TravelingHoteller

Hotel Larissa Blue Resort 3 * (Kemer, Tyrkiet) - fotos, priser og anmeldelser

Tyrkisk ferieby Kemer er meget godt placeret på forstranden mellem maleriske bjerge og det azurblå vand i Middelhavet. Her vil de besøgende finde et bredt hotel infrastruktur, smuk natur, underholdning for enhver pengepung og smag, og selvfølgelig, gode strande. Hvis du søger efter et hyggeligt og komfortabelt hotel væk fra centrum af den travle by, så være opmærksom på Larissa Blue Resort 3 *, som ligger i den udvej landsbyen Kiris, nær Kemer. Det afventer gæster samt turister indtryk, vi taler i dag.

Beliggenhed

De tre-stjernede hotel "Larissa Blue Resort" ligger kun fem km fra Kemer. Her har vi alle den nødvendige infrastruktur for turister: butikker, supermarkeder, butikker, rejsearrangører, biludlejning, caféer, barer og lignende. Hotellet har en privat strand. Afstand til det er kun to hundrede meter kan du nemt overvindes i fem minutter til fods. Tættest på Larissa Blue Resort (Kiris) 3 * lufthavn i Antalya, 65 km. Fra denne luft havn til hotellet kan nås inden for en time og en halv. Hvis du køber en billet fra et rejsebureau, så er du helt sikkert vil give shuttle service fra lufthavnen. I tilfælde af uafhængige rejse til hotellet kan nås enten med bus eller taxa.

Beskrivelse og foto

Larissa Blue Resort 3 * begyndte sit arbejde i 2004. Han er en del af kæden "Larissa". Ved siden af det er en anden hotel på samme netværk, hvor gæsterne kan nyde stort set hele infrastrukturen (undtagen for kost og logi). Så mange går til animation og diskoteker. Som for hotel "Larissa Blue Resort", er et område på 5500 kvadratmeter. Her er fire-etages bygning med en kapacitet på 71 værelser, reception, lounge og restaurant. Også på stedet er også en udendørs pool, solterrasse, bar og legeplads. Hotellets restaurant venter buffet, præsenteret en række forskellige retter. Hotellet har også en bar med et godt udvalg af drikkevarer for enhver smag. Ifølge beboere, Larissa Blå (Kiris) 3 * er en fremragende mulighed for en komfortabel og økonomisk overkommelig afslappende ferie på Middelhavskysten. Især er der ligesom familie turister og ældre mennesker.

Fund boliger

Som allerede nævnt, Blue Larissa Resort Hotel 3 * råder 71 komfortable værelser. De fleste af dem tilhører den standard kategori. Residential ejendomsfond er beliggende i en fire-moderne bygning, der er udstyret med en elevator. Værelserne her er rummelige, med store vinduer og en behagelig design. De har alt hvad du behøver for et behageligt ophold: rummelige skabe, aircondition, privat badeværelse med brusebad eller badekar, køleskab, tv (kanaler til rådighed russisk-sproget udsendelse), pengeskab (mod gebyr). På gulvet i lejligheden keramisk belægning. Værelserne rengøres dagligt. Håndklæder opdateres hver anden dag og sengelinned skiftes to gange om ugen.

mad

Det værelse på hotellet Larissa Blue 3 * indkvartering inkluderer måltider på en "all inclusive". Dette indebærer en buffet i restauranten tre gange om dagen, samt gratis lokale drikkevarer i baren indtil 22 timer (så skulle betale ekstra for dem). Hertil kommer, at i dagtimerne gæster forventer eftermiddagste.

priser

Udgifterne til overnatning i Hotel Larissa Blue Hotel 3 * (anmeldelser til at komme her for at bekræfte dette) er i overensstemmelse med sin kategori, placeringsmuligheder, samt det serviceniveau til gæsterne. Så ugelange ophold på toppen af feriesæsonen, som tegner sig for Tyrkiet i juli og august, i et standard værelse vil sætte dig tilbage 700 euro for to. Denne pris inkluderer allerede måltider på en "all inclusive".

Larissa Blue Hotel 3 *: bedømmelser af rejsende fra Rusland

På grund af det faktum, at i dag, at hovedparten af de turister, der planlægger en tur, stort set ikke kun fokuserer på beskrivelsen af hotellet, men også på kommentarer allerede besøgt disse mennesker, besluttede vi at introducere dig til de synspunkter, som vores medborgere, der har tilbragt sommerferien i "Larissa Blue Resort "(Tyrkiet, Kirishi). Først bemærker vi, at dette hotel er helt imødekomme forventningerne hos rejsende. Efter deres opfattelse svarer det til sin kategori og værdi, samt ideel til en afslappende badeferie. Men lad os rundt mere.

Kommentarer turister om selve hotellet, sit område og placeringen af boligmassen

Med hensyn til det område af hotellet, det er en lille, men meget grøn og velplejet og ren. Næsten alle dens område er besat af beboelsesejendom og en swimmingpool med solterrasse. Et stort plus, da turisterne siger, er evnen til at bruge næsten alle infrastruktur (ekskl indkvartering og måltider) i et nærliggende hotel, ejet af den samme hotelkæde "Larissa".

