Intellektuelle udviklingMystik

Hvordan man kan udvikle psykiske evner?

Bestemt, mange af os er interesseret i flere shows healere, og måske repræsenterede sig selv i stedet for deltagerne. Det ser ud til, at de - healere - alle givet uden større besvær. Han ønskede at se ind i fremtiden - tak. Eller skiftet i tide, eller endda en anden mand, reinkarneret og var i stand til at se ind i sjælen.

Du vil aldrig komme til at tænke på sådanne tanker? Måske du selv spekuleret over, hvordan at udvikle dine psykiske evner? Men du har lidt en manglende tro på, hvad man kan finde en sådan næsten ubegrænsede magt over tid og rum?
Du ville blive overrasket over, men for at udvikle psykiske evner og alle kan. Ikke alene guru fra Indien, som har den gave af teleportation, eller berømte healere. Du er den samme psykiske.
Det eneste vigtige er, hvordan man kan udvikle psykiske evner - permanens. Tror ikke, at du vil vågne op i morgen clairvoyant, bare fordi du har det virkelig ville. Ak, nej. Dette opnås ved træning - lange, hverdag og fokuseret.
Før du udvikler psykiske evner, lad os definere nogle vilkår. Hvad er det? Guds gave eller hele den onde?
Faktisk er det ikke så og ikke en anden. Husk ilden. Legender, at han havde stjålet fra guderne og gav folk hvad Prometheus betalt dyrt. Men ilden - dette er et almindeligt fænomen forårsaget af forbrændingsprocessen og ændringen i deres materialeegenskaber under høj temperatur. Og vores overnaturlige evner betragtes som noget ud over det sædvanlige, fordi menneskeheden er kun begyndelsen til at kende dem. Hidtil for os er det det samme som ild til primitive menneske. Men mystik i dette nr.
Hvis du ikke ved, hvordan man kan udvikle psykiske evner, der begynder med det mest simple. Meditation. Hvordan kan man foretage meditation, hver person føler intuitivt. Du er nødt til at gå et sted i landet, i et roligt sted og forsøge at glemme, eller rettere, ikke at dvæle ved problemerne i dag. Anbring ikke for en super mål, blot give kommandoen til start - for at slappe af og ikke tænke på noget. Når du begynder at få, kan du komplicere opgaven. Slap af og lad et hold, der for eksempel i en drøm du ser noget ud af den nærmeste fremtid. Noget ud af din dag, eller som vil gøre dine kære. Prøv at lære noget af deres liv. Jeg kan sige, at det virker. Jeg har selv prøvet at gøre det.
Konkret har jeg ikke undersøgt, hvordan man kan udvikle psykiske evner, men intuitivt noget gjort. Ved at lære at træde tilbage fra de daglige problemer, jeg spurgte et mål - at lære noget om hans slægtning, der bor for langt, og vi ser hinanden sjældent. Og en dag havde jeg en drøm om, at han skilt fra sin kone. Så det viste sig, at det, der skete.
En anden øvelse, der vil helt sikkert hjælpe - at lære at føle den aura. Prøv at reducere hænderne sammen, først med dine øjne åbne, og derefter lukket, føler den aura, der udgår fra håndfladerne.
Kiggede ind tegningerne. Enhver. Vær opmærksom på, hvad der minder dig ene eller den anden bøjning linjer. Lad ham leve som om sig selv, og er ikke forbundet med det overordnede billede, men det minder dig om, siger, at kappe at bøje filmen "Ukendt"?
Og endelig, ikke benytte sig af kvaksalvere. Nu er der mange skoler, som for et gebyr vil gøre dig en "psykisk højeste kategori tier" ... Desværre er de fleste af dem kun er interesseret i din økonomi, ikke psykisk evne. Kan være tillid til meget få mennesker. I sidste ende, arrangere en check, så spørg en psykisk at ringe noget fra din biografi. Ikke kun vage, ligesom, "Jeg kan se du havde en ulykkelig kærlighedsaffære," og mere specifikke. Hvor mange af dine brødre og søstre? Eller vise billeder af familie, nære venner og bede dem om at navngive den person, der ikke længere er i live. Det vil også være en fremragende test for alle, der foregiver at være din Guru.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.