BilerBiler

H3-lys bil: typer, egenskaber

Det moderne design af bilen har mere end hundrede lysdioder og pærer. Formålet med disse elementer er meget forskellige - fra den indvendige belysning af rummet og instrumentbrættet for at sikre synlighed ved natkørsel situation. Afhængigt af de opgaver, der udføres af lampen, kan det være af forskellig størrelse og karakteristika. I dag er vidt udbredt flere typer af standard hætter. Blandt dem - H3-pære. Der findes flere typer af produkter med sådan en hætte. De har alle visse karakteristika, fordele og ulemper.

Pære H3 som et skridt i udviklingen af hjernen lysteknologi

Hver bilejer ved, at dårlige vejrforhold - regn, sne eller tåge - negativt kan påvirke vilkårene for vejen synlighed. Det gælder om natten - våde dråber sprede og reflektere lyset fra forlygterne på bilen, og derved reducere styrken og intensiteten af lyset flux. Som et resultat bliver luminescens dannet bred. Det kaldes en lys væg. På grund af denne emission er betydeligt nedsat sigtbarhed. På baggrund af denne mur er meget vanskelig, og nogle gange umuligt at skelne genstande på kørebanen og omkring. Dårlig sigtbarhed, og med det høje anstrengte øjne signifikant effekt på trafiksikkerheden, hvilket øger risikoen for en ulykke. I sådanne situationer, hjælper tågelygter, som under forhold med dårlig sigtbarhed, skaber mere af høj kvalitet lys. Gul og nogle lamper rav strøm af lys, takket være en anden bølgelængde, ikke så meget spredt af snefnug og dråber. Strålen er en mere kontrasterende. For at opnå sådant lys under anvendelse H3 pærer i forlygter og tåge stråle. Denne detalje er væsentlig forskellig fra andre jævnaldrende. Strøm det ikke komme på soklen, og en separat ledning.

tåge lys

Tåge lys er meget nyttig i tilfælde af dårlig sigtbarhed. PTF bruges i forbindelse med hoved optik og parkering lys. Men når normal sigtbarhed PTF bedre ikke at medtage så et hoved lys. H3-pære er ikke designet til dette formål. Desuden i nogle europæiske lande, kan du få en bøde for PTF indgår i betingelserne for god sigtbarhed. Aktuelle modeller kan udstyres med optik, som allerede er integrerede tågelygter. Men de fleste af de bilejere sat deres egne. Og da PTF er en nødvendighed for føreren, lamper til bil H3 er i stor efterspørgsel.

Egenskaber cap H3

Produktet med hætten bruges kun i tågelygter. Forskellen, som kun er i denne type produkt - en separat ledning. I dag H3-lys produceret af forskellige teknikker. Blandt den samlede masse af produkter i forskellige typer kan skelnes marked. Tidligere industrien producerede kun halogenlamper. Men i dag er meget populære Xenon og LED-løsninger. De har en højere ydelse. Men de er ret dyre og ikke alle vover at købe dem. Men også billige varer Halogenfri dens popularitet er ikke tabt.

lampetyper

Der findes flere typer af lyselementer med basen H3. Denne halogen glødepærer, xenon eller metalhalogenid og LED. Hvordan adskiller de sig, og hvad er bedre at vælge til din bil? Nedenfor diskuterer vi hver type i detaljer.

Halogen - cheapness og tilgængelighed

Dette er den mest overkommelige, men meget effektiv løsning. Værdighed pærer H3 - pris. Det kan købes for $ 100. Det er på grund af den overkommelige omkostninger ved disse pærer er i efterspørgslen. Arrangeret lys er meget enkel. Den er baseret på en kvartsglas pære, som er fyldt med inert gas og metalhalogenid damp. I de fleste tilfælde, brom og iod. Dette gør det muligt i det væsentlige at forøge forbrændingstemperaturen helix og forbedrer lys effektivitet sammenlignet med en almindelig glødelampe. Nu fabrikanter producerer halogen-produkter i en meget bred vifte. De adskiller sig i temperaturområdet glød yderligere coating kolber, andre lygter egenskaber. Blandt de mangler - lav lysudbytte. Dette gælder kun for hoved optik. Men H3-pære mest bruges kun tågelygter, så udledningen styrke er ikke særlig relevant. En anden ulempe - lav levetid. Han er ikke mere end 2000 timer. Også under driften af lampen er i stand til at blive opvarmet til høje temperaturer. En anden væsentlig ulempe - en stor procentdel af strålingen, som er i det infrarøde område. Dette forårsager udbrændthed spejl reflektor.

