ComputereComputerspil

Hvordan man laver toilet "Maynkraft", og du skal gøre?

Hver gamer, der har brugt mindst en gang i "Maynkraft" forstå betydningen af dette spil ikke kun i skabelsen af nyttige genstande, som du derefter kan bruge en eller anden måde. For eksempel, når du opretter dit eget hjem, næsten ingen af de ting, du ikke har brug for, da søvn på sengen, du kan ikke, TV tænder ikke, og en reol til at tage bogen vil ikke fungere. Det samme gælder for toilettet - du kan installere det, men din karakter er ikke nødvendigt at gå på toilettet, henholdsvis, vil det kun dekoration, som tjener til at overføre en mere realistisk hjem atmosfære. Dog vil du i hvert fald brug for at vide, hvordan man laver et toilet i "Maynkraft", hvis du ønsker at tilføje dette element til din indretning.

Installation af en beholder

Så hvis du ønsker at lære at lave et toilet i "Maynkraft", skal du først nødt til at tænke tanken, som vil stå ved siden af væggen. Her kan du vise en kreativ tilgang - alt du behøver er to blokke af ethvert materiale. Indstillet på hinanden, og toppen eller siden af den øverste blok vedhæfte en trykplade, som vil efterligne knappen flush. Du kan bruge sten, træ eller andet materiale, som er tilgængelige i spillet - du kan endda lave utrolig kompleks i produktionen af obsidian toilet. Eller utrolig dyrt smaragd - her vil du ikke være restriktioner. Men tanken - dette er ikke et toilet. Så du har brug for at gå videre til den næste fase af at lære, hvordan man laver et toilet i "Maynkraft".

pan

Enhver person, der tænker på spørgsmålet om, hvordan man laver et toilet i "Maynkraft" forstår, at det vigtigste her - er oprettelsen af en toiletkumme, eller rettere dens vigtigste del. Ingen forbyder dig at bruge den inspiration og på dette tidspunkt, men det anbefales at følge denne vejledning for at få de mest realistiske resultater. Så først skal du være udformet kedel - det kan være lavet af jernstænger, så der er ikke noget kompliceret om det ikke er. Desuden vil dit toilet være ret billige, så det er tilgængeligt absolut for enhver gamer. Det andet skridt du skal fylde kedlen med vand, så når den ses fra indersiden alle kan forstå, at den er fuld. Nå, det sidste skridt - at installere kedlen foran din improviserede tank. Nu næsten alt er klar, er det fortsat kun at sætte sidste hånd, og du helt lære , hvordan man opbygger et toilet i "Maynkraft".

dække skålen

Hvordan "Maynkraft 'toilet, du kender, og du kan bruge denne metode nu. Men stadig noget til din toiletkumme er ikke nok - det dækning. I stedet kan du bruge lugen, som er ideelt placeret i det vandfyldte kedlen. Samtidig åbnede han og lukkede uden problemer, og processen er mere end realistisk. Det skal bemærkes, at låget på toilettet og du kan også gøre fra forskellige materialer - som træ og jern. Generelt kan du give hende nogen form for toilet, og i dette tilfælde vil det virke ganske realistisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.