FinanserRegnskab

71 konto. 71 udgift regnskab

Hver virksomhed fra tid til anden er det nødvendigt at udstede penge til medarbejdere til forskellige formål, såsom for eksempel:

• forskud til rejseudgifter;

• et forskud på de administrative og økonomiske behov, køb af varebeholdninger, reservedele, til at betale for porto og gæstfrihed, samt alle former for gebyrer.

Så skal vi forstå præcis, hvem der har ret til at modtage midler under den rapport, som årsagerne til dette behov, hvordan man kan udarbejde de dokumenter og regnskabsmæssige opgaver for udstedelse af penge, men også kompetent til at foretage en forudgående rapport om omkostningerne.

Revisor - hvem er de?

Der er tilfælde, hvor en uerfaren eller skødesløs revisor udsteder en sum penge til repræsentanterne for leverandøren eller kunden, og tildeler den til 71 konti. Dybest set denne synd små virksomheder, der mener, at på denne måde de er designet med kreditor eller betalingsordren. Dette er en åbenlys overtrædelse af de lovpligtige retsakter.

Bogholder - er nødvendigvis ansatte i selskabet. Hertil kommer, at udstedelsen af penge i rapporten forud for indgåelse af en medarbejder i en aftale ansvar, som fastsætter foranstaltningen og specificerer de rettigheder og forpligtelser for parterne.

Som regel rækken af materielle-ansvarlige og ansvarlige individer sætter hovedet, hvilket gør den rigtige rækkefølge, opdateres årligt. afvikling af forskudskonti regnskab afspejler en 71 score.

Udgifter til forretningsrejser

Ansvarlige summer på rejseudgifter er givet i kontanter eller overføres til kortet medarbejderen på baggrund af en skriftlig ansøgning til beslutningen manager. Selvfølgelig, i dette tilfælde kontrakten af ansvar ikke var nødvendig, fordi at gå på en forretningsrejse kan enhver ansat i firmaet, og årsagen til turen er orden ledelse og regnskaber transaktioner med 71.

Begrundelsen for betaling af penge på kontoen

Et lignende problem er underlagt den gældende lovgivning og de grundlæggende regler for denne operation er som følger:

• Gør det papirarbejde for udbetaling af penge på kontoen, hvis medarbejderen har undladt at tage højde for det beløb, der tidligere har modtaget;

• penge gives på ansøgningen, støtter hovedet med et mærke på størrelse med det beløb og den periode, for hvilken den er udstedt;

• Rapport fra udgifter, der er udarbejdet og underskrevet inden for 3 dage efter afslutningen af turen eller udløbet af perioden for hovedet.

dokumentere

Så efter de udgifter blev afholdt, eller ved ankomsten fra en forretningsrejse medarbejderen er forpligtet til at rapportere i 3-dages periode og indsende revisor udgift rapport formular AO-1 med de dokumenter beviser overlevelsesevnen implementeret udgifter.

De udgiftsbilag tælles op, og resultatet vises:

• kassebeholdning er ikke så forbruges med alle midler;

• resten er, da udgifterne er foretaget mindre end planlagt;

• overrendt tildelte midler, som de brugte i højere grad.

Balance vender tilbage til virksomheden PKO kontanter og overløb beløb er afleveret af RKO. Alle regnskabsmæssige aktiviteter for forskudskonti afspejler 71 konti.

Manglende overholdelse af de regler, der er fastsat i lovgivningen mængden af forskudsmidler tilbageholdt fra løn eller er anerkendt som en mangel og efterfølgende indsamlet af retten.

Hvordan fungerer konto

Set ved at indsamle oplysninger om bosættelser med medarbejdere for de midler, der ydes i henhold til rapporten. Disse beløb vedrører debetkonto 71, korrespondiruyas med bankkonti, for eksempel, 50 - "Cash". Dokumenterede udgifter beløber debiteret kreditkontoen 71 i debet-cost-konti, såsom 10 - "Materialer", og andre.

Ikke returneret af medarbejdere debiterede beløb fra kredit konto 71 i debet konto 94 - "Mangel". Efterfølgende disse beløb fratrækkes lånet 94 til debet konto 70. Hvis tilbageholdelse af løn på grund af en eller anden grund er umuligt, så debiteres med 73 og rejser spørgsmålet om erstatning for den skade, der er forvoldt virksomheden.

Det skal bemærkes, at det analytiske regnskab udføres separat for hver medarbejder med de obligatoriske avl månedlige totaler. Mekaniseret regnskab hjælp program "1C" gør det muligt at skabe den ønskede dokument i forbindelse med udstedte eller afskrevet, indstille tidsintervallet eller angive en liste over rapporterende enheder, alle data kombineret konto kort 71. Podotchetnik skal også tage højde for enhver udestående beløb udgjorde forskud rapport i den tildelte tid . Analyse fusioneret log-orden af banken 71, som er lavet i slutningen af regnskabsperioden.

Anvendt konti

Hver udgift rapport er opfyldt som revisor med udstationering data til konto 71. Transaktioner, der afspejler driften af småpenge konto:

• D-t 71 - t K-50 - udstedt fra den kontante beløb til ansvar.

• Dt 71 - KT 51 - beløbet krediteret de løbende poster på medarbejderens kortet.

• Dt 41 - KT 71 - køb af varer fra småpenge.

