HjemlighedKonstruktion

Hvordan søger tapet på loftet

Brug Baggrund for efterbehandling loftet er et fantastisk alternativ til at male og har længe været aktivt anvendt i udsmykningen af rummet.
Dette skyldes det faktum, der kræver relativt mindre dyrt og tidskrævende, og dermed resultatet af arbejdet ser æstetisk tiltalende. Tapetsering et loft tapet - det er en stor mulighed dekorere rummet. Tapet på loftet , kan du bruge ikke kun den traditionelle hvide farve, men også en række andre farver, med et mønster eller et foto print. Teksturen af deres (glat, præget eller prægede) vil også bidrage til at supplere det indre. Det er værd at bemærke, at disse baggrunde vil se spektakulære, og på en væg, og resten er bedre at gøre monofoniske. Som væg udsmykning i et lille rum ikke overbelaste store mønstre eller kontrasterende farvekombinationer.

Tapet, som vil blive limet til loftet skal være stærk lys og vandafvisende. For områder, der kræver termisk eller akustisk isolering, anbefales det at anvende et tapet tekstilunderlag. Men de kraftigt absorberer lugte. Hvis der efter indsættelse planlagt at gøre maleriet, er det bedst at bruge en specielt designet til dette tapet.

Før, som tapetklister på loftet, skal det først være omhyggeligt forberedt: fjerne den gamle finish kit uregelmæssigheder og revner (hvis nogen), passere "sandpapir" og derefter spædet. Som primer, kan du bruge tapetklister. Tip: gamle tapet fjernet lettere, hvis de skal stille slots murske og dæmpe med sæbe og vand, og kalk fugtet med varmt vand ved hjælp af fleyts meget lettere at vaske overfladen af loftet. Skæring tapetet er lavet før start. Længden af arket skal tages med en margen på ca. 5-10 cm til den færdige størrelse. Hvis du bruger tapet på loftet med et mønster, er det nødvendigt at udføre skæring, så han ville være det samme. En mere egnet klæbemiddel til tapet trykt på ruller.

Yderligere skal ske på loftet for partitionering ark, og derefter anvende limen direkte på plader af tapet. Lim anvendt korrekt til den midterste ark, distribuere jævnt over hele længden. Særlig omhu bør være at gå glip af mark kanter og giver limen i blød. Enderne foldes ind i den indre del. Det er værd at bemærke, at hvis den tykke tapet, påføres limen i to lag. Hvis du bruger ikke-vævede tapet på loftet, er limen anvendes direkte på det.

Limning sammen om at klare sig bedre. Én person besidder mere nenakleennoe lærred, og det andet gælder det til loftet og opslag. Når arket tapet er klæbet til overfladen, er det glattet i retning fra indersiden til ydersiden ved hjælp af en speciel børster. Næste pasta ark, der fokuserer på den foregående kant.

Ved krydset af overfladen af loft og vægge af tapet kant presses til ikke-akutte side af saks og forsigtigt trukket. Dette vil bestemme skærelinie af den overskydende. På steder, hvor den planlagte tilbagetrækning af en belysningsanordning, er et korsformet snit.

Efter loftet tapet sidder fast, så prøv at undgå træk i rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.