FormationGymnasier og universiteter

Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation: adressen, afdeling, gren, kommentarer

Føderale stat uddannelsesmæssige offentlig institution for videregående uddannelse "Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation" snart vil fejre sit jubilæum. Det er det ældste universitet i forberedelsen af finansfolk, økonomer, advokater, IT-specialister, matematikere, politologer og sociologer. Ansøgere vil finde Financial Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, hvis adresse er i Moskva på Leningradsky Prospect, 49. Postnr af universitetet - 125993.

Berømte kandidater

Kandidater, der på forskellige tidspunkter gav en start på livet Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, for det meste gjorde en god karriere. Blandt dem embedsmænd, direktører for banker, virksomheder, offentlige midler, ministre og deputerede, fremtrædende politiske figurer. For eksempel, V. S. Pavlov, en tidligere formand for regeringen i USSR, finansministrene i forskellige år - A. G. Zverev, I. Lazarev, I. I. Fadeev, V. E. Orlov, B. G. Fodorov, V. G. Panskov, AG Siluanov.

En masse af kandidater har eksamen fra Financial Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, og bankdirektører. CBR blev bemærket NV Garetovsky, NK Sokolov, V. Gerashchenko, A. I. Akimov fra Gazprombank, VA Dmitriev af Vnesheconombank, BI Zlatkis Sberbank. I samme galakse af formanden for sammenslutningen Råd om finansielle markeder og budgettet N. A. Zhuravlov AV Drozdov fra pensionskassen, en meget rig mand M. D. Prohorov og andre værdige mennesker.

Ministre, guvernører, stedfortrædere og andre fremtrædende personer uddannet fra Finans Academy under regeringen for Den Russiske Føderation. Blandt dem: R. V. Kopin, L. Kuznetsov, N. S. Maksimova, ME Ogloblina, E. V. Panina, A. V. Krutov, DA Svishchev, A. G. Hloponin , B .E. Tchistov.

Studerende fra udlandet, som gav højere uddannelse Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation også lavet en god karriere i sit hjemland. For eksempel Nguyen Cong Ngien blev vicefinansminister Vietnam, og Cheng Wei - Lyaolinskogo rektor for universitetet i Kina.

herlige sti

Først var der den finansielle institution, derefter Akademiet, som altid har specialiseret sig i den finansielle og banksektoren. I dag har universitetet udvidet utroligt, at blive en stor videnskabelig og uddannelsesmæssig kompleks. Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, som dannede grundlag for vurderinger af denne artikel, har nu nitten afdelinger, seks af dem i grenene, og resten i Moskva.

Fakultetet har et hundrede og tres afdelinger, herunder seksogfirs i grenene, og resten - de tolv grundlæggende, tre-programmet DPO og Nioghalvtreds i - i Moskva. Hertil kommer, at universitetet har i sin struktur ti institutioner, blandt hvilke, bortset fra Institut for åben undervisning og fjernundervisning, Institut for forkortede programmer og Institut for udvikling af projekter, der er tre og fire forskningsinstitut DPO.

Hertil kommer, at Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, som er den afdeling så talrige og forskelligartede, har tre gymnasier, to videnskabelige laboratorier, to undervisningslaboratorier, tre forskningscentre. Også i strukturen indeholder ni og tyve grene, herunder fjorten uddannelser, højere fire af højere og erhvervsfaglig uddannelse, og resten arbejder på open source software-programmer. Der er dette universitet og to gymnasier.

FGOBU

Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation på samme tid lærer 51,579 mennesker, internt hvoraf 23 712 på deltid - 567, in absentia - 27 300 elever. Der indså de tolv retninger af forberedelsen af bachelorer på profiler af otteogtyve, elleve områder for uddannelse af mestre med mere end 50 kandidatuddannelser. Uddannelse af specialister i struktur baseret på begrebet løbende differentieret dannelse, dvs. ACT - Bachelor - GER - Master. Uddannelse har en anden form og bane.

