FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er fordelene nåleskove til mennesker?

Slentre gennem nåleskov, hver person oplever glæde og fornøjelse. I disse steder er det behagelige takket være ren luft og smukke træer. Men hvilke fordele bringe nåleskove til mennesker, og hvilken rolle de spiller i økosystemet?

luft

Alle ved, at træer er vigtige for vores planet sund luft. En enorm bidrag til oprensning af oxygen indføres nåletræer. De er i stand til at producere sådanne aktive stoffer er flygtige, som nedsættende virkning på patogener. Så kan de vinde tuberkelbakterier bacillen.

Hvis vi overveje, hvad fordelene bringe nåleskove phytoncids generation, bliver det klart, hvorfor de fleste af kursteder er organiseret i disse steder. Oftest denne forbedring guide folk, der lider af tuberkulose. Desuden vil disse steder være nyttigt at rygere og personer, der oplever kronisk stress.

Det er blevet anslået, at en kubikmeter luft nåletræ indeholder i gennemsnit 200-300 bakterier. Sammenlignet med by luft sammensætning af dette antal er så lille, at ilt fyr betragtes næsten steril. Så alle, der gik i skoven i mindst en time, han var i stand til at se, hvilke fordele bringe nåleskove. Kort kan vi konkludere: tilstanden af ilt i disse steder er, at de bare brug for folk til at redde liv.

Frugt skov

Nåleskove er de vigtigste leverandører af træ og andre materialer. Disse omfatter kegler og fyrrenåle, der er almindeligt anvendt i medicin og kosmetologi.

De fordele, som fyrreskov, gælder ikke kun mennesker, men også dyr. Det er hjemsted for mange dyr og gnavere. De lever af frø af kegler, som generøst giver det nåletræer. I disse steder fandt vi fuglereservatet, hvoraf mange er sjældne arter.

Miljø og klima

Fordelene ved nåleskove og relaterede klima af vores planet. Gennem fotosyntese absorberes af den store mængde carbon, som forhindrer temperaturstigningen. Selvfølgelig på grund af skovrydning , denne evne er reduceret betydeligt i de senere år. På jorden ved den temperatur og fugtighed påvirker også skove.

Hertil kommer, at fyrreskove er vigtige for miljøet. For eksempel jord i disse steder absorberer en enorm mængde af nedbør, hvilket forhindrer jorderosion. Regn, der går gennem alle lag af skoven, filtreres og strømmer ind underjordiske vandløb, påfyldning drikkevand planet.

menneskelig sundhed

Men hvilke fordele bringe nåleskove for menneskers sundhed? Hvis du føler en stærk spænding, træthed eller depression, du har brug for at gå en tur i fyrretræ område. Ionerne af denne rene luft gavnlig virkning på den humane CNS.

Men hvad nu, hvis der er sådan en tæt og en tur der er ingen mulighed? Vi må huske, at til vores rådighed, er der gaver af skoven - kegler, nåle og alle former for stretching.

Nåle omfatter i sine medlemskab vigtige komponenter. Blandt dem, vitamin C, E, F, K, H, V1,2,6. Nogle forberede infusioner og afkog af nålene, som med succes erstatte deres apotek multivitamin.

Opskrift fra beriberi

Folk, der har føjet til deres kost unge nåle kan undgå vitaminmangel og de symptomer forbundet med denne tilstand. For at fremstille et vitamin kompleks, er det nødvendigt at tage fire kopper fyrrenåle og dække dem med tre glas forud kogt og afkølet vand. Læg i et mørkt sted i tre dage. Drik medicinen nødvendig anstrengt hver dag. En halv kop om morgenen og det samme om eftermiddagen.

Hvis du overanstrenger

Men hvilke fordele bringe nåleskove, hvis du føler dig meget træt, og den nærmeste granskov er langt væk? At slappe af og forbedre din tone, kan du forberede nåletræ bad, fordybe sig i vandet, lukke øjnene og slappe af. Relief vil komme med det samme.

Til fremstilling af de krævede 100 ml (eller g), flydende eller tør fyrretræ ekstrakt. Hans fortyndet i vand med en temperatur på 37 grader. Men nedsænket i et bad er kun tilladt, så det område af hjertet ikke var i vandet. procedure afslapning fortsættes op til 15 minutter. Du kan gøre sådanne møder hver anden dag i flere måneder. Denne metode kan ikke kun lindre træthed, men også lette manifestation af dystoni, neuroser og søvnløshed.

Under den kolde

Fra gammel tid, vores forfædre vidste, hvad fordele bringe nåleskove, så i tider med epidemier, der skal desinficeres, de indrettede hus med gran og fyr grene. De burde have været nok til skadelig virkning på patogener.

I dag, i løbet af en forkølelse eller anden infektion kan gøre nåletræ indånding. For at forberede, kan du tage Spruce bump. De skal formales dampet og kogt i vand (1: 5). Sæt på ilden og koges i en halv time. Ostuzhennoy bouillon filtreret. Indånding ad gangen, gælder 20-30 ml. Men før lægemidlet er opvarmet til en temperatur mellem 60 fra 0 til 80 0 C.

Om skønhed

Ud over sundhed nåleskov og dens produkter bidrager til en kvindes skønhed. Så har videnskaben længe kendt antioxidant, såsom quercetin. Han er i stand til at beskytte os mod frie radikaler. Dihydroquercetin - en komponent, der kan fås forskere fra nåletræ. På grund af sin antioxidant egenskaber, det er i stand til at forynge huden. Og ud over at bidrage til skønheden i digidrokvartsetin støtter aktivt immunsystem, fører til normale kolesteroltal, har en forebyggende effekt mod hjerte-kar-sygdomme. Også tak til denne komponent genoprettet normale stofskifte.

Som konklusion

Selvfølgelig brugen af nåleskov til personen er uvurderlig, og den er klar over dem, der regelmæssigt besøger det. Det er derfor, alle har brug for i det mindste nogle gange gå en tur eller en ferie i en granskov eller skov. Mens et par timer i disse steder, vi berige deres celler vigtige sporstoffer, dræbe skadelige bakterier, giver decharge til sin let og få andre nyttige effekter.

Hertil kommer, når vi betragter de storslåede Stammerne af fyr eller cedertræ, vi ser, da de stråler fra solen bryde igennem den graner ben, lytte til sang af vilde fugle og vinden i vores sjæl der er en ubeskrivelig følelse af harmoni og ro. Denne betingelse er nødvendig for at slappe af nervesystemet og vendte tilbage til normal efter hverdagens stress.

Men folk, der lider af hjerte lidelser, forhøjet blodtryk og bør være på vagt over for en gåtur i nåletræsplantager. Faktum er, at de kan vises hjerte smerter, tinnitus eller afbrydelser i vejrtrækningen. Den bedste løsning for denne kategori af turister går på en blandet skov, hvor folk kan også få tilfredsstillelse fra, hvad han så.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.