Intellektuelle udviklingMystik

Værdier runer symboler med numerologi

Hvis du tror, at runerne - ancient alfabet er enkel, du er meget fejl. Nogle enkle symboler kan ikke kaldes almindelige tegn: det er hele magiske systemet, som du kan gætte, åbner portene til fremtiden. Runer - kraftfuld rådgiver. De er ikke blot hurtig exit af en vanskelig situation, men også medvirke til at tiltrække kærlighed, succes, velstand og sundhed i dit liv. En person, der ønsker at bruge dem, har brug for at forstå: hver karakter - en strøm af energi, som bliver nødt til at lære mere end en uge. Men afsløre de eksisterende kanaler og til at forstå betydningen af hvert tegn, vil du være i stand til at fortolke og forstå vigtigheden af runer symboler, billeder og billeder med deres image donesut at have en dybtgående indhold, som ikke giver en verbal fortolkning.

action runer

Med deres hjælp, kan du ringe på en højere magt, og bede dem om spor til at løse visse problemer, fjerne hindringer eller forbedre deres livsstil. Værdier runer symboler har brug for at vide, når stilhed, være fokuseret, opmærksom og åben. Dette er ikke et spil, men en kunst, der kræver fuldt engagement og tæt samarbejde. Alligevel vores gamle forfædre brugte runer, overvejer dem helligt. Som ortodokse kristne ærer ikoner og hedninger respekterer disse symboler. Folk troede, at de forbinder dem med den højere verden, udenjordiske kræfter.

Vore forfædre hævdede: den roligere og mere omhyggeligt du behandler runerne, de mere interessante og gyldige svar fra dem modtager. Tegn kræver ritual atmosfære, intim, sensorisk, gennemtrængende tilstand. I dette tilfælde de rune symboler med numerologi åbne stort for dig. Nogle mennesker tror, at du har brug for at lave dine egne runer: hver dag en ad gangen. Det var en langsom job vil give dig mulighed for at opleve afslutningen af den hemmelig besked af tegnet, dets semantiske mening, en mening. Fremstillingsprocessen ligner et barns fødsel: du se liget, der over tid vil få karakter, opførsel. Runer aldrig tilbyde sig selv til mennesket. Kommunikation med det magiske værktøj installeres kun, når man bor dem, tænke på dem og er i stand til at oprigtigt takke for jobbet.

Fehu, Gebo, Eyvaz og Mannaz

Fortolkning og betydningen af runer karakterer ville være, hvis du vil være i stand til at aktivere dem. For at gøre dette, presse din højre hånd ind i et rør, og slip den gennem luftstrømmen til det tegn - så du indånder liv i ham, en del af hans sjæl.

Rune Fehu altid refererer til materiel velstand, rigdom, profit. Det kan tolkes som en monetær belønning, en stor køb, en god investering investering, frugtbarhed, bevæger sig op ad karrierestigen. I overført betydning betyder det, fornyelse af venskabelige forbindelser, opfyldelse af begær, gennemførelsen af planerne. I forbindelse med rune Gebo og Berkana siger hun, at du vil udtrække indkomst gennem personlige relationer.

Rune Gebo - et tegn på kærlighed, venskab og kreativitet. Hun peger på, at snart dit liv vil komme den længe ventede periode af partnerskabet: dette kunne være en rentabel samarbejde med lang tid ven, elsker, kollega. Symbolet advarer også, at vi ikke bør gøre dette forhold tæt og stærk: en vellykket partnerskab er kun mulig blandt frie mennesker. Gebo - den vigtigste rune, der angiver seksuel tiltrækning. Den omvendte værdi, bliver det negative og indikerer en svaghed, fejlberegninger, og endda sindssyge.

Rune Eyvaz (Eyvis) forudsiger dine forhindringer. Opfordrer til at lære at vente og være tålmodig. Du har pligt til at kræve beskyttelse og fremme af højere magter, som forhindringer kan overvindes kun ved hjælp af en stærk protektor. Værdier runer symboler i magi er ofte modstridende. Og Gebo - er ingen undtagelse. Samtidig betyder det en indre kamp for mennesket, der vil helt sikkert føre til en genoplivning.

Rune Mannaz (Mannas) symboliserer den menneskelige race, samfund. Den bogstavelige betydning er en mand af hans intellekt, den indre "I". Den siger, at på dette tidspunkt er du nødt til at lytte til din indre stemme. Vær sikker på at lytte til synspunkter fra nære venner: de vil hjælpe dig åbne dine øjne for ting, du ikke bemærke. Nu er det tid til at vise mådehold og beskedenhed.

