HjemlighedHavearbejde

Hvordan man dyrker en god agurk "Sibirisk krans F1". Anmeldelser af gartnere

Agurk er måske den mest alsidige grøntsag, der dyrkes i en hvilken som helst dacha sektion. Sorten af sorter er fantastisk. Du kan vælge agurker under visse klimatiske forhold. Også alle frø er opdelt i tidligt og sent. Blandt et så rigt sortiment er en agurk "Sibirisk krans F1". Kommentarer fra gartnerne viser, at sorten er værd at være tættere på. Overvej alle de enkelte funktioner i agurk yderligere.

Karakteristik af sorten

Frø af agurker "Siberian Garland F1" er glade for at købe erfarne lastbilbønder. Denne sort er en lys repræsentant blandt alle hybrider. Sådan et fantastisk navnegurk erhvervet på bekostning af deres forgrenede vipper, hvor agurker af mellemstørrelse er prydet. De smager sødt. Frugten vokser saftigt, duftende og sprød. Hybrid er ideel til pickling, pickling og spiser frisk. Variety "Siberian Garland F1" refererer til en gruppe af tidlige modne agurker, som for alle dens kvaliteter har en mere, ikke mindre vigtig - selvbestøvning. Ideel til dyrkning i drivhuse. Efter at have prøvet engang modne agurker, vil det være svært at komme ud af dem. De vil blive en uerstattelig sort i hvert haveområde. Men for at få en god høst af agurker, skal du korrekt plante frøet.

Teknologi til dyrkning

Ønsker at forkæle dig med lækre og friske grøntsager før alle - vælg til plantning af den tidlige agurk "Sibirisk krans F1". Anmeldelserne viser, at sorten er ret uhøjtidelig. Lette tilpasning til klimaet på ethvert territorium i Den Russiske Føderation. På det åbne område kan du plante frø eller kimplanter. Sidstnævnte bør dyrkes fra slutningen af marts til midten af april. For at gøre dette lægges frø af agurker i beholdere fyldt med jord, i en dybde på ikke over 2 cm. Derefter opbevares det ved stuetemperatur, som skal nå 25 grader. De første skud vises i en uge. Hvis du vil plante frø direkte i det åbne land, så er det for det første værd at forberede dem til plantning. Denne procedure udføres i spiring af inokulumet i varmt vand i 2-3 dage. Dette øger spiring af agurker. Desuden lægger vi frø på det åbne jord til en dybde på ikke mere end 1,5 cm. Det er nødvendigt at dække sengen, så frømaterialet ikke fryser. Herefter forbliver det kun at vente på den efterlængte høst. Og før denne gang er det nødvendigt at foretage passende pleje.

Pas på agurker "Siberian Garland F1"

Som allerede nævnt af alle tidlige modnesorter er det agurk "Sibirisk krans F1", der er udpeget. Anmeldelser er talrige og undtagelsesvis kun positive. Gartnere-elskere vælger ham til tidlig modenhed. Denne sort giver dig mulighed for at nyde lækre og duftende agurker fra midten af juni. For at sikre, at alle dine forventninger er opfyldt, er det umagen værd at ordentligt tage sig af kulturen. Dette omfatter:

  • Vanding. Agurker elsker fugtet jord, så de bliver vandet hver dag med varmt vand.
  • Gødning. Gurkere vil da være lækre, når du fodrer dem en gang hver anden uge.
  • Lugning. Det er altid nødvendigt at rense haven med agurker fra ukrudtet. De forstyrrer kun den normale udvikling af planten.
  • Løse jorden. Til rødderne er der konstant mættet med ilt, efter hver vanding løsner jorden.

Glem ikke om den tidlige indsamling af agurker. Ellers vil deres udbytte sænkes.

Omkostninger ved frø og hvor man kan købe dem

Beskrive charmen af sorten, vi kan trygt sige, at alle tænkte på at plante en sådan grøntsag som en agurk "Sibirisk krans F1". Anmeldelser viser, at denne hybrid er efterspurgt blandt mange gartnere. Du kan købe frø i alle specialbutikker. Det vigtigste - før du køber, skal du være opmærksom på emballagen. Det skal være helt. Glem ikke om udløbsdatoen. Antallet af frø i pakken kan nå fra 5 til 10 stykker. Så hvis du besluttede at plante en tidlig modnesort i haven, så vælg du sikkert agurker "Sibirisk krans F1". Prisen for en pakke er mellem 20 og 50 rubler.

Efter at have analyseret charmen af denne sort, kan alle for sig selv allerede beslutte og vælge, om han skulle plante sådanne agurker eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.