ForretningOnline Business

Binary Options Binex: en oversigt over de typer. Anmeldelser af binære optioner

I dag er mange virksomheder levere finansielle tjenesteydelser af en anden art. Den første henviser til de forskellige mæglere, handelsplatforme, mæglere på børserne. De hjælper folk tjene en formue, hvis du ved, hvad du laver, og har et bestemt formål.

I dag vil vi tale om et andet firma, der leverer finansielle tjenesteydelser. Det - Binex. Binære indstillinger er et stort område af aktivitet af den finansielle institution, så hver bruger, der ønsker at komme ind på markedet muligheder kan blive her for hjælp.

I denne artikel vil vi forsøge at karakterisere de forskellige områder af virksomheden. Vil behandle bl.a., i hvilket omfang gavnlige Binex binære optioner, hvad er betingelserne her er for deltagerne, hvordan man begynde at handle og tjene penge på denne platform. Parallelt hermed overveje svarene fra dem, der allerede har erfaring med handel, og tage hensyn til deres synspunkter. Generelt har vi i dag "til en fest" mægler binære optioner - Binex.

Om virksomheden

Selvfølgelig, det svar, vi vil begynde med en beskrivelse af, hvad der udgør denne formation, hvilket er typisk for ham, hvor du skal starte, denne handelsplatform og hvor alvorligt sine aktiviteter på markedet. Bemærk, at foran os - de russiske mægler binære optioner. Binex - en virksomhed med relativt lidt erfaring (omkring 3 år gammel, i sommeren 2013). Men i sin historie, mægleren var i stand til at opbygge en position på det finansielle marked, og selv finde deres lille klub bestående af loyale forhandlere. Især som anført på den officielle hjemmeside for virksomheden, i 2014, havde der været handel mere end 3.500 mennesker. Vi antager, at i løbet af de år er antallet af deltagere stiger kun vejledende, og glad kundeservice stadigt stigende servicekvalitet.

De særlige træk ved denne mægler nødt til at medtage det faktum, at den oprindelige platform skabt til russerne, så i hendes portefølje kan du finde indenlandske aktiver. I dette, kan vi sige, er, og service fordel.

Godbidder

Selvfølgelig er der andre positive egenskaber Binex.ru. Mæglere, binære muligheder, der er den vigtigste profil, har en tendens til at arbejde ud for at få kunden til at sætte penge ind på kontoen, og "pull" af hans indskud, uanset om han var i stand til at få nogle fortjeneste fra transaktionen eller ej. Som anført på dens hjemmeside selskabets repræsentanter, her er det anderledes. Udfordringen, der vender BINEX, angiveligt - ikke profitere mægleren, og fokusere på den vellykkede handel den erhvervsdrivende. Derfor, hvis kunden er en succes - og succesfuld virksomhed, der leverer tjenester til ham. Dette betyder, at der er en gensidigt fordelagtig proces.

Ud over de smukke mål og målsætninger, malet online platform fordele for virksomheden og kan betragtes som en enorm mængde af undervisningsmaterialer. Læs mere om dette i næste afsnit.

uddannelse

Faktisk enhver mægler (hvad enten ren Forex-handel eller optioner handel) tilbyder sine kunder undervisningsmaterialer, der vil hjælpe ham til at forstå ikke kun systemet interface, men også i det emne, som han har til hensigt at gøre. Det er ikke overraskende, at så grundigt beskriver Binex binære optioner i deres undervisningsmaterialer. Her, i særdeleshed, præsenteret handelsstrategier, information om, hvordan man håndtere optioner analytics, detaljerede malede funktioner optioner handel på forskellige børser. Alle disse oplysninger er indsamlet i form af bøger, artikler, webinarer og podcasts er fremlagt til gennemsyn på ethvert tidspunkt.

Det viser sig, at alle har mulighed for at få den nødvendige viden til at handle, det er helt gratis. Og hvis du er interesseret i dette emne i fremtiden, kan du kontakte de udenlandske kurser, undervisningsmaterialer fra andre sites til yderligere at udvide deres horisont.

instrumenter

Brugeren, der har besluttet at handle binære optioner, er tilgængelig flere af de mest populære og effektive værktøjer til analyse af situationen på de finansielle markeder. Som anmeldelser af BINEX, binære optioner er en meget sårbart område inden nogen væsentlig udvikling i den politiske, finansielle og teknologiske sfærer.

Derfor mægleren giver mulighed for at se hele online nyhedsindslag, som kan være nyttige for brugeren; se hele grafen for det aktiv, som kunden er villig til at arbejde (herunder dens tal for tidligere perioder); se den økonomiske kalender (som giver dig mulighed for at vide præcis, hvad der bør forventes i den nærmeste fremtid på de finansielle markeder, og hvad gør eksperternes prognoser). Endelig hver platform, som viser de binære optioner (Binex er ingen undtagelse i denne henseende), har sin egen teknisk analyse. Det er muligt at finde signaler, der tillader den erhvervsdrivende at ordne situationen, udvikle et system til opfølgning og indse, at det skal tage.