Uruz, Vuno, Perth og Lagus

Rune Uruz (Urus) sagde, at en ny fase i livet. Ingen grund til at frygte: ændringen ikke altid varsle problemer. Life - den evige bevægelse, ikke forhindrer det at bevæge sig frit. Kunstige forhindringer vil ikke være i stand til at stoppe den nyhed, der snart vil falde ned. Kraftig regn, der skyller væk alle de gamle - så du kan fortolke tegn på runerne. Betydning runer tegn hentyder til den dybe mørke bund: Det er nødvendigt at dykke kun med held at skubbe og stræbe så højt som muligt.

Rune Vuno - et symbol på håb, glæde, fornyelse, glæde og energi. Endelig er den sorte stribe sluttede - en lysstråle brast ind i dit liv. I den nærmeste fremtid er lyse begivenheder og glade øjeblikke. Hun er protektor for rejsende, så er du velkommen til at tage det på vej til at beskytte.

Rune Perth minder os om, at alle de hemmelige før eller senere viser sig. Måske du kender hemmeligheden, finde sandheden, at eksponere forræderi. Det kan også indikere en behagelig overraskelse, en stor overraskelse eller et fast sejr.

Rune Laguz (Lagus) - protektor for søfolk. Dets vigtigste værdi - ængstelse, fantasi, fantasi. Stol på din intuition - det vil føre dig til sejr, vil bringe opfyldelsen af begær og velvære. Nu er vi nødt til at kaste væk al tvivl. Din opgave - at et maksimum på tillid.

Thurisaz, Hagall, Algiz, Otala

Rune Thurisaz (Turisas) - et stærkt symbol. I sin fortolkning er nødvendig for at tage hensyn til den skjulte betydning af runerne: værdien af runer symboler og kanaler. Dette er et tegn på en tilstrækkelig kritiske situationer i livet, som kræver dig umiddelbare løsninger. Fokus og tage situationen under kontrol. Symbol kræver et afgørende skridt, indbyder til handling.

Fleece Hagalaz indikerer ødelæggelse, sammenbrud, tab. Forløbet kan tage en uventet drejning, ødelægge dine resultater, planer og bryde gør det umuligt virksomhed. Må ikke blive afskrækket. Alle, der er gjort - til det bedre. Negativ ændring du: opdrage en jernvilje, fasthed, beslutsomhed. På det nuværende stadium af ødelæggelse er nødvendige for at stimulere den indenlandske vækst og udvikling.

Algiz rune kan være en stærk talisman. Det beskytter fra problemer og samtidig angiver, når gætte, at du er under stærk formynderskab. Selv hvis de problemer og katastrofer vil forekomme meget tæt, har de ikke rørt. Værdier runer symboler i dette tilfælde også pege på nye bekendtskaber, succesfuld fremtid. Du vil være i stand til at ændre deres skæbne til det bedre.

Rune Otala (Odal) samtidig varsler svigt og erhvervelse. Du er nødt til at stoppe op et øjeblik, ryste støvet fra hans støvler - at slippe af med gamle problemer, dårlige beslutninger, forspildte muligheder. Glem alt om den gamle - du vil finde noget nyt. Denne rune er meget positivt, det hentyder til det faktum, at flyder blå blod i dine årer, din race - respekteret, træet - en ædel.

Ansuz, Nauthiz, sjæl, Evaz

Rune Ansuz (Ansus) varsler købet. Det er meget positivt for din situation: sociale, familie, venligt. Analyse af værdien af de runer og runer tegn, konkluderer vi, at Ansuz indikerer gode nyheder til stede, den pludselige tilsynekomst af en gammel ven. Du er nødt til at se, hvad der sker omhyggeligt. Enhver lille ting - søvn passage, en samtale i transportsektoren artikel i avisen - vil være en anelse, der vil føre til succes.

Fleece Nauthiz (Naudis) Omvendt, hæmning forløberen, restriktioner. Nu fremgang og vækst ikke er muligt, gør du føler på grund af denne ødelæggelse og sorg. Det vigtigste i denne fase er ikke altid fokuseret på den vrede og fortvivlelse af de mennesker omkring dem. Alle inkontinens trigger alvorlige konsekvenser. Husk, du kan gøre, så tabene var minimal.

Soul rune peger på den enorme energi, der ligger inden dig. Kom ud, kunne det ændre begivenhedernes gang. Ofte værdien af runer symboler forbundet med deres image: Soul trækkes i form af lyn, så i det virkelige liv, er det også peger på flashbelysning, en strålende slagtilfælde. Det varsler afsløring af potentielle genoplivning af entusiasme og fremkomsten af kreative planer. Dog kan det ødelægge, hvis du har udviklet et ønske om magt og udtalt narcissisme.

