Børn elsker mosede græskar og æbler, løg og bananer. Det er lige så nyttig og velsmagende, vil blive homogeniseret puré krukker og hjemmelavet kartoffelmos. Vigtigst er det, de frugter og grøntsager var friske og lokale, snarere end i udlandet.

Hvis børnenes familie bor i de nordlige områder, i et barns kost i de første 9 måneder af injicerede frosne grøntsager, frugtpuré krukker. Hvis ja så æggeblommen er indtastet, kan du give en prøve første barn æggeblomme på spidsen af en kniv, og langsomt bringe til en ½ æggeblomme to gange om ugen, hvilket bidrager til grød, suppe eller grøntsager.

Således ni måneder barn får fem måltider: Om morgenen og om natten er fodret med en blanding af 200 ml eller modermælk. Til morgenmad, får han kashu180g, en del af frugtpuré og saft 20g eller 30ml gelé. Til frokost, forberede 30ml suppe, en skive hvidt brød, kød eller fisk 50g, yaytso- 1/3 - ½ stykke, 150g grøntsagssuppe og frugtkompot eller juice 30ml .. Under middagen, giver en kop yoghurt 150ml, ost 30 gram af frugtpuré og 25 gram kiks eller tørring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.