Hjem og familieBørn

Hvad er det symptom på tuberkulose hos børn betragtes begyndelsen af sygdommen?

Tuberkulose, såvel som enhver sygdom har sine egne symptomer - symptomer. De vedrører den generelle tilstand af barnet og resultaterne af denne undersøgelse viste. At sige, at en enkelt symptom på TB hos børn - det er 100% sygdom - det er umuligt.

Nogle gange er forældre konfronteret med det faktum, at hvis der efter vaccination Mantoux spor mere sat med en sats på børn er udelukket fra skolens aktiviteter eller forbyde gæsterne i haven. Den eneste "forkerte" Mantoux test - tuberkulinproeve - stadig om, hvad der ikke tale.

Mantu kunne øge af mange årsager.

 • Vaccineret vådt eller gnides.
 • Vidste injicere et barn, hvis tilstand var "borderline", i begyndelsen eller efter sygdommen.
 • Ved tilstedeværelse af helminthiske invasion.
 • Der er en allergisk reaktion på tuberkulin eller vaccine faldt sammen med en allergi over for en anden faktor.

Symptomer på TB hos børn

Giv mistanke lungetuberkulose, symptomerne hos børn er (hvis de falder sammen i udviklingstid):

 • Generel svaghed. Barnet nægter at spille, forsøger at slappe af.
 • Dårlig appetit.
 • Permanent sveden, især behovet for at stamme dine våde håndflader.
 • Temperatur stiger støt i aften til 37,5 grader.
 • Den knægt permanente stemninger, humørsvingninger.
 • Forstørrede lymfeknuder.

Hver funktion alene kan ikke bestemme, hvordan et symptom på tuberkulose hos børn, men deres kombination er at komme til at se en læge.

Hvis der efter yderligere undersøgelse komplet blodprøve viser en høj ESR og ultralyd af de indre organer - deres stigning, er det muligt at tale om sygdommen.

Sæt dette kan kun være en læge, efter at prøver og eksaminer, herunder Mantoux test, som er udført med passende tilsyn.

Hvis spor af injektion:

 • 2 år overstiger hem fra BCG - vaccineret mod tuberkulose fremstillet ved fødslen - 6 mm, eller en positiv reaktion;
 • 3-5 års forandring til positiv eller til selve stedet dannede papel mere end 12 mm;
 • og til 7 overstiger 14 mm, forstørrelsen af den sidste prøve på 6 mm,

Vi kan antage, at dette er et symptom på tuberkulose hos børn.

TB-infektion

Oftest børn bliver smittet med tuberkelbakterier bacillen - bacillen tuberkulose - af voksne, der lider af en sygdom i en åben formular. Det er sandsynligt at fange infektionen gennem de objekter, der bruges af en inficeret. Babyer "absorbere" infektionen fra den syge mor.

TB bakterier er ikke altid påvirker lungerne. Det breder sig gennem blodbanen i hele kroppen, ophobes i milt, lever, nyrer, hjerne og andre organer, herunder skelettet.

Du kan se de røntgenbilleder på tuberkulose hos børn, symptomer. Billede - et røntgenbillede vil vise et billede, der nøjagtigt beskriver tilstedeværelsen af hulrum i lungerne. Anvender røntgenstråler kan også ses proces udvikler i nyrerne og skeletsystemet.

Nogle gange et barn i lang tid lagde ikke mærke symptomerne på sygdommen. Dette sker, hvis sygdommen begynder med lav kvalitet formular. Ud over at overdreven træthed, at forældre forklarer overbelastning af børn i klassen, og vægten af nulstillingen, ingen andre symptomer. Børn klagede over, at det gør ondt at gå, og de begynder at lede efter gigt og gigt. Men der er tilfælde af akut infektion, når symptom på tuberkulose hos børn har form af sæsonbetinget virusinfektion, der er en høj T og hoste, hævede lymfeknuder. Alt dette fortsætter meget længere tid end under influenza eller akut luftvejssygdom.

Hvis feber og hoste holder mere end en uge, skal du sørge for at ringe til lægen. Efter 2 uger i spyt hostede op, kan forekomme striber af blod, og behandle denne sygdom vil være vanskeligere. TB påvist i de tidlige stadier kan behandles og ikke giver komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.