Der er også implementeret ni uddannelsesprogrammer i gymnasial erhvervsuddannelse, ti MBA-programmer, og et hundrede og otte programmer på omskoling og professionelle finansfolk. Niveauet af studerende forberedelse er meget høj, efter udgivelsen af gode muligheder for fremtidig beskæftigelse og opbygge en succesfuld karriere. Derfor er konkurrencen om uddannelse Financial Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation har altid tilstrækkelig høj.

lærere

Anerkendt og uundværlig kvalitet af programmer på grund af den høje faglige niveau i undervisningen personale. I Moskva Universitet fastholder 1535 lærere, herunder 1213 med en videnskabelig grad: 341 og 872 ph.d.-kandidater. Universitetet 805 lærere med akademisk rang: 236 professorer, 551 Lektor, 18 ledende forskere.

Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, hvis grene er talrige og overfyldt, har, ud over Moskva, 1404 lærere, blandt dem 835 arbejdsprogram BO 569 - ACT. Også i grenene 761 lærer med akademisk rang: 80 professorer, 343 lektorer, der er seniorforskere. Hvert år bliver omkring fyrre procent af lærerstaben på universitetet uddannelse.

Sankt Petersborg

Historie af filialen, der skabte den finansielle Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, St. Petersborg ved i lang tid. I 30'erne i forrige århundrede presserende behov specialister, som er i stand til at operere i det finansielle system i Sovjetunionen. Først var det Leningrad finansielle College, og kun i 2006, har kollegiet blevet en videregående uddannelsesinstitution. Ud over grundlæggende højere finansiel og økonomisk uddannelse, forbereder St. Petersborg gren af University of Finance perepodgotavlivaet og øger fagfolks færdigheder.

Implementeret moderne uddannelsesprogram: finansiering og kredit, business informationsteknologi, økonomistyring. Ledige og yderligere discipliner, der er nødvendige specialister i den udøvende magt, ledere af virksomheder og organisationer, føderale og regionale myndigheder. Der optræder også på flere kontinuerlig dannelse, som omfatter følgende trin:

  • gymnasial erhvervsuddannelse;
  • forberedelse til indgåelse branche skoler pre-universitet;
  • universitet uddannelse ungkarle;
  • uddannelse og kortvarig genopfriskningskurser.

Moskva

Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation, Moskva kender også og ikke ophører med at undre sig over dens effektivitet. En af de første højere læreanstalt i Den Russiske Føderation registreret begavelse fond (engelsk begavelse - en donation, bidrag). Dette er en non-profit begavelse, som er finansieret af organisationen inden for medicin, uddannelse, kultur og videnskab. Det betyder, at universitetet ikke bruger, og formidler en professionel virksomhed i tillid. Indtægterne fra "rulle" af penge og sendt til visse donorer mål og de vigtigste penge-kapital, fortsætter med at fungere. I 2014 staten fond var lig med 268 856 893,10 rubler.

innovationer

Universitetet er under stadig udvikling. Den drivende kraft for denne var han udviklede innovativ uddannelse i finansiel uddannelse til at forberede ledere, finansfolk, der er i stand til at fungere i en konkurrencedygtig økonomi. Dette er den tredje generation af SU standarder VPO.

Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation støtter derfor i retning af "Economics" profiler "Credit-økonomisk", "Finans og Økonomi", "International Business og verdensøkonomien", "Regnskab og Revision", "Skatter og afgifter". Nye teknologier i undervisningen omfatter indførelsen af individuelle læringsforløb. Således dannede kompetence tilgang til uddannelse proces i uddannelse.

Ny teknologi i den pædagogiske proces

I processen med at lære universitetet er ved at gennemføre "Bologna" teknik: en modulær form af uddannelse, snarere end lineær, dannelsen af mobile teams, etablering af tutorer Institute foredrag opfordres professorer og udenlandske eksperter, herunder engelsk, vurdering evalueringssystem af viden, aktive læringsformer - casestudier, rollespil og simulationsspil, problemet med situationen og mere, indførelse af elektroniske hjælpemidler, bøger på cd'er.

Multimedia træningsprogram er også på mode - klasser i pædagogiske laboratorier på Institut for Financial Management, for eksempel inden for regnskab. I afdelingerne dannede elektronisk bibliotek, er computer test udført. Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation og bruger fjernundervisning, baseret på interaktive teknologier, og i system for uddannelse, og faglig udvikling finansfolk og økonomer.

bibliotek kompleks

I Moskva, ni funktionsbiblioteker hører til University of Finance, i regionerne deres filialer flere toogtredive. Trykt fond består af 2,852,054 enheder her, og videnskabelige fordele, og uddannelse, litteratur på mange sprog, samt en afhandling fond. Selvfølgelig er de fleste af de bøger - tidsskrifter på økonomiske spørgsmål, men der er en fiktion, og sjældne bøger. Biblioteker er godt udstyret med computere, der er en global internet og lokale netværk, er integreret i universitetets-netværk.

