Nyheder og SamfundNatur

Den mest giftige væsen (foto) i verden. Hvad er den mest giftige væsen på planeten i henhold til Guinness Rekordbog?

Mange nysgerrige mennesker sandsynligvis spekuleret over, hvad det mest giftige væsen på jorden. Det er interessant, at i lang tid, det blev antaget, at dette slanger og edderkopper. Men forskerne studere malet os et andet billede. Og nu vil vi se på, hvordan man i deres mening, de mest giftige skabninger i verden. Top 10 foreslås nedenfor kan overraske nogle meget naturelskere.

Førstepladsen - vandmænd

Vandmænd har et andet navn - "hav hveps", fordi efter det svier et offer oplever ulidelig smerte. Mange vil være enige i, at dette er den mest giftige skabninger i verden. Guinness World Records deler også denne opfattelse. Det forlyder, at vandmænd kan dræbe en person i en kort tid, fra 1 til 3 minutter. Men ikke kun gør sit frygtelige fjende. Deadly fangarme samtidigt kan røre op til 60 personer, hvis de ligger inden for en radius på 8 meter. En ekstremt toksisk gift virker hurtigt og irreversibelt. De toksiner angriber hjertemusklen og nervesystemet, mens der er et helvede af en smerte. Når fangarme berøring var overfladisk, forbliver alvorlige forbrændinger.

der er en modgift. Hvis du bare behandle bid med en opløsning af eddikesyre, har en chance for at overleve, men som regel kan det ikke lade sig gøre. Ofre vandmænd druknede fordi faldt i chok og døde af hjertestop. Hvert år, havet hveps gift dræbte omkring 6000 campister. Når bidt overlevede kun nogle få mennesker, og de var endda et par uger senere, er smerten mærkes.

Dette er den mest giftige skabninger i verden (billedet ovenfor), der lever i farvandene i det nordlige Australien, men nogle gange "hveps" findes om Sydasien. I dette tilfælde, objektet er ganske vanskeligt at se i vandet, fordi vandmænd smeltet. Men der er et væsen, der ikke er bange for vandmænd - en havskildpadde.

Andenpladsen - King Cobra

Nogle er villige til at udfordre det faktum, at det mest giftige væsen på jorden - en konge cobra, fordi der er en slange med en giftig gift. Men i bogen Guinness det indtager andenpladsen på grund af det faktum, hvor meget gift på et tidspunkt blev hun boblebad. Det når en længde på 4 meter, men da disse Cobras vokse alt liv (og de kan leve til 30 år), nogle individer nå 6 meter.

Del boblebad gift afhænger af størrelsen af sit offer, men dosis er som regel lidt mere end nødvendigt for en dødelig udgang.

Rapporteret tilfælde, hvor tre timer døde indiske elefant, blev ramt som kongelig kobra. Med et stort antal af gift mennesker dør inden for 15 minutter efter indtræden af lammelse og respirationssvigt. Men endnu værre af, at den cobra er i stand til at stige til en tredjedel af dens vækst. Hvis det er 5 meter lang, det strækker sig 1,6 meter. Men det kan behage den kendsgerning, at de ikke angriber den første (hvis ikke foruroligende).

Dens habitat - skove i Sydasien, men fordi der er en aktiv logning, Cobras er tvunget til at komme tættere på et sted med menneskelig beboelse.

Tredje sted - Scorpion Leyurus

En anden mest giftige skabning i verden - det Leyurus skorpion, som findes i Nordafrika og Mellemøsten. Selv om disse skorpioner er indstillet aggressivt og vil ikke angribe, hvis du ikke føler faren, kan deres gift dræbe mennesker. Selv i naturen er der mange farlige skorpioner, denne underart er den mest dødelige. Leyrusy er i en "cocktail" af neuroleptika, hvis det kommer ind i blodet, vil offeret dø.

I første omgang stak sted svulmer og personen føler utrolig smerte, der opstår efter feber udvikler sig til kramper. Endelig lammelse og død. Det er interessant, at før den dødbringende angreb, "baby" begynder at bevæge sig, som om dans, og det advarede om sin hensigt.

Fjerde sted - Taipan

Blandt de slanger de mest giftige i verden af væren - det Taipan. Faren ligger i den store mængde af gift, der frigives i løbet af et angreb. Dette land slange er i stand til dødeligt ramt 100 personer. Dens giftige blanding af omkring 400 gange mere toksisk end den konventionelle kobragift. Efter bid af en voksen døden indtræffer efter et gennemsnit på 45 minutter. Omkring 90% af angrebene er dødelige for mennesker, trods det faktum, at der er en modgift, og mere er kendt om ham.

Denne kite er meget aggressiv og kan angribe pludseligt ved en hastighed på 4 m / sek. Men på samme tid, Taipan helt genert og, sensing fare, de kan kravle. Dette væsen lever i Australien på golde sletter, men ganske ofte kryber ned i vandet.

Femte sted - frøen gift dart frøer

Nogle mener, at den mest giftige væsen på planeten - det er de frø-dart frøer på grund af sin vildledende udseende. Det ser meget flot og helt forsvarsløs, men det er et bedrageri. Hendes hud lyse mættede farver omfattet gift (batrachotoxin), som er i kontakt med en person gennem mikroskopiske læsioner kommer ind i kroppen uden hindring. Gram dens gift kan dræbe 10 mennesker. Dette giftige stof består af hundredvis af komponenter, der har en nerve. Den skræmmende ting er, at den modgift endnu ikke er blevet oprettet og gemt fra virkningerne af giften er kommet ind i huden er næsten umuligt.

