Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Hvilket vil være vært for vinter-OL 2018?

Olympiske Lege - er ikke kun den største sportsbegivenhed, men også en enorm kulturfestival for millioner af fans over hele verden. Temmelig populære konkurrencer afholdt både om sommeren og om vinteren. De sidste Lege blev afholdt i 2014 i Rusland, i Sochi, og blev ramt af den offentlige hans stor skala. Den næste Vinter OL - 2018 - vil blive afholdt i byen Pyeongchang.

Pyeongchang historie om kampen for retten til at være olympisk kapital

Pyeongchang ligger i Sydkorea, på sit område, det vil tage XXIII olympiske vinterlege. For retten til at blive en af verdens sport hovedstad i byen kæmpede i lang tid. Ved at anvende to gange, han mistede først Vancouver og derefter den russiske Sochi. Imidlertid har de koreanske repræsentanter altid været præget af tillid og vedholdenhed, måske bare for denne gang held besluttede at smile til dem.

Definition byen Pyeongchang som mødested for De Olympiske Lege var stadig juli 6, 2011. Således Sydkorea haft tid nok til at gennemføre alle de nødvendige forberedelser til den vigtigste sportsbegivenhed. Den lille by Pyeongchang var i stand til at komme rundt ganske velkendte europæiske storbyer München og Annessi i første runde af afstemningen. Det er værd at bemærke, at mange analytikere tidligere troet Sydkorea favorit i dette løb sport.

En stor indtryk på juryen for den olympiske Komité havde koreanske atleter. En tale foran dem var velkendt mester Yu-Na Kim. At hun havde den ære at fortælle hele verden om, hvordan de olympiske vinterlege vil være i stand til at ændre historien om sporten i hendes land. I mit eksempel, overbeviste hun alle, at Sydkoreas konkurrence om retten til at være vært for De Olympiske Lege gav ny fremdrift til sporten, begyndte at bygge et stadion og spore, at skabe betingelser for uddannelse og træning af atleter. Hans ord olympiske mester bekræftet et par dage før showet - på skøjtebanen, der viser den største skiløb.

Arten og fremtidens klima olympiske hovedstad

Vinter -OL 2018 , strakte sig fra 9 til 25 februar og lover at være en værdig, forbløffende begivenhed. For at holde sportsbegivenheder arrangørerne er ved at forberede nye stadioner, legepladser og stier i de to skisportssteder - Jeongseon Alpincenter og Alpensia Resort, samt i det kystnære område i nærheden af landsbyen Gangneung. Lokale steder af enestående naturskønhed er forskellige arter, her bevaret den unikke natur i sin reneste form, som hænger nøje sammen med de traditioner og skikke den lokale befolkning. Næsten 90% af det område, som ganske høje klipper, som er ideelle til snowboarding eller skiløb. Mange fans har længe kunnet værdsætte de lokale sportsfaciliteter. For disse steder for det meste præget af fugtigt klima. Større nedbør om sommeren, men i nogle tilfælde, regnen kan komme om vinteren.

Hvor meget er OL?

Sydkoreanske myndigheder har lovet at oprette alle de nødvendige betingelser for atleterne og turister. Så vil alle de foreslåede projekter være placeret i nærheden af hinanden, så man kan bevæge sig mellem dem vil være praktisk til fods. For at finansiere de statslige projekter er blevet tildelt omkring en halv milliard dollars, desuden yderligere 8 milliarder skal investeres frem til 2018.

nye symboler

Vinter-OL 2018 har allerede fundet sine egne symboler. Således er de stande og plakater dekoration:

  • Fem klassiske olympiske ringe.
  • International indskrift på engelsk PyeongChang 2018.
  • En særlig logo - to koreanske bogstaver, båret i den olympiske paletten. De er kendetegnet ved en dyb symbolik. Så det første tegn er harmonisk samspil mellem himmel, jord og menneske, men det andet bogstav er identificeret med festivalen af is og sne.

olympiske sportsgrene

Dernæst de olympiske vinterlege i 2018, vil glæde os med sport i discipliner som:

  • kunstskøjteløb på is;
  • bobsled;
  • biathlon og skiløb;
  • snowboarding;
  • hockey;
  • curling;
  • skihop og mere.

Lidt mere om Pyeongchang

Vinter-OL 2018 er sikker på at tiltrække en masse turister, herunder vores landsmænd. Men for at få ikke blot til den nye sport kapital. Så i første omgang nødt til at købe en flybillet til Seoul, og derefter foretage en overførsel i bil, vil denne vej tage rejsende omkring 4 timer. Pyeongchang City er ganske lille, er det hjem til kun omkring 40 tusind mennesker, der forblev en konservativ livsstil, bliver budt velkommen med høflighed og respekt. Desuden blev turister fra alle verdenshjørner positivt overrasket over lokale priser, der afviger væsentligt loyalitet.

I frie øjeblikke sport gæster i byen vil være i stand til at afsætte til lokale seværdigheder og stifte bekendtskab med sydkoreanske kultur. Det anbefales at komme i nærkontakt med det lokale køkken er meget omhyggeligt - dens vigtigste kendetegn er den gribende skarphed, uvant for mange europæere. Hvis det er nødvendigt, i byen kan du finde restauranter og en café med europæisk køkken, samt fastfood.

Betydning OL

Vinter-OL 2018 - en velkommen begivenhed for hele sydkoreanske nation og den vigtigste begivenhed for den asiatiske region som helhed. Det store antal af mennesker i landet støtter og tilslutter afholdelsen af store sportsbegivenhed i det område af den native tilstand. Ud over udviklingen af sport, disse begivenheder bidrager til udviklingen af de sociale forhold, såvel som den nationale identitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.