En kæmpe komponent af biblioteket kompleks - elektroniske ressourcer, der understøtter både den pædagogiske proces og videnskabeligt arbejde. Næsten tres fuldtekst database fra data på mere end hundrede og halvtreds millioner af dokumenter til rådighed via IP-universitetet og eksternt. Det driver et elektronisk bibliotek med monografier, pædagogisk og metodisk litteratur, abstracts, videnskabelige artikler og mange andre materialer.

læreanstalt

Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation er en strukturel underafdeling af Moskva Finance College, hvor de studerende studerer på fuld tid og korrespondance kurser, samt forberedende kurser. Her veludstyrede laboratorier og undervisningslokaler, en spiseplads og et medicinsk center, montage og sportshaller, fremragende bibliotek.

Derfor kom det til live mange tusinde specialister i den finansielle sfære. Kandidater arbejde i alle områder af industrien, den offentlige tjeneste, samt i banker og kommercielle organisationer, der ofte indtager ledende stillinger. Kollegiet har de mest positive anmeldelser på kvaliteten af uddannelse og til kommercielle og statslige strukturer.

videnskabelig forskning

Universitet med succes udfører rådgivning og forskningsaktiviteter, udvikle undervisning og forskning afdelinger. Prioritet for forskning, selvfølgelig, fra budgettet finansiering af statens opgaver. Et hundrede og ti forskningsprojekter med mængden af finansiering af omkring to hundrede millioner rubler afholdt kun i 2014.

54 deltog ikke kun af afdelingen for Moskva Central University, men også den afdeling i Omsk, Chelyabinsk og Penza gren. Tretten videnskabelige afdelinger har arbejdet på disse temaer, omkring fire mere end firs lærere og studerende. Tretten projekter henrettet sammen kreative teams. Ansvarlige forskere inden ekspertudvalg af statsamtet RF.

I 2015, året undersøgelsen fandt sted igen på Goszadaniyu og finansiering volumen oversteg to hundrede millioner rubler. Seks hundrede kunstnere razrabatyvalie projekter, denne gang med aktiv deltagelse af de studerende og studerende. Ifølge de økonomiske aftaler blev indgået statslige kontrakter om resultaterne af professionelle konkurrence. De største kunder er Undervisningsministeriet i Den Russiske Føderation, Bank of Rusland, Sberbank Rusland, Gosznak, pensionskassen, Federal Tax Service , og mange andre institutioner og organisationer. Finansiel Universitet under regeringen for Den Russiske Føderation feedback fra kunder altid får vidunderligt.

Formålet med studerende forskningsaktiviteter er at forbedre kvaliteten af uddannelse - i første omgang, og i øvrigt har de dannet grundlag for den professionelle kreativ tænkning, de mestrer de metoder, færdigheder og teknikker til at udføre forskning, samt design og teknik, der er en evne til videnskabelig kreativitet og uafhængige undersøgelser, initiativet .

uden for klasseværelset

Selv efter afslutningen af seminarer og foredrag, gjorde studerende på universitetet ikke stoppe forfølgelsen af videnskab. Organiserede masse kontroversielle begivenheder på forskellige niveauer - katedral, fakultet, kommunale og regionale, nationale og internationale. Denne videnskabelige seminarer, workshops og konferencer, konkurrencer og udstillinger af videnskabelige værker og forskning olympiade på specialiteter og discipliner.

Den vigtigste del af livet på universitetet er de internationale aktiviteter. Partnere i dag er de udenlandske universiteter og videnskabelige centre i forsikring og bank uddannelse, forskellige handelshøjskoler, centre, der tager kvalifikation eksamener og udstedelse internationalt anerkendte certifikater, giver den ekspertise, uddannelse og akkreditering af videregående uddannelsesinstitutioner programmer, udenlandske banker, revision, forsikring og industrivirksomheder, og og forskningsfonde beliggende i udlandet. Intensive kontakter med institutionerne i Bulgarien, Østrig, Tyskland, Storbritannien, Italien, Spanien, Holland, Kina, Frankrig, USA.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.