TravelingRejsetips

Hvor ellers har Olympen, med undtagelse af Grækenland?

Olympen anses for at være det højeste punkt i Grækenland. Fra gammel tid indbyggerne anses bjerget helligt - det sted, hvor de levende guder. Olympus fascinerer med sin størrelse og skønhed, og derfor er en af de historiske monumenter i Grækenland. På toppen er der en enorm reserve, som består af en række sjældne dyr, pattedyr, insekter og over 1.500 arter af planter. På Olympen kan nås fra Litohoron på to måder: med taxi og fodgænger rute. Næsten for enden af vejen er der en parkeringsplads, hvor de restauranter, toiletter og hvor du kan bo for natten. Men de færreste ved, hvor ellers der er Olympen, med undtagelse af Grækenland. Men få sådanne steder.

Hvor ellers har Olympen, med undtagelse af Grækenland? For eksempel i Cypern, Tyrkiet og endda på Mars. Højde toppe radikalt anderledes, kun navnet på den fælles mellem dem. Ingen af bjerget Olympus er ikke den højeste i Europa. Det højeste punkt i Europa - er Mount Elbrus, beliggende i Rusland. Hendes højde ligger 5 km 642 meter. Elbrus betyder "højt bjerg." Engang var det en aktiv vulkan, nu er det mest awesome og en af de smukkeste toppe i verden. Elbrus er populært kendt som "to-ledet kæmpe", lagring i sin favn umådelige rigdomme. På bjerget er meget koldt klima, for den varmeste tid af temperaturen ikke stiger over 1,5 grader Celsius. Turister og lokale elsker at bestige bjerget. Det anbefales at gøre det i august: det var i denne periode sneen smelter, og menneskelige øjne åbnes ubeskrivelige landskaber. Klatring til en højde på 4200 meter, kan du bo i et specielt udstyret hotel. Klatre op lidt længere, kan man se Pastukhov s Rocks. Dette er en uforglemmelig rejse til toppen af bjerget vil ikke efterlade nogen ligegyldig.

I Cypern, hvor der stadig er Olympen, med undtagelse af Grækenland, strakte to bjergkæder: arrays af Kyrenia og Troodos. On Troodos placeret første udvej siden oldtiden. Hvor der er fred og skønhed. Naturen i Troodos ubeskrivelig, luften er ren og frisk, er udstyret med komfortable og billige hoteller. Af disse to arrays og er den lokale bjerg af Olympus. Cypern tilskriver det til et af de mest slående seværdigheder (som det er det højeste bjerg i landet). På toppen af Mount Olympus skisportssteder sejre, da det er her hersker en rigtig vinter. I december af øen temperaturen er omkring 18 grader. Turister kan trygt forkæle dig selv for at rense kysten, nyde solen, og i et par timer, du kan stå på ski, spille snebolde og nipper gløgg i bjergene.

Du kan også besøge Tyrkiet, for at se på et sted, hvor der stadig er Olympen, med undtagelse af Grækenland. Det er en af landets attraktioner. Ved foden af byen spredt i antik stil - Tahataly. Hvis du klatre op til toppen, med en smuk udsigt, og det er muligt at se på den måde ud af jorden er der glimt af ild. Dette skyldes den underjordiske akkumulerede gas, som ved reaktion med oxygen belyse. Her sådan det er en fantastisk og forskelligartet - Olympen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.