Vi anbefaler også at være opmærksom på Binex indikatorer. Binære optioner (transaktioner med hensyn til finansielle aktiver) er ofte muligt at forudsige præcist ved hjælp af disse indikatorer, som ændres i overensstemmelse med udviklingen på valutamarkederne.

aktiver

Som nævnt ovenfor, platformen giver præference til russiske aktiver, med vægt på aktierne i indenlandske virksomheder og rublen. Men alt her er mere end 190 forskellige aktiver - finansielle instrumenter, som med held handel. Hvilken en til at vælge, afhænger af kundens beslutning. Det er defineret ved sin viden og erfaring med dem eller andre instrumenter. For eksempel, hvis du aktivt følger situationen omkring den japanske økonomi, kan du prøve din hånd med valutapar USD / JPY. Du kan også finde lagre af japanske selskaber, og forsøge at følge udviklingen i deres aktivitetsområde, at en eller anden måde at forudsige ændringen i værdien af deres aktier.

kontotyper

Faktisk handler handel, men lidt mere opmærksomhed bør rettes mod alle de samme vores Binex. "binære indstillinger i det 21. århundrede" - sådan kaldes dette område et par anmeldelser, at bemærke den høje professionalisme ledere og fleksible vilkår på hvilke tjenester leveres af mægleren.

Især her praktiserer systemet med beretninger om forskellige typer på grundlag af, hvad der vil være din første indbetaling parti system. Samlet andel 4 typer: "Basic", "uddannelse", "erhvervsdrivende" og "Expert". Følgelig variere mængderne som følger: fra 10 til 59 fra 60 til 299, 300 til 999 (hundrede tusinde) og fra 1 million .. Der er også en VIP-konto, som er åbnet efter opfyldning på over 2,5 millioner.

Afhængigt af hvilken type af hensyn til et ændret tilbagetrækning Kommissionen (fra 4 til 1 procent), output tid (fra 2 til 7 dage), rentabilitet (67-86%). Der findes også nogle muligheder som automatiseret handel, muligheder deltage webinars, online ture og andre "boller", som leveres VIP-Bruger.

Opret en konto

Hvis du ønsker at begynde at handle muligheder, du har brug for at registrere. Form til at oprette en post her er meget lig dem, der præsenteres af andre sites. Deltageren vil kræve personlige detaljer, oplysninger om hans opholdssted, om sig selv. Hvis du vil have vist uden problemer indtjening, skal du sørge for at sende kopier af dokumenterne på en specielt anført proceduren. Generelt verifikation - en proces, der kræver fra 1 til 4 dage, det er derfor tilrådeligt at gøre dette på forhånd. Generelt at oprette en konto, får du ind i systemet, hvormed vejledning vil blive afholdt "på stedet", med hjælp af spor.

refill

Som du ved, din første indbetaling bestemmer niveauet af din kontotype. Det mindste beløb for at indbetale på kontonummer af en høj, hvis du laver en sammenligning med de "10-dollar" mæglere af indenlandsk oprindelse. Det er 10 tusind rubler ($ 150). Den mindste sats, som kunden kan gøre, svarende til 2 dollars (120 rubler). Depositum penge du kan i nogen bekvem måde, og valget er præsenteret for den klassiske og mest almindelige valutaer: Webmoney, Qiwi, Yandex.Money. Du kan også genoplade med et MasterCard eller Visa-kort.

støtte

Hvis du har spørgsmål eller problemer, du altid har ret til at bede om hjælp. Især er der en hotline telefon 8 (800) 333-69-18. Det samme princip fungerer online chat på selskabets hjemmeside, og en Skype-linje. Kontakt operatøren via en af følgende metoder, kan du stille et generelt spørgsmål og få et svar.

Også, hvis du allerede har en konto på systemet, har du adgang til den personlige manager. Han informerede om status for din konto, kender detaljerne og kan foreslå noget mere konkret. Måder at kommunikere med ham, vil du se på din konto.

Affiliate program

Et interessant punkt - evnen til at lave en bruger på listen i dit system. Du kan modtage fra denne indkomst, hvis for eksempel, har din mægler rating. Binary Options Binex er en kilde til profit for den erhvervsdrivende, der holder øje med situationen på markedet. Men hvis du har folk, der er interesseret i en handel, eller du - ejeren af hjemmeside dedikeret til dette emne, vil du ikke nødvendigvis handle. Du kan få kunderne til virksomheden på henvisningslink, modtager kun en procentdel af deres aktiviteter. Flere mennesker nævnt - højere løn!

anmeldelser

Anbefalinger fra kunder - den bedste indikator i tjeneste hos enhver virksomhed. Derfor, for at forstå, hvad der udgør BINEX, vendte vi til kommentarer tilbage på forskellige online ressourcer folk, der har en vis erfaring med kontoret. Jeg må sige, der er forskellige kategorier af brugeranmeldelser. Der er rosende, der sagde, at selskabet tilbyder sine tjenester effektivt, gør det muligt at lave en prognose for citater og giver således en relativ høj procent af resultat i sidste ende.

Der er andre synspunkter, naturligvis efterladt mennesker mistede deres penge. De understreger, at virksomheden ikke er interesseret i den erhvervsdrivendes fordel, så gør alt for kunden "lækket" hans indbetaling. Der kan være nogle substitution -træer, forkerte resultater teknisk analyse og andre manipulationer. Tro det eller ej - en privat sag for hver bruger. Vi har lige offentliggøre en udtalelse fra en bestemt gruppe af mennesker.

Uanset hvad det var, men hvis virksomheden var involveret i forfalskning eller snyd kunder, ville det simpelthen ikke behandlet. Og det viser sig det modsatte: den tjeneste giver dig mulighed for at gøre, skyldes som den er rettet til kunder, der ønsker at prøve deres hånd. Men for at få en "plus" er langt fra alt. Vær forsigtig, og du! Efter alle de muligheder - er også en risiko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.