Kunst og underholdningKunst

Chokolade Museum, Kirov: udstillinger, adresse og anmeldelser

Senest i en af de russiske byer gæstfrit åbnede dørene til en unik institution, 1. september, chokolade museum (Kirov) mødte sine første besøgende. Det er værd at hylde forfatteren af denne geniale projekt er absolut interessant for alle fans af chokoladeprodukter.

Kort om museet

Forfatter af projektet - Kseniya Larina (datter af stedfortræder for den lovgivende forsamling i Kirov) - venlige og beskedne pige, som var i lang tid at gennemføre sine ideer. Dette er tilfældet, når lidenskaben vokser til noget mere, og det bliver et spørgsmål om liv. Museum for historie chokolade og kakao blev opdaget takket være arbejdet i et helt team af fagfolk. Kvalificerede designere og bygherrer har arbejdet hårdt over udtænkt af Xenia, og hendes far blev hovedsponsor for projektet.

Museum for Historie af chokolade - det er ikke bare en bygning, som indeholder fakta om den søde produkt, er det også en mini-mølle, der producerer eksklusive chokolade og chokoladebarer. Udstillingerne på skærm i væggene i bygningen er blevet indsamlet fra hele verden, og hver af dem har sin egen unikke historie, som er meget spændende at fortælle vejledning.

Chokolade Museum (Kirov)

Kseniya Larina projekt helt unik. Dette er ikke blot en udstilling af chokolade produktion og historien om fremkomsten af slik. Museum personale vil fortælle om den fantastiske forvandling af kakaobønner i sød chokolade, sorter af denne kultur, og især dens dyrkning. Derudover vil beboere og besøgende kunne personligt overvåge produktionen af chokolade og andre desserter.

Inden for murene af den private museum præsenterer unikke udstillinger, som hver især repræsenterer en bestemt værdi, ikke kun for selve institutionen, men også for historien om de lækre produkter. Det skal bemærkes, at interessen for museet er manifesteret ikke kun hos unge chokolade fans, projektet Ksenia Larina nyde at besøge og repræsentative individer, der oplever svaghed for dette produkt.

museum funktioner

Som regel teatret begynder med en bøjle, og chokolade museum (Kirov) - med enorme billede lavet af ægte chokolade. På dette sted alt er usædvanligt: ved indgangen besøgende får en slags skoovertræk, som er mere som hjemmesko fremstillet af et materiale, der ligner almindelig Jute. museet Turen gennemføres af en kvalificeret ekspert, der vil fortælle fascinerende ved historien om chokolade, om alle led i produktionen af chokoladevarer på modning og høst af kakaobønner, før fliserne eller chokolade figurer.

Besøgende er gratis at se så dygtige konditorer med deres egne hænder og skabe fantastiske mesterværker af lækker chokolade. Blandt de mange af udstillingerne kan findes gamle slikpapir og dåser til bagning.

unikke udstillinger

Selvfølgelig, hvert objekt i museet er en chokolade i sin egen unikke og interessante, men her udstillet en virkelig forbløffende mesterværker, som kan findes i historien om vejledning.

For eksempel Dymkovo figurer lavet af ægte chokolade er unikke stykker af konfekture kunst, som hver især er et mesterværk inficere sin skønhed. Vægten af sådanne "tal" ligger fra 50 til 80 kg og kan opbevares, indtil de er 50 år. Det er værd at bemærke Dymkovo legetøj fra chokolade ikke hule, de er lavet af et enkelt stykke.

Hertil kommer, at chokolade museum (Kirov) præsenterer for de besøgende et stort hus lavet af marcipan og vafler, som arbejdet i flere af disse mestre i konfekture kunst.

Museum af historien om chokolade i byen Kirov. nyttige oplysninger

Hvad er interessant museum af chokolade? Anmeldelser, omend kun få og tale veltalende om det unikke i et privat museum. Det er værd at bemærke, at dette ikke er den eneste institution i en sådan plan i Rusland. For eksempel, i St. Petersborg og Moskva, Barcelona og Prag, Brugge, Bruxelles og i andre byer, spredt ud over hele verden, er der nogle fantastiske museer, der lugter lækker chokolade, og besøgende kan lære en masse nye og interessante oplysninger om dette produkt.

Besøgende på privat museum har en unik mulighed for at smage de lækre godbidder. Røde ribs i hvid chokolade, kandiserede appelsinskal, dækket med en mørk glasur, utrolig chokolade-møtrik sort - alle disse produkter er lavet lige her ved dygtige hænder af professionelle konditorer.

Kirov Museum og chokoladefabrikken "Criollo"

Museum og "Criollo" chokoladefabrikken - det er unikt i enhver forstand af projektet. Udover turen, vil de besøgende kunne deltage i en master class, samt personligt at gøre en figur af chokolade og indsamle det resulterende produkt med dem. Hertil kommer, at Turen inkluderer smagning af fire, som hver især er sikker på at åbne op for mangfoldigheden i smagen af chokolade og tillade at forstå klassificeringen af produktet.

Desuden efterfølgende ifølge Ksenia Larina, kunderne kan bestille originale desserter foretaget i overensstemmelse med de krav og ønsker kunden. Tile af velsmagende chokolade eksklusive indgraveret med hendes initialer eller varme ord - er ikke, at den bedste gave til venner og familie?

Dette projekt, i henhold til dens grundlæggere, blev ikke skabt for at rejse midler. En eksklusiv restaurant, en mangesidet som den udsøgte smag af chokolade, skabt til mennesker, for at alle kan kaste sig ud i denne søde atmosfære.

Du ønsker at gøre en unik gave til en elsket en eller en mindeværdig tid med venner, og lære en masse nye og interessante fakta om chokoladevarer? Du er velkommen til at gå til museet af chokolade. Adresse fundet bare et privat museum, som er centralt beliggende i den historiske del af Kirov, nær teater om Frelseren. Selvfølgelig vil et besøg på dette unikke museum efterlade en masse positive indtryk og overraskende velsmagende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.