Rune Evaz (Ayvos) - et tegn på en vellykket kombination af omstændigheder. Tag tyren ved hornene: enhver handling i dag vil blive en succes. Denne gang, fest, triumf, fortjente ophold på laurbærrene. Men enhver lediggang kan blive straffet hårdt: skimming, glem ikke at tænke på fremtiden og fortsætte med at planlægge. Stjernerne er på din side.

Raido, Isa, Teyvaz, Inguz

Runa Raido indikerer rejse bogstaveligt og billedligt. Det kan være en rejse, en sti bevægelse. Eller spirituel udvikling, opfyldelsen af planen, at processen med at gøre drømme til virkelighed. Under alle omstændigheder, Raido - er fremskridt. Før du alle veje er åbne, så gå straks. Vær sikker på at have tillid i forløbet, ikke at gå i panik og ikke til at tvivle.

Rune Isa skræmmer mange mennesker. Korte værdi runic symboler ikke altid tolkes bogstaveligt. Isa fortolkes som døden. Men det betyder ikke, at nogen vil dø. Måske symbol angiver et stop din udvikling præger urealiserede planer. Det kan også tolkes som en lille timeout før vækstudsigter og den videre udvikling af livet.

Rune Teyvaz (Tiwaz Rune), tværtimod, er blevet tolket som en sejr, eventyr, kamp, retfærdighed og frihed. Dette er den vigtigste mandlige karakter, der siger alt hvad der sker - sandheden. Din nuværende liv er en særlig periode: behovet er nu at opnå mål, løse komplekse problemer. Hvis rune havde kvinden, i hendes liv, vil en stærk mand synes om kort tid. Hun peger også på gambling situationen, lidenskab og risiko.

Rune Inguz (Ingus) symboliserer ankomsten af den tid, som vil bringe succes. Nu du styre alt: du kan gå fra at være bundet i stilling og strække deres vinger. Smid de gamle ting i livet - at gøre plads til nye udviklinger. Træk ikke i fremtiden deres tidligere erfaringer og følelser. Det er tid til at starte en ny fase.

Kenas, Yer, Berkana, Dagaz

Kenas Rune (Cano) - kreativitet, videregivelse af potentiel energi flow. Nu du er aktiv som nogensinde. Symbol sagde, at til sidst vil du finde svar på alle de spørgsmål, afdække en hemmelighed, afklare uforståelig. Ligesom andre værdier runic symboler, kan Cano angive en forhindring eller barriere, der formørker liv. Hvem bedre at komme rundt forhindringen: opgive overbelaste. I stedet slappe af og åbne dig.

Rune af Hyères (Hyères) - tid til at høste. Dette gælder ikke kun for landmænd, men også til folk i ethvert erhverv, beskæftigelse, i alle livets områder. Hvis du investeret pengene - forventer overskud, lavet et tilbud til pigen - få klar til brylluppet. Fleece viser også en forbedring i din anliggender, forfremmelse, underskrive alvorlige kontrakter.

Rune Berkana er forbundet med frugtbarhed. Derfor er det forudsiger et ægteskab eller fødslen af et barn. Du vil få et godt helbred: fysisk, åndelig og følelsesmæssig. Nu er du beskyttet af højere magter. I livet er der fred og harmoni. Enhver virksomhed truer positiv isolation, ideer - blomstrer. Men pas på: hvis du gør noget, at gøre alt for ikke halturte og vær ikke doven.

Rune Dagaz - er daggry, solopgang, i starten af dagen. Fortolket som munterhed, en bølge af styrke, velstand. Endelig er din indsats belønnet med en fest kom til huset. På den anden side, Rune rådgiver til at ændre mørket ind i lyset: Hvis før at du var den forkerte måde at leve på, nu er det tid til at ændre alt til det bedre.

Betydning af symboler slavisk runiform

I modsætning til de skandinaviske figurer, er der kun 18. slaviske runer, betydning og omfang som har studeret den mere vores forfædre, hjælpe med at lære skæbne og beskyttelse mod de mørke kræfter. De er opkaldt efter navnene på hedenske guder og forskellige fænomener. For eksempel rune Byelobog (tegnet som den Algiz) betyder fred og harmoni. Det varsler beskyttelse og omsorg. Hvis det er et billede, der er blevet roteret foran dig er en anden rune - tjernobog. Det varsler rod og forvirring. Det bruges ofte i amuletter til ødelæggelsen af gamle bånd. Rune Alatyr ligner skandinavisk Nauthiz, er at bare holde sig til den venstre side er ikke rettet opad og nedad. Det er en balance mellem godt og ondt, er designet til at strømline kaos.

