SkønhedKosmetik

Fugtgivende håndcreme til meget tør hud

Om folk meget ofte, næsten altid, for første gang dømt af deres udseende. De siger det første indtryk er meget stærk. Det har en indvirkning på alle yderligere, hvad der sker mellem mennesker. Denne indtryk, som udvikler sig i de første par snese sekunder af mødet, afhænger af statens hænder.

Huden på hænder - er den telefonkort af en person

Hvorfor smuk, glat hud og velplejede hænder, neglebånd er så vigtigt, hvad er meningen? Hvis din hud er tør og revnet, betyder det, at du bliver vant til det barske manuelt arbejde og daglige mentale, intellektuelle og kreative arbejde er langt fra dig. Og hvem ønsker at blive opfattet på denne måde? Efter alt, er det a priori fratager alle perspektiver, hvad enten det er arbejde eller personlige liv. Det kan indvendes, at dine hænder ruhed fra, hvad du plantede orkideer i sin have, som er beliggende i det prestigefyldte område af byen, men tro mig, ikke en sådan tanke i hans hoved endnu ikke kommet, og vil ikke komme. Når du har besluttet at vise sig offentligt, så optrådte på sit bedste - så tænke over alt. Et andet punkt: velplejet hænder - det er altid et resultat af en daglige arbejde på dem. Det er indlysende, at hvis du er vant til konstant at overvåge deres tilstand, så en dag af arbejde i haven kan ikke ophæve resultatet af den daglige pleje. Grave i jorden og lægge sine hænder udsat for koldt vand, men på samme tid ved hjælp af handsker og beskyttende håndcreme til meget tør hud, du holder sin elasticitet. Og ikke påberåbt sig en farve lak og smykker. De vil kun forværre dårligt indtryk.

Denne lange introduktion er ikke tilfældig. Som Alexander sagde, Pushkin: "At være en fornuftig person kan tænke over skønheden af søm." Vi besluttede at bringe med dig hånd i orden, og det tager lang tid og kræfter. Skal konfigureret korrekt.

Hvorfor ansigtscremer er ikke egnede til pleje af hænder?

Den moderne kosmetiske industri tilbyder en række produkter til håndpleje. Dette er alle former for beskyttende geler, cremer, sera, olier, masker, body wraps, krat og så videre. Det er vigtigt for hver person at udvikle et system med omhu. Men der er nogle fælles regler for alle.

Vær opmærksom på huden af hænderne er nødvendigt hver dag. Sættet bør indeholde en hud af hænder alle de midler, der er anført ovenfor. Forsøg ikke at bruge over-tør hud af hænder din bedste creme til tør hud. Når du opretter hygiejneprodukter fabrikanter tage hensyn til strukturen i huden væv af forskellige dele af kroppen. Hud, i modsætning til den person, der er ikke opdelt i kategorier - normal, fedtet, kombination. Hun mister hurtigt fugt, er mere tilbøjelige til irritation, tyndere og gennemtrængelig, lettere at miste vand og færre forsinkelser næringsstoffer. Cremen for hænderne, blandt andet tilføje og komponenter, der styrker neglene.

Fløde smør gelatine og biostimulirovannym

Til genopretning og hydrering af epidermis-tørrede hænder gør dig selv en naturlig hjemmelavet creme til tør, sart hud.

Til madlavning bruge følgende ingredienser:

- tørt græs, salvie og nælde:

- gelatine;

- bivoks;

- biostimulirovannoe aloe olie, spirulina eller tidsel.

