Mad og drikkevarerHovedret

Sild "Mathias": producenten, anmeldelser

Hvem har engang været i stand til at prøve den hollandske sild "Mathias" vil aldrig glemme den delikate smag. Forestil dig en skinnende, sølvfarvede, en lille størrelse fiskekødet med aromatiske, unge, bløde sten. Fedt, umodne sild "Mathias" lugter af hav og salt. Hvordan at spise "Mathias" i Holland, vil du lære lidt senere, men for nu se, hvorfor det fik sit navn.

Pige-sild "Mathias"

Bedste hollandske sild kaldes "Mathias", eller "pige-sild". Sild jomfru havde ikke tid til at feje æggene, før de blev fanget fra havet. Catch sild "Mathias" i slutningen af maj. Åbning af sild sæson i Holland er der et meget hurtigt. Arrangeret kapløb mellem fiskerbåde. Vinderen er den, der først tager fangsten til kysten ung sild. Unge sild "Mathias" bringer en utrolig gevinst. Den første tønde er ofte solgt for 50-60 tusind. Men senere en frisk jomfru fisk kan nydes på ethvert hjørne i sæsonen. I Amsterdam og andre hollandske byer, er det sælges direkte fra bakken, og det koster en krone. Spread handlende sild med løg, hakkede krydderurter, saltede agurker, olivenolie. "Girl-sild" har en utrolig delikat smag og smelter i munden ligesom is.

Saltning "Mathias"

Sild i hollandsk ( "Mathias") har en speciel smag takket være en gammel opskrift, til hvilke mere end fem hundrede år. Selvfølgelig, nu silden fremstillet under anvendelse af moderne teknologi, men de grundlæggende teknikker fortsætter den dag i dag. Alle dem, der forsøgte at "Mathias" En dag taler om det med entusiasme og smag, der husker for evigt.

Catch "Mathias" strengt fra maj til juli, hvor fiskene er endnu ikke begyndt avl sæson. På dette tidspunkt, er rogn og milt endnu ikke udviklet, og indholdet af sunde fedtstoffer er 15%.

Saltlage gøre for stærk, så det viser saltede sild, smagen har en meget blød og blid. På nuværende produktion lades producere "Matthias" frosset sild, men på betingelse af, at den blev holdt ved -20 grader.

Før processen med saltning fisk er forberedt på en særlig måde: helt fjerne spiserøret og gællerne, gøres dette gennem et snit i halsen. Så bitterhed forsvinder. Bugspytkirtel og lever efterlades, de er i færd med saltning udskiller enzymer, der giver mest lækker smag "Mathias". Saltet fisk i tønder. Efter saltning knoglerne adskilt. Sild "Mathias" tænder sølv på ydersiden og indersiden af blød rosa.

"Santa Braemar"

I vores land, at dømme efter de anmeldelser, den forbrugerne meget populær selskab "Santa Braemar." De er lavet tæt på den hollandske sild "Mathias". Producenten fremstiller produkter af høj kvalitet, når der sammenlignes med en række fisk forarbejdningsanlæg. Dette bekræftes af ratings af skaldyr elskere.

"Santa Braemar" - hviderussisk-tyske selskab, der fremstiller mange mærker, herunder "Mathias".

Selskabet blev registreret i Brest i 1993 og i første omgang hovedsagelig beskæftiger sig med import / eksport af fisk i landet. Aleksandr Moshensky - generaldirektør for "Santa Impex Brest" i en af sine ture til tyske distributør - virksomheden Abellman bemærket, at tyskerne i mange år produceret og pakket sildefileter i en glasbeholder. Dette produkt i Europa er meget populær.

Snart blev det besluttet at engagere sig i produktionen af sild i Hviderusland. Nu omfatter sådanne områder: sild, laks, skaldyr, kaviar, surimi.

Genkendelig produkt logoet er et billede af en pige klædt i Vesteuropa, der holder fisk i hans hænder. I udtalelsen fra fans af sild, firmaets logo er genkendelig overalt, og er en garanti for produktets kvalitet.

Sild "Mathias" ( "Santa Braemar")

Hvis der gives fortrinsstilling til Vesteuropa, primært sild, derefter i Rusland og Hviderusland Mere som riflede salt og krydret fisk. Når du er i denne form, den leveres fra Island, selv udvekslet i USSR i skoven.