Værdien af slaverne runer symboler til ære for de mange liv og naturfænomener. Fleece Rainbow (afbildet som Raido) - det er vejen til ligevægt, søgen efter harmoni. Anvendes i talismaner at opfylde drømme. Rune af Need (spejling Alatyr tegn) bærer stiv, forbud trussel. Det tillader ikke en person til at udvikle sig, til at bevæge sig mod målet. Men Krada (spejlbillede Nauthiz) - et symbol på energi. Fremragende talisman for gennemførelse og opfyldelse af ønsker udtænkt. Påkrævet (analog Teyvaz) angiver sacrifice afkast. Det giver en mand, hvad han vil, men i stedet tager en masse mere. Rune of Strength (tegnet som den russiske bogstavet "I") - et symbol på autoritet, magt. Sender til målet, det giver energi. Denne rune krigere. Symbolet ligner de skandinaviske og Ansuz Fehu tegn. Her er blot to strimler af det er placeret i et andet sted - venstre, bund. Det anses for indbegrebet af livet, naturens kræfter, giver energi og aktivitet. Vind Rune, tegnet i form af huset, peger på den kreative impuls. Det hjælper med at gendanne muse og inspiration.

Betydning af symboler slavisk runiform ofte forbundet med mænd eller kvinder. For eksempel Vogteren, spejling den slaviske underskrive der - ren jomfru Fleece. Det symboliserer moderskabet, beskytter babyer, gravide kvinder, unge damer giver skønhed og seksualitet. Beats, svarende til det latinske bogstav h, - han symbol. Forlener den stærkere køn sundhed, beskytter deres energifelt. Slavic Fleece Lel, analoge Laguz symbol - udførelsesformen i renhed og glæde. Tiltrækker succes, det giver en forudanelse. Rune sten malet med bogstavet "g" viser vejen. Dette er et tegn på skæbne, skæbne. Fleece støtte vises i form af pinde, slog-through to linjer onademonstriruet støtte. Denne kraftfulde amulet til at løse problemer og overvinde vanskeligheder. Dazhdbog (samme Thurisaz) - et tegn på velstand, hjælpe med at blive rig, for at tiltrække penge. Men Perun, malet som den russiske bogstavet "n", virkelig hjælper at flytte nogen virksomhed op fra jorden, for at bringe forandring. Rune Kilde - analog Isa. Den har det samme billede og værdi.

Runogrammy for at tiltrække kærlighed og rigdom

Ved at kombinere værdier runer karakterer, vil du gøre for en kraftfuld amulet. De vigtigste ting - at tegne runerne i den rækkefølge, som de er indgivet i runogrammah:

  • Familie konservering, opbygge relationer og revitalisere lidenskab: Berkana, Kenas, sjæl, Vuno, Inguz.
  • Eliminering rivaler, opkaldet sympati, fremkomsten af relationer: Uruz, Thurisaz, Kenas, Gebo, Vuno, Berkan, Inguz.
  • Kærlighed vinder og etablere intime relationer: Teyvaz, Gebo, Inguz.
  • Dannelse af en stabil finansiel stilling: Raido, Fehu, Otala.
  • En fjernelse af barriererne i karriere og erhvervslivet: Teyvaz, Fehu, sjæl.

Bare vær forsigtig med den rune sjæl. Når det bruges forkert, det forårsager en menneskelig grådighed, tørst for lederskab unødvendig og usund egoisme.

Runogrammy at tiltrække sundhed og held og lykke

Disse kombinationer gøre kroppen stærk og robust. Og alligevel falde over dit hoved succes og lykke. Til disse formål, er der runogrammy:

  • Hurtig genopretning, udvikling af immunitet, opretholde seksuel lyst: Teyvaz, Dagaz, Uruz.
  • Øget Udholdenhed, offentliggørelse af den fysiske kapacitet til at tiltrække energi og aktivitet: Kenas, Uruz, Inguz.
  • En fjernelse af barriererne, overvinde forhindringer: Dagaz, Tayvaz, Fehu.
  • Søg enkelt rigtige retning, udførelse planer, opfyldelsen af målene: Kenas, Fehu, Vuno.

Betydning runer symboler med numerologi kan hjælpe dig med at åbne gardinet om fremtiden, og korrekt sammensat runogramma vil være en effektiv amulet for at opnå de mest skattede drømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.