FormationGymnasier og universiteter

Hvordan at komme ind i honning. kollegium efter 9. klasse: en Beståelsesgrad, speciale og anmeldelser

Medicinske erhverv er den mest hensigtsmæssige og human på jorden. Nogle af dem kan fås ikke kun i gymnasiet, men i college efter afslutning 9 års studier i gymnasiet. Hvordan bliver en studerende af sekundære særlige uddannelsesinstitutioner, hvoraf de specialer, du kan træffe et valg - spørgsmål, der opstår mange studerende, der ønsker at tilmelde sig honning. kollegium efter 9. klasse. I dem, og for at forstå.

Med. kollegium efter 9. klasse: speciale, valg af fremtidige erhverv

Hvis du allerede har besluttet at gå på college, den første ting er at bestemme med et speciale. Kommende studerende, der har afsluttet 9. klasse i et gymnasium, sekundære specialiserede uddannelsesinstitutioner organisationer tilbyder følgende hovedområder for uddannelse:

 • "Sygepleje".
 • "Jordemoder".

"Sygepleje"

Mange ansøgere til optagelse på honning. kollegium efter 9. klasse er valgt retning af forberedelse "Sygepleje". Under sine studier i første og andet semester studerende studerer almene fag, som de ville have til at blive undersøgt i 10 og 11 klasser. I det andet år begyndte at undervise faglige discipliner (anatomi, fysiologi, Fundamentals of sygepleje). Den seneste kursus i sygepleje i bestemte områder af medicin (pædiatri, kirurgi).

Kandidater fra "sygepleje" er sygeplejerske eller medicinsk bror. Efter endt uddannelse unge specialister er organiseret i klinikker, hospitaler, fødeklinikker, sundhedscentre, skoler, private lægehuse.

"Jordemoder"

Meget ædel, vigtig, og de fineste medicinske profession - en jordemoder. Takket være hendes fødsel, nyt liv. Taler billedligt, kan vi sige, at jordemoderen hele menneskeheden er i dine hænder. Dette erhverv kan fås ved enhver honning. kollegium efter 9. klasse. I alle specialiserede gymnasier har en retning af præparat "jordemoder".

På dette speciale i alle institutioner i den pædagogiske proces er baseret på forelæsninger og præsteseminarium sind. Flere gange i løbet af studietiden de studerende har praksis. Det foregår i fødselsforberedelse klinikker, fødeklinikker. Eleverne deltager også regelmæssige hospitaler, kræft klinikker.

Andre områder af uddannelse

Specielle relateret til sygepleje og jordemødre er tilgængelige i hver sundhedsmæssige specialiserede sekundære uddannelsesinstitutioner. Nogle ansøgere foreslå andre områder af uddannelse, men det afhænger af universitetet. En del af uddannelsesinstitutionerne har en bred vifte af erhverv, så det bør overvejes. Hvad er det ekstra speciel kan tilbydes? Her er svaret på dette spørgsmål:

 1. "Medicinsk og forebyggende arbejde." I denne henseende sanitære fremstillet paramedicinsk. Disse fagfolk arbejder i sundheds-epidemiologiske tjeneste, indtager en stilling assistent-parasitolog læge, epidemiolog og sanitære læge.
 2. "Apotek". På denne træning retning kan opnås videregående specialundervisning til den farmaceutiske industri. Ansøgere, der vovede at tilmelde sig honning. College efter 9. klasse i fremtiden vil engagere modtage, opbevaring og frigivelse af lægemidler.
 3. "Laboratoriediagnostik". I denne henseende fremstillet laboratoriemetoder. De er involveret i at udføre forskningsaktiviteter biomateriale af det menneskelige legeme, der anvendes i hans arbejde immunologiske, biokemiske, bakteriologiske, cytologiske, generelle kliniske og andre metoder.

Indgang test og passerer scoringer

For et par år siden at gå til en medicinsk kollegium var vanskelig. Det var nødvendigt at tage biologi, russisk sprog. Nu betingelserne for optagelse på uddannelsesinstitutioner ændret. Indgang test i almene fag er ikke udført (da der ikke er nogen eksamener, spørgsmålet om passerer score bliver irrelevant). Den eneste betingelse er, at du skal udføre, før du går til medicinsk skole efter 9. klasse - bestå en skriftlig psykologisk testning. Det lader dig vide, om ansøgerne fysiske og psykologiske kvaliteter, der er væsentlige i medicin.

Hvilke funktioner skal være forbundet med en mand, der ønsker at vie sit liv til medicin? Her er de grundlæggende kvaliteter:

 • hengivenhed;
 • ømhed;
 • velgørenhed;
 • medfølelse;
 • høflighed;
 • ansvar;
 • uendelig tålmodighed.

Indsamling af de nødvendige dokumenter

Når speciale valgt og afklaret alle spørgsmål vedrørende modtagelse, bør begynde at indsamle dokumenterne. For adgang til honning. Efter 9. klasse kollegium kræves:

 • fotografier størrelse på 3 til 4 cm;
 • erklæring til direktøren angiver den specifikke speciale;
 • originalen eller en kopi af passet;
 • originalen eller en kopi af certifikatet;
 • bevis for afslutning af den obligatoriske lægeundersøgelse.

Anmeldelser for optagelsen og studier i medicinske gymnasier

Først og alle ansøgere taler positivt om forenkling af omsætningen i honning. Gymnasier St. Petersborg efter 9. klasse og gymnasier, som er placeret i andre byer i Rusland. Der er ingen grund til at forberede sig til eksamen. Moderne deltagere sparet søvnløse nætter, stress på tidspunktet for adgangsprøver. Det er også værd at bemærke, at før var ofte de tilfælde, hvor der er en meget ansvarlig tilgang til uddannelse, men på grund af frygt for at glemme alle de oplysninger og kunne ikke bestå eksamen. Nu kan dette ikke være bange.

Mange anmeldelser kan findes om undersøgelserne i medicinske colleges. Studerende siger, at læring er ikke så enkel. Vi er nødt til meget nøje at undervise anatomi, fysiologi, fordi den menneskelige krop er en meget kompliceret struktur, og det er umuligt at huske oplysninger, læse den én gang. På trods af alle de vanskeligheder, for at studere i medicinske colleges interessante. Uddannelsesinstitutionerne er anatomiske prøver, skeletter, som du kan studere strukturen af den person.

I gennemgangen, mange studerende siger, at det ikke er nødvendigt at indtaste honning. kollegium efter 9. klasse, hvis ikke nødvendige personlige kvaliteter. Sundhedspersonale er ansvarlige for livet for de mennesker, der henvender sig til dem for at få hjælp. Det er nødvendigt at have et ønske om at hjælpe andre, stræber efter at gøre godt på jorden. Hvis medicinen er af interesse og medfølelse for syge mennesker, bør den medicinske kollegium helt sikkert gøre. Forskellige specialiteter tilbydes i gymnasier, bidrage til at gøre det rigtige valg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.