TravelingRejsetips

Aktiv otdah vand badeland i Saratov

Moderne vandlande er elsket hos voksne og børn. Vand attraktioner såsom telt, hvor du kan komme tilbage i sommeren, selv om vinteren, og open-air pools og vinke til at slappe af. Først udendørs badeland med vandrutsjebaner og andre vand attraktioner har optrådt på havet resorts. Vacationers glæde accepteret denne sjove tidsfordriv som et godt alternativ til kedelige liggende på stranden liggestole.

Saratov udvej med et vandland "Volga gav"

For dem, der ønsker at slappe af langt fra huset, vandland i Saratov, har været i drift i flere år, det giver en sådan mulighed. Ja, aktiv med forskellige sjove aktiviteter til rådighed, ikke kun på havet. Badning i flodvand renset to kunstige laguner tilbyder indendørs vandland i Saratov "Volga giver." Fremragende vand-underholdning komplekse og udvej pool er beliggende på bredden af Moder Volga. Badelandet er meget tæt på byens centrum. For at komme hertil med bus kan i blot en halv time. Grøn egeskov, som er omgivet af den udvej, strækker sig 23 hektar. Unik topografi gør klimaet i dette område rense bløde, vindstille imprægneret med aroma af friske krydderurter. Terapeutisk rekreation komplekse indtager tre komfortable boliger med bolig-og behandlingsrum. Udstyret gym venter sine besøgende.

Hvad adskiller denne udvej fra andre

 • På det område er bekvemt placeret rekreation kompleks er godt udstyret multi-tier kystzone.
 • På havnefronten er en sommer café, indrettet i en moderne stil.
 • Der, i det kystnære område, der er steder at leje vandcykler og scootere, både og både til skiløb på overfladen af Volga.
 • På øen anlagte sandstrand er der flere sportspladser til spil og underholdning, cabanas og solarier.
 • På øen er der et medicinsk center.

Uden vand - "hverken amplituden eller syudy"

En af de foretrukne underholdning af turister - det er den indendørs vandland "Volga vidder." Saratov kan være stolt af dette vidunderlige sted for offentlig rekreation. Her om sommeren - hele året rundt! Puljer (enkle og bølge), brusekabine, bar, sauna - alle de tjenester af de besøgende. Ren, gennemsigtig, desinficeret vand i poolen med de nyeste attraktioner flyder i to laguner jacuzzi. Skating på de vandrutsjebaner og attraktioner for børn og voksne skaber en vidunderlig stemning rejsende. De yngste borgere kan plaske i deres egen pool for børn. Et bad-house fans med damp efter behandlinger kan køle deres krop i to eller flere vandtanke i brusere.

Besøger vandland i Saratov, kan du beundre den smukke natur, til at slappe af i weekenden, for at genoprette sundhed og humør.

Saratov sportskompleks: et hotel med et vandland "Limkor"

En anden vandland i Saratov - "Limkor" - beliggende i byen. Sikker og moderne vand sjov, vil ikke forlade dig ligeglade. To høje vandrutsjebaner ( "sort hul" og "Kamikaze"), som ligger i et stort bassin. Dets dybde forøges gradvis fra en måler til to. Whirlpool spa-pool vandet opvarmes til en behagelig temperatur i kroppen, også afholdt gidrovozdushny massage. Kræsne gæster kan vælge at slappe af en af de tre finske saunaer og to tyrkiske bade.

Børn over lavvandet pool (i alt 60 cm) er grundlæggende. Børn op til et år, du kan ride her på den mindste bakke. For ældre børn, der er en dybere akvarium i modstrøm med vand, luft gejser og vandfald. Varm gulve, der efterligner stenene, hvilket skaber en komplet følelse af afslapning på havet stranden.

Badelandet bar, der ligger på en stor swimmingpool på det andet niveau, er det muligt for noget at spise og drikke. Tag en pause, besøgende kompleks med glæde igen dyppet i realm af vandsport.

Hvad gør vand parker

De er alle udstyret med et vandland i Saratov lysbilleder af varierende højder, swimmingpools for børn, unge og voksne. Desuden er der forskellige springvand, vand gardiner, volnoobrazuyuschie mekanismer. For at beskytte mod skader og problemer i løbet af ferien, skal du huske på de sikkerheds- og hygiejneregler. Generelle krav til alle vandlande har følgende ordlyd:

 • først tage et brusebad, så dykke ned i poolen;
 • Kør hver bestyrelse og hold træner / forstander for tiltrækning;
 • Vær forsigtig samtidig have det sjovt i vandet;
 • Alt er bedre sat i opbevaring celle;
 • Rygning er kun tilladt i særlige steder i det område af akvatiske systemer;
 • Alkohol er bedst indtages i minimale mængder.

Ved at følge disse enkle regler, kan vi alle tilbringer weekenden på ferie i byerne vandlande og drage fordel af denne eksklusive gavn og glæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.