Før du lægger produktionen af sild i strømmen af virksomhedens direktør har taget hensyn til disse omstændigheder. I 1998 datterselskabet i Brest startede produktionen af konserves. Leverandør af råvarer blev Abellman, de også lånt og teknologi til produktion. Forskellen var, at silden ikke planlægger at marinere og salt. Vegetabilsk olie blev anvendt i stedet for en marinade. Efter at have arbejdet forholdet krydderier har teknologien blevet opfundet produktlinje "Matthias" filet krydret fileter med hvidløg, olivenolie og andre.

Premium produkter har besluttet at fjerne, dvs. emballage dyre glasflasker anses for uhensigtsmæssig. Produktet begyndte at producere i polyethylen og plast: så udsalgspris går meget lavere. Udover saltet sild er meget billigere syltede.

Bende linjer "Mathias" ikke kræver store investeringer. Befolkningen i dette produkt - sild "Mathias" - blev meget populær. Når den største udfordring var at overbevise forbrugerne om, at det er klar til at skære fileten opnås lækrere og billigere end en hel sild fra tønderne.

Nu repræsentation "Santa Braemar" åbnede overalt: i Kiev, Moskva, Chisinau. Virksomhedens produkter er en kæmpe succes - dette bekræftes af feedback fra kunder og øget salg.

sild fest

Lad os vende tilbage til historien om "Mathias". Hvis Amerika ville prise kalkun i Schweiz - osten i Tjekkiet - øl, hollænderne fejre sild. I middelalderen, her arrangeret hele fest NieuweHaring i tilfælde af store fangster. Denne ferie og i dag kan ses ved at gå til fiskerbyen Scheveningen, på kanten af Haag. I 2006 den første tønde sild "Mathias" venstre her for 75 tusinde euro. Ved fejringen hovedret er sild i hollandsk: gær rulle med en fed filet sild "Mathias", og løg. Sild er spist på denne dag i utrolige tal. Men her på hastigheden spise konkurrencen ikke taget fat.

Der er lokale og en national helt. Den fyr tilnavnet Beckley, der levede i slutningen af det XIII århundrede i fiskerbyen Bierfilet. Nu er det en lille by i Flandern zealænder. Den fortæller historien om denne fyr, der først tænkte på den unge fisk til salt direkte på fartøjet. Han skar sild gæller og indvolde fjernet alle at slippe af med den bitterhed. Nogen hævder, at denne metode har været kendt meget tidligere, men det er ikke så vigtigt. Den vigtigste ting, der har været i mange århundreder fiskerne gøre hende fangst. Sild er den mest overkommelige delikatesse for folk i alle klasser, fra dronningen og slutter med en dårlig fisker.

Hvordan til at spise fisk

Hvordan til at spise en sild på en ferie - en særlig historie. Ingen ved, hvem først udtænkt den såkaldte spise "Mathias". Måske den første var fiskere, som var at få i havet fra egetræ tønde saltede sild, behændigt klædte hende og sendt direkte i munden. En sådan spise middag ligner en kvælerslange, da han, uden at tygge, synke en kanin. Sild saltet, i split fileter, spist af lokalbefolkningen som følger: halvdelen af de fisk taget i halen, og den mand, hans hoved kastet tilbage, bare ned filet hals. Fra siden ser det ud til, at processen med at tygge er næsten ikke-eksisterende. Sådan er visionære hollandske! Udlændinge stede på denne festival, meget overrasket proces med at spise sild, og hvis man skal tro de anmeldelser om ferie, få, der kan gøre det igen.

måltider

Desuden er silden spist i løbet af dagen med lidt eller ingen garnish. Under alle cafe eller endda på gaden med en bakke tilbyder "Mathias" som en snack på en bolle med løg og krydderier. Nogle foretrækker kogte kartofler, hakket æg, søde løg, og den øverste filet "Mathias", aromatiseret med vineddike. Dette er meget tættere på den russiske fest. Russiske turister taler om sild festival med begejstring, fordi vi har en smag af denne fisk kender alle.

Udsøgt parabol anses for at være mere moderne - serveres sild "Mathias" i toppen af avocado, kogte æg, hakket løg, modne tomater. Alt dette er krydret med creme fraiche, dild, drysset med eddike.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.