ComputereSikkerhed

Fundamentals of computer sikkerhed, eller behovet for at beskytte oplysninger

I den moderne informationsalderen, når den teknologiske udvikling har nået en tilsyneladende hidtil usete højder, er det et spørgsmål om databeskyttelse. Computer Security Basics giver dig mulighed for at styre denne proces, forebygge mange problemer.

Hvorfor beskytte oplysninger? Og vigtigst af alt, fra hvad? Det er disse spørgsmål, vi skal besvare. Så, hvad data kan være genstand for angreb, og hvilke konsekvenser det medfører?

I disse dage af computer basics sikkerhedsmæssige kender ikke for alle og ikke alle forstår behovet for deres anvendelse. Desuden er dette spørgsmål modtager meget lidt opmærksomhed, hvis vi sammenligner det med den volumen, som vi står over for hver dag. Det synes, så fortvivl ikke. Tja, der har brug for vores personlige data, for eksempel? Efter alt, er også genstand for beskyttelse. Og huske, hvor mange gange har du hørt om den "ubesmittede" kredit. Det vil sige, folk levede fredeligt deres hverdag, ikke har mistanke om noget. Indtil en dag modtog hun et brev fra en bank på gælden på lånet, som han aldrig havde set. Her en almindelig borger for første gang og vil løse problemet med information lækage. Hvor de kom fra, de data om sit identitetskort? Vi kan kun gætte. Hvad kan jeg sige, ikke følge.

En anden historie om organisationer, der har i deres arkiver oplysninger klassificeret som "hemmelige". Statslige eller militære hemmeligheder godt beskyttet ved lov, men er ikke uden hændelser. Hvorfor skal kun den berømte online ressource, konstant analyserer "skiftet ud" fra under kontrol af de nationale materialer. Ikke kun udbredelsen af klassificerede oplysninger, men hendes skader eller forandringer bringer store problemer. Det skal bemærkes, at tidligere, da spredningen af midler ikke var så omfattende edb-sikkerhed baser var behov primært til de ovennævnte organisationer.

indre trussel

Ja, en væsentlig trussel mod edb-systemer repræsenterer en bred vifte af tredjeparts værktøjer. Som virus, uautoriseret adgang til databaser. Imidlertid er en masse skader gjort, og den såkaldte indre trussel. For eksempel, en ansat i bevogtning forretningshemmeligheder, besluttet at anvende klassificerede oplysninger til sin personlige berigelse. I betragtning af omfanget af den planlagte virksomhed, kan det medføre betydelige fordele, og dermed den skade på offer for en sådan svindel.

beskyttelse

Lovgivningen på dette område i højere grad i udviklingslandene med udviklingen af computerteknologi og industri. I disse hvor vi har gentagne gange konfronteret med dette problem, og forstå, hvilke konsekvenser det kan føre. Som sådan, hvor det grundlæggende i computersikkerhed - ikke en tom frase. Og med fremkomsten af nye typer af overtrædelser og udvikle regler. En af de vigtigste dokumenter er loven "On personoplysninger", som trådte i kraft i 2006.

For at opsummere:

  1. I en verden af moderne teknologi resultater og baser af information og IT-sikkerhed er af afgørende betydning.
  2. Utilstrækkelig beskyttelse af data kan føre til deres proliferation, forvanske, ændre eller lukke dem tilgængelige for ejerne selv.
  3. Lovgivningen på dette område er stadig underudviklet og giver ikke mulighed for alle muligheder.

Da der er mere akut behov for at beskytte oplysninger over tid. Et stigende antal fagfolk, der arbejder i sin software. Og hvor mange flere studerende på universiteter i landet studerer det teoretiske grundlag for edb-sikkerhed. Måske i den nærmeste fremtid, vil problemerne med databeskyttelse være overstået.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.