• Dt 10 - KT 71 - køb af materialer.

• Dt 26 - KT 71 - afmonteret generalomkostninger, såsom betalt af postvæsenet.

• Dt 20 - KT 71 - ladede rejseudgifter.

• Dt 50 - KT 71 - resten af forskudskonti officer ske kontant.

• D-T-70 - B-71 m - rest ansvarlig beløb fratrækkes den ansattes løn.

• Dt 94 - KT 71 - medarbejderen har ikke rapporteret om de udgifter, foretaget af forfaldsdatoen.

• Dt 73,2 - K-71 t - opbevaring med personalemangel.

• Dt 91.2 - KT 71 - tildeling mængde mangel for andre udgifter, hvis inddrivelse er umulig.

Funktioner regninger №71

Konto er en aktiv-passiv. Ovenfor har vi kigget på de traditionelle bogføring i træk 71, hvor det virker som en aktiv, dvs.. E. Det debiteres på modtagelse af penge og er krediteret med at afskrive udgifter. Som en passiv konto bruges mindre hyppigt, men sådanne tilfælde ske.

For eksempel er penge i selskabets kontor der, og at gå på en forretningsrejse er nødvendig, og medarbejderen accepterer at bruge privatøkonomi på den betingelse, at på hans tilbagevenden rejseudgifter vil blive betalt. I dette tilfælde er ledningsføringen gjort D-t 20 - t K-71.

I dette tilfælde, at eventuelle udgifter betale dem, og virksomheden forpligter sig til at kompensere. I dette eksempel er den score 71 - passiv.

Hvis virksomheden - en momsregistreret

Hvis virksomheden er momsregistreret , og akkumulerer den betalte skat på varer eller tjenesteydelser på grund 19 - "moms", så køb af materialer eller tjenester betaling fra småpenge nødvendig for at afspejle det momsbeløb udstationering Dt 19 - KT 71 - på den betalte skat.

Grundlaget for at skrive engangsomkostninger

Tager forskud rapport, kontrollerer revisor de dokumenter, der bekræfter udgifter. Det kan være fakturaer, regninger og fakturaer på køb af ejendom, kontanter og kvitteringer, der bekræfter betaling af forskellige tjenester, dvs.. E. Primære dokumenter, som er det fundamentale grundlag for klassificering af udgifter med 71.

Det vigtigste krav af virksomheden transaktion på kontoen er en skriftlig bekræftelse af transaktionen. Med andre ord, de omkostninger, der er nævnt i den forudgående rapport, skal begrundes og bekræftes af primære regnskabsbilag, korrekt dekoreret, fyldt med detaljer, der er nødvendige underskrifter, sæler og frimærker. Udgifter, der ikke er bekræftet af dokumenter eller bekræftede ufuldbyrdede papirer, kan ikke accepteres og afspejles i kontoen, men det er fyldt med ubehagelige konsekvenser. En medarbejder fra hans egen lomme at betale sådanne omkostninger.

Derfor bør den ansvarlige person, alvorligt overveje at designe en udgift rapport rettidigt krav korrekt udfyldte dokumenter til de afholdte udgifter.

revisor handling

Revisor, der modtager et forskud rapport undersøger aritmetiske beregninger, eksistensen og design af dokumentation, i en særlig sektion gør registrering af refleksion udgifter Afstem 71 ved at bekræfte udstationering hans malerier. Så skriver en kvittering eller konto kontanter dommerkendelse i mængden af forskelle mellem udestående og udbetalte beløb, rakte det til kassereren og lukker forhånd rapport.

Hvad du skal huske med skatterevision

Periode, hvor de ansvarlige persons tildelte midler til hoznuzhdy, loven ikke indstillet. Det kan bestemmes af lederen af organisationen. Imidlertid er loven ikke fortolkes som en vagthavende officer. Ved etablering perioden, er medarbejderen forpligtet til at rapportere om de omkostninger inden for 3 dage efter dens udløb. Og hvis fristen er blevet indstillet, så i lang tid, selv uden der tegner sig for småpenge, du kan ikke bryde den. Derfor, hvis virksomheden ikke har fastlagt en tilsvarende periode, krav fra skat på lang sigt placering af småpenge på hånden er forpligtet til at ske, selv om de ikke kan anses for rimeligt.

Ved at identificere disse tilfælde skattemyndighederne klassificerer dem som at få et rentefrit lån, krævende at bestemme mængden af materiale fordel ved medarbejderen, at medtage den i sammensætningen af sin indkomst og holde den personlige indkomstskat.

Et sådant krav af afgiften er ulovlig, da begrebet materiel fordel, etablerede kunst. 212 i skatteloven ikke omfatter den ovenfor beskrevne situation. I overensstemmelse med skattelov af materialet fordel er indtægter:

• fra besparelser på interesse for brugen af midler fra kreditinstitutters

• køb af ejendom eller tjenester i henhold til en civilretlig kontrakt;

• erhvervelse af aktier eller andre værdipapirer.

Argumenterne for skattemyndighederne i dette tilfælde er ulovlige, som lån fra kreditinstitutter formaliseret aftalen og udstedelse af småpenge udføres på ansøgningen. Men af hensyn til selskabets ledelse - retten til at udføre dokumenter for tildeling af midler, der skal tegnede sig for for at undgå krav om kontrolorganer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.