Som for værelserne i Larissa Blue Resort 3 *, de er vores medborgere er ganske rummelige, komfortable, pænt dekoreret og udstyret med alt nødvendigt. Alt udstyr er ikke ny, men i stand. Hvis det ønskes, kan du bruge sikkert på Værelset (for to dollars om dagen). TV tager to russisk-sproget kanal. Gæster også bemærke tilstedeværelsen af et meget store skabe, hvor du kan tilføje op alle de ting bragt med noget problem. Men internettet på værelserne, der forstyrrer vacationers. Men Wi-Fi er tilgængelig i lobbyen og ved poolen. Allerede besøgt her de rejsende er underrettet om muligheden for at anmode dig til at udfylde et værelse med udsigt over poolen og bjergene. I dette tilfælde kan du nyde en smuk udsigt.

Lejlighederne rengøres dagligt. Håndklæder ændres hver dag, også selvom du ikke sætte dem på gulvet. Sengelinned tjenestepiger skiftet to gange om ugen. Som for shampoo, brusegelé og sæbe, er de leveres kun ved ankomsten. Senere nødt til at købe deres egen.

Nu om placeringen. Larissa Blue Resort 3 * er beliggende i en temmelig rolige del af den udvej landsby i nærheden af Kemer Kiris. I gå afstand til hotellets gæster, der er rejsebureauer, udlejningsbiler, scootere og cykler, butikker, supermarkeder, souvenirbutikker og anden infrastruktur. Enhver, der ønsker at besøge støjende barer og natklubber, kan gå til Kemer (ved shuttle bus eller taxa).

Indtryk af vores landsmænd på maden på hotellet og personale

Generelt at dømme efter anmeldelser af turister fra Rusland, er maden i hotellets "Larissa Blue Resort" arrangeret på et højt niveau. Menuen er ikke så varieret som i hoteller i fem-stjernet kategori, men der er altid vælge imellem. Ud over frokost og middag af de retter tilberedes på gaden: røræg, hash browns, pandekager, æggekage, stegt fisk, kød, bagte grøntsager. Gæster også bemærke tilstedeværelsen af et stort antal forskellige slik. Alone slags kager, i henhold til rejsende, der er mere end ti. Herudover tilbyder hotellet eftermiddagste, ofte i form af lækre kager og vandmelon. Hertil kommer, at gæsterne Larissa Blue Resort talte positivt om kvaliteten tilbydes i baren alkohol (især øl og vin).

Den gode udtalelse fra vore landsmænd dannet og medarbejderne på hotellet. Ifølge dem, personalet er venligt, imødekommende, effektiv og altid hurtig til at forsøge at løse alle problemer. Ved ankomsten (selvom du ankommer meget tidligere end check-in tid), vil administratorer forsøge ikke at gøre dig vente, men så hurtigt som muligt at slå sig ned. Ved receptionen er vi altid glade for at hjælpe i enhver sag. Også et stort plus er, at 90 procent af hotel medarbejderne taler i russisk. Så du vil være i stand til at forklare her uden problemer.

Larissa Blue Resort: anmeldelser af badeferie

Ifølge russiske turister, stranden er omkring to hundrede meter væk. Du kan nå det i fem til syv minutter ved et langsomt tempo. På vejen bliver nødt til at navigere kørebanen. Private beach rejsende fundet ganske behagelig og ren. På fint grus behageligt at gå, kan du gøre uden sko. Nogle gæster syntes lidt overfyldt område, men her er der et sted for alle. Også i et par snese meter, der er steder at leje scootere og andet udstyr til vandsport. På stranden har hotellet komfortable lænestole og telte samt bruser og cabana. Hvis det ønskes, kan du altid tage en tur til den vilde strand.

Som for håndklæder, bør de tages i receptionen, hvilket efterlader et depositum (omkring fem dollars). I løbet af ferien, de kan ændres efter behov. Når du forlader hotel håndklæder skal levere og afhente en indbetaling.

Indtryk fra gæster animation og underholdning på hotellet

I Larissa Blue Resort (Kiris) 3 * animation som sådan, nej, med undtagelse af lav volumen behagelig musik i baren. Men fans af festivas og skuespil kan altid gå til hotellet ligger i nærheden af det samme netværk "Larissa". Der er også en daglig animation og aftenshows og diskoteker. Erfarne rejsende er specielt rådes til at besøge tyrkisk Night, som finder sted hver søndag.

Hvis du ikke ønsker at gå til stranden, kan du bruge tid på hotel pool. Han fleste gæster nyde. Ifølge dem, puljen er ren og stor nok. I nærheden af det der er en solterrasse med nok til alle udfordrere antal liggestole. Gæsterne kan slappe af med et spil billard, bordtennis eller dart. Desuden er mange turister rådes til at besøge den lokale hammam, hvor du vil finde fremragende service på et rimeligt gebyr.

resultater

Afslutningsvis kan vi sige, at de fleste af vores medborgere, der har tilbragt deres ferie i Larissa Blue Resort Hotel 3 *, ikke fortryde sit valg. Efter deres opfattelse er dette hotel en optimal kombination af pris og kvalitet. Det er fantastisk for en afslappende badeferie familie turister med børn og ældre. Men som rejsende opdager de unge her kan være kedeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.