Hjem og familieGraviditet

Når børn begynder at bevæge sig? Vi lærer!

Kun for at lære, at hun er gravid, en kvinde (især hvis det er første gang) spørger: "Når børn begynder at bevæge sig?" Denne længe ventede dag for mødre til den kommende baby, og for den gynækolog, der ser hende. En periode, hvor den forekommer, kan være helt anderledes for det første barn og det næste. Som regel i det andet tilfælde er det observeret tidligere. Når børn begynder at røre, denne dag husker hver vordende mor. Baseret netop på denne dato, læger forventer en mere præcis dato på grund. Hvis et barn min mor først, så lægen vil føje til denne dag tyve uger, men hvis ikke - nitten. Typisk fristen på en sådan måde mere eller mindre det samme, men det kan variere op til en måned.

Den nøjagtige svar på spørgsmålet om, hvornår børn begynder at røre, vil du ikke finde en. Imidlertid er det kendt, at dette sker i slutningen af første eller begyndelsen af andet trimester. De fleste meddelelser indledende bevægelse buksetrold kvinde på én gang, som det oprindeligt var ganske lille, og han har fået en masse plads. Normalt er det begyndt at kunne mærkes i tyve uger, hvis din første graviditet, og på atten - hvis gentaget. Nogle kvinder siger, at de følte omrøring af barnet langt tidligere end denne dato. Hvis følelsen ikke var forkert, da dette kan indikere enten en stærk fremtid mor følsomhed og god intuition, eller på den forkerte indstille datoen for undfangelsen. Når børn begynder at bevæge sig? Der er en proces på forskellige tidspunkter. Kvinder beskriver det som en fjer kildet i maven. Med stigende gestationsalder fornemmelser bliver mere følsomme. Ved udgangen af den anden trimeter skubbede barnet allerede kan være endnu mærkeligere at se klart. Og for det tredje, kan du allerede teste benene og håndterer nemt. Tættere til at forlade et barn begynder at opføre sig meget mere støjsvage. Reduktion dets aktivitet det er direkte relateret til det faktum, at det vokser, og det bliver overfyldt.

Den følelse , når barnet begynder at bevæge sig, bidrager til at vågne op maternelle følelser og bringer en masse behagelige oplevelser fra psykologisk synspunkt, især hvis barnet er velkomne. Lægerne siger, at aktiviteten af krummerne at blive set. Men hvad gør den, og hvordan man gør det rigtigt? Hver dag et barn skal gøre mindst ti "serien" af efterskælv. Alle resten af den tid, han sover.

Når det begynder at bevæge det andet barn, den vordende moder allerede ved, at den hyppige bevægelse kan være symptomer på hypoxi, og lytte opmærksomt til deres følelser. Hvis barnet er begyndt at bevæge sig aktivt, kvinden bedre komme ud i den friske luft og ventiler området. Hvis forstyrrelserne forsvinde eller blive mindre, så er du nødt til at se en læge. Desuden kan barnet blive for aktiv, da hans mor er i en ubehagelig position for ham. Ofte gravide kvinder kan se, at flere børn begynder at bevæge sig, hvis de ligger på ryggen. I øvrigt er det meget farligt, da barnet kan opleve på denne tid af iltmangel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.