En spiseskefuld af salvie og brændenælde hæld et glas kogende vand og sat på 15 minutter i et vandbad. Stamme og lagt i det 1 tsk gelatine. Giv det til at svulme op i 10 minutter. Mens gelatine kvælder, smelte i et vandbad halv teskefuld bivoks, hæld det i 2 teskefulde smør og bland godt. Forbind begge emulsioner. Bringe i et vandbad indtil homogenitet. Hjemmelavet creme til tør hud bør være nedkølet og anvendes inden for en måned, ikke mere. Anvend den på en ren og dampet huden på hænder om natten. For første gang sat på en halv time af polyethylen og uldne handsker, og resten af natten tilbringer i blød bomuld. Før du lægger på varme dem på batteriet. Tre dage senere, kan plast og uld ikke bære. Sleep i bomuld. Resultatet vil være synlig i de næste par dage, men for en uge eller to dine hænder vil få et opdateret look. Olie Aloe stor effekt på huden. Det er helt heler små revner, lindrer inflammation og kløe, reducerer rynker og fugter. Om morgenen, før du gør tingene, dækker hænder med en beskyttende creme. Han forhindrer overtørring.

Særlig nyttig og effektiv denne creme til tør hud om vinteren, når luftfugtigheden er meget lav og epidermis undergår kraftige udsving i temperatur fra varm til kold luft plads på gaden.

Problemer med neglebånd

Når du har løst de problemer, som huden dehydrering: helbrede revner og ridser, genoprette syre-base balance af overhuden, kan du gøre følgende opgaver. I hvilken stand dine neglebånd? Det kræver særlig pleje. Overtørrede neglebånd mister elasticitet, krymper, samtidig med at vokse. Det provokerer tårer, som alle er kendt som grater. For at slippe af med dem, bliver nødt til at arbejde hårdt. Skader på hele bagsiden af håndfladen af håndcreme til meget tør hud og trænge ind i neglen hullet, fugte den. Men på grund af den specifikke sammensætning af kutikulaen væv af neglepladen og negleleje det ikke vil være en fuld tilbagetrækning. Og ikke løse alle problemerne. Det er bedst at håndtere dem medicin, der indeholder hørfrø eller agar-agar.

Nat creme med agar-agar

En spiseskefuld tørret persille hæld en halv kop kogende vand og derefter i et vandbad i 15 minutter. Belaste bouillon og placere en i en tredjedel af agaren. Igen sat på badet. Hæld til samme teskefuld hørfrøolie. Tilføj en lille smule af kakaosmør. Alle røre og opdrage til fuld opløsning. Skulle få en homogen masse. Anvend den på rene hænder, blidt massage, gnide godt ind i hårstrået, sat på plastik og bomuldshandsker og sove. Om morgenen vil du blive overrasket af den opnåede effekt. Hvis du bruger denne creme regelmæssigt, mindst en gang om ugen, din hud bliver meget glat og silkeagtig, farve er udlignet, og neglene betydeligt blive stærkere. Denne creme er bedst at bruge i vinterhalvåret.

Creme med hørfrø

Hæld i en termokande spiseskefuld hørfrø og fylde en halv kopper kogende vand. Stejle timer 8. Strain gennem en metalsigte. Varm bouillon og opløses i det en kvart teskefuld bivoks, tilføje en kop kaffe øse af forskellige olier - Aloe, sort spidskommen, vandmelon frø, sesamfrø, safran og Shea. Læg et lille stykke af kakaosmør. Alt ordentligt mix. Denne creme - en rigtig gave til hænderne med problematisk og følsom hud. Hvis du ikke kan finde en eller to komponenter - det er ligegyldigt. De vigtigste ting her - hørfrø. Opbevar cremen i køleskabet og bruge efter behov. De bedste resultater kan opnås, hvis at sætte det på natten, bomuldshandsker.

Hvad creme er bedst at købe i butikkerne?

Men den dagcreme til tør hud på hænderne er bedre at købe fra en kendt og gennemprøvet selskab. Den omstændighed, at dagen cremer ikke forlader oliepletter, og godt beskyttet mod ultraviolet stråling. Du kan hente en creme baseret på dine behov - til justering farver, fjerne alder pletter, heling af mikro traumer, styrke negle, blødgøre og fugter huden.