Forskerne kender 179 arter af disse "vildledende" væsener. De er opdelt i natten over (uskadeligt) og eftermiddag (giftig).

Disse giftige krybdyr kan vokse op til 8 cm, men mest giftige betragtes som den mindste. (1,5 - 2,5 cm). De kan mødes i Mellem- og Sydamerika i regnskovene. De kaldes også "drotikovymi frøer", fordi i fortiden de indfødte brugt dem til gift smøring pilespidser.

Det er bemærkelsesværdigt, at disse væsener ikke producerer deres egen gift, de får det fra de giftige insekter.

Sjette sted - blåringet blæksprutte

Denne ringmærket blæksprutte også fortjent en plads i rækkefølgen af "mest giftige væsen på planeten." Selv om denne skabelse af lille størrelse er ikke længere baseball bold (vægt 100 g.), Det har giftigt og farligt gift. En portion af hvilken blæksprutte tildeler en tid, nok til at forgifte 25 personer. Døden kan forekomme i løbet af få minutter. I løbet af denne tid, offeret begynder at føle problemer med syn og tale, vil der være følelsesløs. Endvidere en person bliver svært at trække vejret. Efter ødelæggende symptom er fuldstændig lammelse. Mangel på ilt og hjertesvigt føre til døden. Neutraliser giften ikke er muligt, fordi den modgift ikke er oprettet.

Denne "cute" skabninger lever omkring Australien og de sydasiatiske kyster. Det er vidt udbredt og foretrækker lidt dybde. Men heldigvis er det nattelivet, så det er ikke let at komme på tværs. Hertil kommer, at væsen har en rolig disposition og angreb kun hvis dens "flæse". Dens evne til at skifte farve til tider fører til uheld, fordi blæksprutte forveksles med andre harmløse kystnære indbyggere.

Syvende sted - vandre edderkop

En anden mest giftige skabning i verden, som frygtede ikke engang er klar over sin giftighed, - en vandrende edderkop. Han har en temmelig aggressive natur. Desuden skræmmer han det faktum, at det er den største i verden fra alle de edderkopper.

Det kan findes i Mellem- og Sydamerika i tropiske områder, især i de bananplantager, men nogle gange det bliver taget ind i huset. Han kan ikke spinde webs og han rejser for at finde mad, det er hvad der gør ham meget farlig. Han kan stoppe til hvile i et hus, skjule i bilen eller tøj. Som en konsekvens, hvor stor en procentdel af tilfælde af angreb af edderkopper er meget høj. Denne leddyr er ikke genert og klar til at angribe på en gang, for hvis du skulle møde, skal du ikke forsøge at skræmme ham, fordi han ikke vige fra dem, du bedre køre.

Poison edderkop forårsager en krampe i lungerne og tab af muskel kontrol. En person kan komme kvælning. Også toksiner påvirker lymfesystemet og kan forekomme hjertesvigt. Stadig i live offer føler, kroppen gradvist stivner. Poison 20 gange mere giftige end de "sorte enke".

Interessant nok i Guinness Book er den mest giftige i verden at være blandt edderkopper. Det bemærkes også, at hans skyld var flere dødsfald end fra andre leddyr.

Ottende sted - puffer

Af hvirveldyr er de mest giftige skabninger i verden. Mange kender ham under navnet af en fisk-skål. Det hele overfladen af fisken anses for at være giftige, og farligt at omfatte visse organer i kuglefisk. Set toksin forårsager lammelse og kvælning påvirket, hvilket igen fører til døden på grund af iltmangel. Men på trods af, at der i Korea og Japan denne fisk - en førsteklasses delikatesse. På grund af dets farlige sammensætning kan tilberede kuglefisk kun de fagfolk, der har modtaget en særlig tilladelse.

Niende sted - kegle snegl

Nogle så dette marmor snegl, forstår ikke, at det henviser til faren eksisterer, fordi det ydre er meget attraktiv. Men man kan ikke dømme efter optrædener, fordi det er lige så farlig som de øvrige medlemmer af denne liste. Blot én dråbe gift kan forårsage død af 20 personer. Efter sneglen brod offer begynder at opleve ulidelig smerte, så følelsesløshed kommer og betændt bid. Den næste fase er lammelse og kvælning. eksisterer Medicin sådan forgiftning.

Men hvis man ser på statistikken, har der været i alt 30 dødsfald på grund af en fejl fra øresneglen.

Tiende sted - fisk sten

Denne grimme etablissement indtager det sidste sted ranking "den mest giftige i verden for at blive." Den bid af de undersøiske væsner provokerer den mest alvorlige smerter, man kender. Følelser er så stærke, at i forsøget på at gøre det lettere at offeret er villig til at begå selvmord eller amputation bidt sted. En sådan smerte er et chok, så kommer den uundgåelige lammelse og væv ved læsion begynder at dø uden medicinsk hjælp til en person i fare for at dø.

Opfylder denne farlige "dyret" i Det Røde Hav og i de tropiske områder i de Indiske Ocean og Stillehavet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.