Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Hvorfor og hvad gør veteraner organisationer?

Du ved, at ældre mennesker er mere og mere? Der er objektive grunde. Men vi er ikke interesseret i dem. Lad os se på, hvordan samfundet træffer beslutning om de ældre, som institutioner er kaldet til at hjælpe dem. For at gøre dette, skal du oprette veteraner organisationer. Om dem vide ikke alle. Og spørgsmålet er dog interessant og relevant.

Hvad er en veteran i organisationen?

I et demokratisk samfund er det ikke et enkelt felt. Det er så at sige, opdelt i "interesse". Det vil sige, hver gruppe er forenet og forsvare deres egne synspunkter på alle mulige måder. Russisk veteran organisationer har eksisteret i lang tid, siden 1991. De blev skabt for at beskytte interesserne for ældre mennesker. Og dens navn fik på grund af det faktum, at på det tidspunkt, de sluttede sig til veteraner fra Den Store Fædrelandskrig. Them i de dage var der mange flere. Det har vendt organiseringen af veteraner. Det skal bemærkes, at dette er en formel struktur. Det fungerer på grundlag af lovgivningen. Og der er ikke kun i Rusland, men i alle lande i det tidligere Sovjetunionen. Men i nogle veteraner organisationer forene tilhængere af denne ideologi. Dette refererer til de baltiske lande. Imidlertid er en sådan struktur bygget på principperne om frivillig og sigter mod at omsorgen for de ældre.

arbejdsmetoder

Indkalde folk i alderdommen, lidt, de har brug for at organisere, give dem et formål og så videre. Denne involverede veteraner organisationer. De holder optegnelser over sine medlemmer, studere deres problemer, analysere statens politik i det sociale område. Alt navngivne arbejde er delt, så at sige, på trappen. For eksempel vedrørte den primære veteran organisation med borgerne på jorden. Det vil sige, det er skabt i en by eller landsby forene mennesker, der bor der. På dette niveau, selvfølgelig, regeringens politik ikke er engageret. Men den primære arbejde er meget vigtigt. Måske er det nu den mest presserende. Efter alt, på dette niveau, kan du tale med hver pensionist, veteran, ved, at de er bekymrede eller bekymrede. Sådanne oplysninger indsamles og systematiseres. Nogle problemer kan løses med det samme, mens andre er af systemisk karakter og forholde sig til området for socialpolitik.

Interaktion med de lokale myndigheder

Veterans' sociale organisationer, som regel, ikke indsamler bidrag fra deres medlemmer. Nogle af dem er finansieres over budgettet. Andre eksistere på donationer. Det er klart, at disse penge er ubetydelig. For at hjælpe dem veteraner, bestemt ikke nok. Ja, og ikke essensen af organisationen. De er, om jeg så må sige, akkumulere oplysninger om de problemer. Men de opfordrede myndighederne til at beslutte. Til dette formål gør det passende behandling, forhandling, afholdes og så videre. Når lokale myndigheder er følsom over for sin ældre, er dens repræsentanter aktivt involveret i løsningen af deres problemer. Vi kan sige, staten og samfundet arbejde hånd i hånd. Så under alle omstændigheder, i henhold til loven.

betonarbejde

Inden for rammerne af opmærksomhed veteran organisationer får absolut alle de spørgsmål, der optager ældre borgere. Dette er et stort område af arbejde. Vi er nødt til at yde juridisk og økonomisk bistand, lægehjælp og mere. Og ikke nok med det. Ældre mennesker nogle gange nødt til at bare fokusere og kommunikation. Fordi mange af dem føler sig forladt og ubrugelig. Det tegner sig for lederne af organisationer og frivillige til at spinde i alle retninger. De organiserer festivaler, og til lederne kører omkring beder "ubehagelige spørgsmål". Stadig nødt til at have tid på hospitalet eller en billet til "banke" i sanatorium. Også, du har brug for i løbet af ferien hvert medlem af personalet til at være opmærksom på. Dette arbejde involverede skolebørn og unge. Det er ikke kun vigtigt for de ældre. Det er nødvendigt at tænke på sammenhængen mellem generationerne, om overførsel af historiske erfaringer og relationer til unge moderlandet. Arbejdet er vigtigt for staten som helhed. Vi har veteraner organisationer og den 'teoretiske' del. De har uvurderlige oplysninger om den konkrete gennemførelse af lokale love. De kan se, hvilke der virker, og hvilke der svigter eller er hæmmet. Disse data kombineres og sendes til den lovgivende myndighed for det videre arbejde. Udendørs aktiviteter relateret til veteraner bor tilstrækkelig noget land. Ellers ville de ældre være nogen til at henvende sig til med deres smerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.