Hands - et spejl af sjælen

Selv hvis sjælen af guld, uvorne hænder rejser mange spørgsmål. Hvis huden er afdæmpende, negle gratfri, glatte former, poleret til en skinne og har hvide striber på de udragende ender af puder, en eller anden grund, er der mere interesse for manden, jeg ønsker at se ind i hans sjæl. Måske er det forkert, men ubevidst en persons udseende, og vi ofte projicere sin indre verden. Mand, der arbejder erhverv er tilladt at have en ru barkede hænder, men for de borgere, der ikke beskæftiger sig med fysisk arbejde i vinden eller den brændende sol, det er utilgiveligt.

Som for kvinder, deres hud er tynd og sart, og derfor kræver endnu mere omhu end mænd.

Faktorer, negativ påvirkning af tilstanden af huden på hænder

Ved anvendelse af aggressive rengøringsmidler, arbejdet i haven eller haven, udsættelse for skadelige miljøfaktorer, såsom tør luft, sol, hårdt vand, og så videre, er hånd hud dækket med et finmasket af rynker, revner og Tsypko med alderen derpå en uønsket pigmentering den såkaldte senil boghvede.

Mere eller mindre god hud kan prale kun beboerne i de regioner med tempereret kystklima. Deres hud er sjældent over-tør. Men beboerne i den kontinentale del af Rusland, de er nødt til konstant at fugter den. Dette bør gøres efter hver hånd vask. Det er bedre at bruge håndcreme til meget tør hud. Hvis du lægger den på over-tørret hud, selv om hun vil være mere elastisk og kan udvides vil ikke briste, men Mesh rynker tilbage. Nye revner vises ikke, men er dehydreret hud creme absorberes dårligt. For det bedste resultat, før du anvender en hånd creme til meget tør hud, bør du svæver børste i varmt vand.

Regenerating en række foranstaltninger

For at gendanne kører overhuden, anbefales det at udføre følgende procedure for et par dage. Tag et bad af varmt vand med god naturlig sæbe. Dyp i hendes hænder og hold i 20 minutter Efter dette tidspunkt det varme vand skylles hænderne og anvende på huden fedtet natcreme til tør hud. Tag plastikhandsker. Disse handsker, slid varm uld. Hold dem i en time og en halv hænder. På dette tidspunkt kan du se en film eller gøre noget andet, der ikke kræver deltagelse af de hænder, det samme yoga eller åndedrætsøvelser. Når du tager handskerne af, er cremen er absorberet og fugter huden meget godt.

For bedste effekt, gælder på huden af håndcreme med kridtning effekt, eller med et kompleks af anti-aging. Brug fingerspidserne til hamre det ind i huden på bagsiden af hånden. Gnid cremen ind i huden omkring neglen, med særlig vægt på neglebånd. Massere fingrene. Bevægelse under en massage ligne trække stramme handsker. Efter at sætte på bløde bomuldshandsker og lad natten. Om morgenen vil du ikke kender deres egne hænder. Hele dagen udsætte dem lufttørre og hurtige temperatursvingninger.

Forebyggelse for hudproblemer

Særligt skadelige for hænderne på en tør kold. Vask hænder kun varmt vand med en naturlig sæbe. På varme våde hænder umiddelbart efter vask, anvende en fugtighedscreme til tør hud. Hvis du arbejder i gummihandsker, da, før du lægger dem på, gælder på huden en lille mængde creme. Må ikke tørre hænder med hårtørrer, og bruge et håndklæde. Gå ikke i koldt vejr uden handsker. Efter en svømmetur i det salte vand straks skylle resterne af salt og anbringes på kroppen og hånd cremer til tør og dehydreret hud.

Husk, at problemet med hans knoer begynde med hånden hudproblemer. Anvende en creme massage bevægelser forbedre ikke blot dens udseende, men også mobiliteten i leddene, hvilket forhindrer aflejring af salte. At tage sig af dine hænder, du udvide dig selv ungdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.