HjemlighedGør det selv

Hvordan laver du et SIM-kort microSIM?

Årligt i Rusland er der flere og flere versioner af amerikansk "iPhone" og "Aipad", men teknologien forbedres, men det største problem med SIM-kort forbliver på pennen. Vores SIMK'er er for store til at passe ind i den slot. Men hvordan skal man være? Gå til Amerika og køb en startpakke der? Nej, selvfølgelig. Faktisk er der to måder ud af denne situation. Den første er at komme til virksomhedens officielle kontor i Rusland og bestil et passende SIM-kort der. Den anden mulighed er billigere og enklere - at købe en standardpakke, aktiver kortet (selvfølgelig på en anden telefon, da den ikke passer på iPhone), skære den til standard ved amerikanske standarder og indsæt det med dristigt ind i enheden som en almindelig mobiltelefon. Bare i dag vil vi afsætte en separat artikel til sidstnævnte aspekt og fortælle dig i detaljer hvordan man laver et SIM-kort fra SIM.

instruktion

Bemærk straks, at forskellene mellem disse to begreber kun er i størrelse. Med SIM fungerer denne microSIM på samme princip og har et lignende design. Derfor er alt hvad du behøver, at købe en passende startpakke, og fortsæt med at "passe" kortet til størrelsen på "iPhone" -sporet. Hvad du skal gøre, se nedenfor.

Først skal vi tage et lille ark papir og tegne en skabelon, som yderligere vil slå SIM'en til microSIM. Herefter tager vi vores kort og sætter det på samme ark med skabelonen. Og det skal placeres på en sådan måde, at linjerne på papirbilledet falder sammen med kanterne på plastkortet - den fremtidige microSIM. Derefter er det ved hjælp af knap nødvendigt at omhyggeligt cirkulere dette objekt langs konturerne. Som følge heraf skal linjerne på kortet være synlige på bagsiden af papiret. Du kan også bruge en blyant til dette, men du skal kun bruge skærpet, ellers vil konturerne være unøjagtige, og som følge heraf får du et uforsigtigt udført arbejde.

Drej nu arket og brug et gennemsigtigt bånd til at fastsætte SIM'en på overfladen. Hvordan laver du microSIM selv? For at gøre dette skal du tage en linjal og bruge kniven til forsigtigt at skære plastik med lige linjer.

Det næste skridt er at fjerne det forberedte kort fra overfladen af papirarket. Her har vi brug for saks (helst små). Vi skærer ekstra plast på konturen og gør det samme med scotch tape.

Det sidste stadium

Nu er vores microSIM med vores egne hænder næsten færdige, det er kun for at polere sine kanter på maskinen. Overflødig villi, som ikke har elimineret kværnen, skæres med en kniv eller en lille manicure saks.

Rådet

Skær et almindeligt SIM i Microsim med egne hænder, skar ikke store stykker plastik med en kniv. Det er bedre at forlade kanterne og derefter justere dem til slidsdimensionerne end at anvende bomuldsuld eller noget andet som fastholdelsesmateriale eller at deaktivere det, ved at skære metallaget. Skynd dig ikke med handlinger og husk: Aktivér kortet, før du behandler det på en almindelig mobiltelefon. Alt, Microsim lykkedes sig godt! Du kan begynde at bruge det og nyde kommunikationsfriheden. Men for at det skal fungere igen på en almindelig telefon, skal du købe en micro-SIM-adapter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.