HjemlighedKonstruktion

Bus krisecentre - hvad det er?

Udstyret plads for at beskytte passagererne fra dårlige vejrforhold i området drop-off og landing dem med transport kaldet busskure. Han, som regel udstyret med telte, sæder, porte, papirkurven. I busskure kan gøres varehandel prime nødvendighed, forudsat hjemmeservice.

Hvad er de busskure?

Læskure - ud over alt - kan være et sted for reklame og alle former for annoncer. Som de kan opdeles afhængig af størrelse og kapacitet til at designe:

  • små - 5-10 mennesker;
  • gennemsnit - 10-20 mennesker;
  • big - 20 personer eller mere.

  De kan også opdeles efter type bygning:

  • lukkede type;
  • halvlukket;
  • åben type.

  udgifter til

  Omkostningerne ved busskure kan variere afhængigt af den type og størrelse, der spænder fra 15 tusind russiske rubler og derover. Men hvis din hensigt er at starte en lille virksomhed, sådan et køb kan bare være det første skridt på vejen til økonomisk uafhængighed og velstand, som du drømte. Hvis alle de penge er ikke nok, kan du overveje muligheder for køb af brugte og allerede installerede busskure. Eller tag den på lejekontrakten. Det vigtigste er at udarbejde en forretningsplan, så de omkostninger, der er afholdt af du snart pote.

  Fordele besad stoppe pavillon

  Moderne pavilloner kombinere en masse positive og nødvendige for at drive funktioner. De er en god udsmykning af byens gader. Velplejet, veldesignede buslæskærme supplerer arkitekturen i byen. Smuk, lys og elegant design af metal og plast er efterspurgt blandt kunderne, forretningen. Pavilloner fra præfabrikerede metalstrukturer er nemme at bruge, pålidelig og sikker. Hvis det ønskes, kan du vælge præcis den model, der vil passe alle dine krav til kapacitet, stil og design.

  installation

  Installer busskure i overensstemmelse med byen udviklingsplan og kan indgå i prisen på varer. Så når du foretager et køb, nogle producenter omfatter udgifter til transaktionen og levering og installation af overdimensionerede gods. For ikke så længe siden i Moskva fundet tre hundrede nye busskure, specielt indrettet til handicappede. Eksternt disse pavilloner er ikke forskellige fra dem, der eksisterede indtil nu peger på stoppesteder for offentlig transport. Men i disse usædvanlige steder ikke er placeret kommerciel og social reklame, finder sin plads informationen sociale formål. Især for synshandicappede i store bogstaver og tal angiver ruter og tidsplaner for busser. Disse pavilloner i den nærmeste fremtid vil blive udstyret med samtaleanlæg til at kommunikere med de afsender og videokameraer. Alle sæder er desuden udstyret med konstant, hvilket øger sikkerheden for borgere engageret i turen, og så videre. D. Typisk bør hver busskure har et æstetisk udseende.

  Similar articles

   

   

   

   

  Trending Now

   

   

   

   

  Newest

  Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.