TravelingRejsetips

Kaluga-regionen, Linen Factory: herregård Goncharov og landsbyen med et usædvanligt navn

Linen Factory - netop sådan et mærkeligt navn er en urban landsby, ligger 32 km fra Kaluga. Den gamle løsning af arbejdstagere er usandsynligt nogen ville være interesseret i vore dage, hvis ikke en unik attraktion, en del af sin struktur. Det er her, herregården Goncharov, hvis nøjagtige adresse: Kaluga-regionen, Linen Factory, gade Labour, 1a.

En kort historie af landsbyen

Når du er på stedet af den moderne landsby er den gamle kirkegård med den mystiske navn Vzgomone. I 1718, Peter den Store udstedt et dekret om at bygge i dette område anlæg til produktion af sejldug. Dette vigtige arbejde er blevet overdraget til en købmand fra Kaluga - TF Karamyshevo. Han tog i løbet af to kammerater - hans nevø GI Shchepochkina og AA Goncharova (forfader N. N. Goncharovoy - kone af Alexander Pushkin).

Produceret stof ikke blot opfylde behovene i den russiske flåde, men også eksporteret til England. Meget snart her på rækkefølgen af kejseren, blev papirfabrikken åbnet. Efter døden af Karamysheva besluttede andre kammerater at opdele sagen. Og Goncharov blev eneejer af linned produktion. Snart selv locals har glemt navnet på Vzgomone. Afregning blev kendt efter den vigtigste industrielle anlæg. Bemærkelsesværdigt er det kendt for produktion og Kaluga-regionen i dag. Linen Factory - forlig, som stadig driver firmaet, der blev grundlagt i 1718.

herregård Building

Afanasiy Abramovich Goncharov tjente hurtigt en formue i produktionen af klud. Allerede i 1760 begyndte han opførelsen af et hus i nærheden af sin velkendte i hele landet planten. En sådan nærhed af industriel og herregård er usædvanligt for denne periode. Men AA Goncharov var meget stolte af deres produktion og ikke forstyrres af den nærhed af anlægget.

I sit testamente, industrimand indikerer, at alle i familien fast ejendom ikke kan sælges eller pantsættes. Efter døden af hans bedstefar og far ejede godset bliver en Goncharov (native bedstefar Natali Goncharovoy). Ligesom mange velhavende arvinger den tid, han hurtigt brugt alle hans arv. familie ting var så slemt, at da Natalia var gift med Aleksandra Sergeevicha Pushkina, blev digteren givet medgift planteprodukter.

Kaluga regionen, Linen Factory: berømte gæster Goncharov Manor

Under sin storhedstid herregården Goncharov anderledes rigdom og elegance. Hovedhuset var stor nok. Interiøret har luksus og mode af standarder for sin tid finish. Omkring gården det var delt enorme park, historisk delivshiysya i tre zoner. I 1775 lokale fabrikker og personligt besøgt boet efter Catherine II. Kejserinde kunne lide tilrettelæggelse af produktion og herregården selv.

Linen Factory (Kaluga-regionen), også kendt som hovedkvarter M. I. Kutuzova. I 1812 boede han her efter slaget ved Maloyaroslavets. To gange besøgt herregården Goncharov og A. S. Pushkin. Han besøgte først den ejendom som bruden Natalia Nikolaevna og boede her for et par dage (1830). Og så om rettigheder for lovlige husbond store digter kom han tilbage til familien boet efter sin kone. Han boede her i to uger (1834). Manor (Linned Factory, Kaluga-regionen) meget gerne Pushkin. Alexander skrev, at glæde ville have opholdt sig for at leve her, hvis det var vært for lokale fabrikker.

De sorte sider af historien om boet efter den Goncharov

Efterkommere Afanasiya Abramovicha Goncharova var ejerne af fabrikker og herregård kompleks indtil 1917. I 1918, alle industrielle anlæg og bygninger i det område af godser, blev nationaliseret. Bemærkelsesværdigt, anlægget fungerer i dag. Blandt sortimentet af sine produkter, kan findes brevpapir, velkendt for enhver skolebarn. Ganske anderledes var skæbnen for herregården. I 1920 hovedbygningen på godset blev overført til skolen i landsbyen. Men uddannelsesinstitutionen har eksisteret inden for dets mure lidt længere. Den Store Fædrelandskrig, skolen var lukket, og godset blev svært beskadiget af fjendtlige angribere.

Museet komplekse "Manor Goncharov"

I dag landsbyen Linen Factory Kaluga-regionen er kendt som en ganske stor turist centrum. Manor kompleks omdannet til et museum. Der er guidede ture og en bred vifte af kulturelle arrangementer. Arbejdet med restaureringen af hovedbygningen blev påbegyndt i 1970'erne. For turister, blev museet kompleks åbnede i 1999, 200-året for fødslen Aleksandra Sergeevicha Pushkina. Af størst interesse er hovedhuset. Det er åbent for besøgende i dag 18 værelser, som blev rekonstrueret boligindretning og boligindretning.

Museet fortæller om livet i familien Goncharov og afspejler livet i en adelig familie af tiden. En væsentlig del af samlingen er helliget sig A. S. Pushkinu. På dette museum kan man se ikke kun hans portrætter, men også manuskripter og rekonstruere situationen for arbejdsmiljøet kabinettet. Strukturen af museet kompleks, beliggende på adressen: Kaluga-regionen, Linen Factory Street. Labour, omfatter en række attraktioner. It Spassky sluseporte, tårne stalde, bevogte den grønne zone, hjemsted for den nette, huset og ruinerne af en linned fabrik. I parken kan du se havepavillon, det er en rekonstruktion af den, hvor han elskede at hvile A. S. Pushkin, og et monument over den store digter.

Information til turister

Indgang til museet komplekse gratis. Billetter kan kun købes til besøget af de vigtigste herregård. Redegørelsen er åben fra onsdag til søndag inklusive. Få på turen kan være 11,00-18,00. Den nøjagtige adresse på museet: Kaluga-regionen, Dzerzhinsky District, Linen Factory Street. Arbejdskraft 1a.

De vigtigste ting - at komme ind i landsbyen. Nedenfor finder du herregården kompleks nemt. For at komme hertil fra Kaluga kan være med bil eller bus. Må ikke haste til at forlade efter inspektion af de mest berømte seværdigheder. The Linen Factory, er der andre steder af interesse er Transfiguration Kirke, herregård Shchepochkina. Mange turister imponerende historiske bygninger i byens centrum, hvor man kan se mange gamle huse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.