Xenon forlygte

Denne moderne lygter, som nu findes i standard udstyr hoved lys. I dette tilfælde, lamper udstyret med dyrt udstyr. Denne tænding kontrol og tilt kontrol niveau. Der er også en H3-pære "XENON". Det fungerer fint i tågeforlygterne. Lampe i kraft af dens design er mere effektiv, øget lysvirkning, høj pålidelighed. Opfundet denne detalje var i sidste århundrede, og siden 2000'erne begyndte det at producere industrielt. Til lampen lyser lysere end halogen, blev inerte gasser i kolben under tryk til 30 kg / cm2. Xenon lampe er godt, fordi dens stråling er meget tæt på det normale dagslys. Chaufføren fik ikke træt på lange ture, og øjet vil være i stand til bedre at skelne mellem de road forhindringer. Også blandt de ekstra fordele kan du fremhæve den bedst mulige fokus, da lyskilden er næsten et punkt. Modsætning halogen, er xenonlampe H3 opvarmet til en temperatur mindre og har en længere levetid.

LED-lyskilder - dyrt, men effektiv

Dette er de mest moderne lyskilder til bilen. Mange bilister har længe erstattet de gamle og ineffektive halogenlamper for disse produkter. Det faktum, at der er grunde. Avtolampy LED har mange fordele.

Funktioner diodelys

Power halogenlamper - kun 55 watt. Dette er en hel del. Derfor kan stykker glas omkring forlygterne briste og smelte plastdele. Desuden halogenpærer ofte brænde. Avtolampy førte alle disse mangler frataget. De er mere effektive, giver et klart hvidt lys, forbruge minimal energi, som i tilfældet med en bil er et stort plus. Belastningen på generatoren er meget lavere. Skelne LED-lys med varm hvid eller kold. Med hensyn til fremstilling af H3 lampe teknologi, i tilfældet med lysdioder bruges moderne SMD-chips. De, sammen med beslutningerne fra de forældede arter har en længere levetid, og deres lys endnu lysere og rigere. På grund af disse dioder, LED pære H3 er kompakt som muligt. A strålingskarakteristika og tillade matricen til at distribuere lys flux på 160 grader. Dette er væsentligt højere end almindelige LED-enheder af tidligere generationer.

Karakteristika og typer af LED-produkter

H3 pære til biler baseret på lysdioder - er den mest moderne og progressiv løsning til brug i tågeforlygterne eller dyppet. Skelne produkt magt. Denne pære fatning fremstilles fra en strøm op til 80 watt. Enheder med lavt strømforbrug kan installeres i hovedet lys enhed i parkering lys, stoplys og blinklys.

Ulemper LED løsninger

For alle sine fortjenester, sådanne lamper har ulemper. Selvom de koster ikke dyrere end Xenon, kan hele systemet koste en rund sum. Men priserne er fortsat faldende: som deres popularitet vokser, producenterne, især kinesisk, er tilgængelige på markedet for forfalskede kendte mærker. Dioden lampe har en kompliceret struktur og drift, kan alvorligt overophedning. Derfor skal de være udstyret med radiatorer. Også blandt de mangler - behovet for at installere en speciel styreenhed. Uden det, vil lyset ikke være så effektive som muligt. En lysstrøm kan sammenlignes med halogen lys.

laser lys

Dette er en nyhed i verden af bil lys. I 2014, BMW introducerede en ny bil, der er udstyret med et laserlys. Så efter BMW begyndte at bruge laserlys og andre bilproducenter. Disse lys giver mulighed for at opnå en høj vifte af lysstrømmen. Forsøg har vist, at vejen belyses i en afstand af 600 meter. Denne indikator er ikke til stede i en enkelt lyskilde. I dette tilfælde laserdioderne er kompakte, hvilket er bekvemt for deres installation.

resultat

Der er mange former for lampefatning H3. Dog skal xenon lys kun installeres i disse lys, for hvilke det er egnet, ellers kan du tjene en bøde. Halogen produkter er ineffektive, men har lav pris og høj tilgængelighed. LED pærer - en "lotteri", fordi du kan løbe ind i en falsk. Hvis vi analyserer de fordele, det viser sig, at nu har bedre ydeevne LED løsninger. Husk, at en god pære H3 af denne type ikke vil være billige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.