HjemlighedKonstruktion

Canadisk kabine: teknologi beskrivelse, fotos af huse og projekter. Canadisk skæring bad

I kolde klimaer, træ huse er meget populære og velfortjent. Dette forklares først og fremmest en meget lav varmeledningsevne af de stablede logs vægge. I hvert land gennem århundreder er blevet udviklet en række forskellige metoder til konstruktion af bjælkehuse. Dette gælder især for Rusland og Norge. Placeret på et andet kontinent Canada, selvfølgelig, staten er forholdsvis ung. Men her allerede flere århundreder anvendt en speciel teknik bygge bjælkehuse. De fleste eksperter mener denne teknologi som den canadiske kabine, en af de bedste til dato.

Funktioner teknikker

At gå til den canadiske House of teknologi, der svarer til vores russiske "i skålen." Det vil sige, at jo lavere udvalgt af den øvre rille stråle. I dette tilfælde de logs er skubbet kant. Dette fører til hjørnerne af huset så meget som muligt varme. Forskelle mellem teknologier som manuel skæring af canadisk og russisk, er som følger:

  • Formen af selve skålen. I Rusland traditionelt gjort halvrund rille - i form af logfiler. Canadisk kop dannet af kævler sideværts ovale kinder anbragt i en bestemt vinkel. I dette tilfælde er koppen er ikke, at den ovale og trapezformede.

  • Tykkelsen af træet. Med opførelsen af loggen huse i russisk materiale kan anvendes med et afsnit på 20 cm. Hvis relevant canadisk fældning, logfiler bør have en diameter på mindst 50 cm.

  • I fremgangsmåden til konstruktion af gavlene. Ved montering husene på russisk teknologi, de clapboard. I de canadiske House gavle, samt væggene, er de typisk indsamles fra logfilerne. I dette tilfælde blot bruge forskellige langs længden af segmenterne.

Canadiske hjem kan indsamles fra både konventionel og fra tilhuggede træstammer. I sidstnævnte tilfælde er behandlingen udføres manuelt. Det antages fjerne barken så forsigtigt som muligt. Således basislag af træstykker forbliver intakt. Derfor er en sådan materiale, i modsætning til afrundede, bevarer fuldstændigt alle dens fordele.

De vigtigste fordele ved fremgangsmåden

Canadisk skæring sammenlignet med andre lignende teknikker, er en vigtig fordel. Alle træhuse er bygget af træstammer, der indeholder en lille mængde fugt. Et par år efter opførelsen af et sådant bygninger give betydelige svind. Væsketab logs, selvfølgelig, en lille nedgang i diameter. Når denne krympning faktor i langsgående og tværgående retning af materialet varierer. Når du bruger self log russiske teknologi krymper lidt mere end en skål. Som et resultat bliver et mellemrum dannet, og forsegle væggene falder. Hjørnerne i dette tilfælde er det nødvendigt at isolere yderligere.

Når det bruges på grund af den specielle form af skålen canadiske teknik ikke. Væggene er færdig med at bygge et forenet monolit udseende og kræver ikke re-tætning.

Canadisk kabine: teknologi, retningslinjer

Det ser samling procedure af loggen på følgende måde:

  • Beam grind med fjernelse lag er ca. 2-3 cm. Splintved under denne operation skal forblive intakt.

  • Protestanter så gennem loggen fra oven-kind. Som et resultat, bør få en trapezformet sæde.

  • På øverste riflede log og savede trapezformet kop. Under hele længden af rillen er valgt. Producere denne operation, så efter lægning den øvre og nedre log forblev meget lille frigang - frigang. Efter udtørring det forsvinder, som i loggen i bunden af revnen vises.

Nogle gange, til opførelse af huse ved hjælp af canadiske og lidt anderledes, en avanceret teknologi. I dette tilfælde skålen er yderligere savede spike (langs bjælken akse). Den øverste del af sædet bliver således en rille med passende dimensioner.

Projekter canadiske hjem: exterior

Træbygninger ser meget imponerende i tilfælde af, at en sådan teknologi som den canadiske kahyt blev brugt i deres konstruktion. Billeder af huse bygget ved hjælp af denne teknik, demonstrere deres solide og stilfulde ydre. Dimensionerne af de bygninger af denne art kan være anderledes, ligesom deres layout. Der er projekter både en- og to-etagers canadiske hjem. Meget ofte er der lagt vægt på det indre og ydre af bygningerne er på ruder. Nogle gange endda gavlene er installeret helt gennemsigtig. Således støtte bruges fra samme træ, hvorfra væggene leveret lodret.

Store former - det er det, der adskiller den canadiske kabine. Projekter af huse, der blev bygget på denne teknologi, involvere så ofte brug af de samme massive dekorationer. For eksempel, i kombination med en tyk log er meget æstetisk tiltalende udseende af natursten murværk. Derfor er det ofte suppleret med den canadiske hjem alle mulige elementer, rejst af dette materiale: .. Backups, bygget grill, skorstene over taget, osv De fleste af murbrokker rejst og fundamenter af bygninger. Nogle gange er det brugt, og kun for den ydre finish byggeri base.

I de fleste tilfælde er de træhuse i den canadiske kabine færdig med en særlig "åndbart" akryl imprægnering. Samtidig kan det anvendes som en helt transparente præparater, og lidt tonet. For eksempel, en meget interessant effekt er imprægnering af en rødlig farve. Efter behandling med et materiale tømmer bliver ædel mørkere nuance.

Bruges i opførelsen af canadiske hjem og forskellige arkitektoniske tilføjelser - .. massiv balkon på pæle, karnapper, terrasser, osv brystværn af sådanne elementer kan skulpturelle.

interiør

Inde i huse bygget på denne teknologi, ser rummelige, meget robust og pålidelig. Canadiske kabine ser godt ud, ikke kun udenfor, men også fra lokalerne. Derfor er det indre i sådanne bygninger sjældent brugt.

layout

Canadiske boliger er udformet således, at bo i dem så behageligt som muligt. For at tilføje en rummelig lobby korridor. Bor i denne række bygninger ofte er store og meget godt oplyste takket være de store vinduer. Selvfølgelig inde canadiske hjem har alle de elementer, alle de iboende hakkede bygninger: synlige massive stilfulde bjælker, brede trapper med sikre rækværk, originale ovn eller pejs.

Canadisk hakket bad

Bestemt, rejst på teknologi ikke blot beboelsesejendomme. Meget ofte, er canadisk logning anvendes ved samling af badene. Ligesom husene, de får meget varm og smuk. Svedende i badet, bygget på den canadiske teknologi, - en fornøjelse. Men selvfølgelig kun hvis det blev bygget i overensstemmelse med reglerne. Som med enhver træ bad i den canadiske ved installation brændeovne opfylder bestemmelserne regler. Afstanden fra ovnvæggene til væggene i bygninger - på mindst 50 cm ved brug af beskyttende kappe -. 30 cm Under ovn indstillet ubrændbart base.. Det er oftest galvaniseret metal.

bad arrangement

Lofter i saunaen badet canadiske behøver ikke at være meget høj. Nødvendigvis arrangeret hætte. Derudover pomyvochnaya er dampbad og omklædningsrum som regel udstyret med en lounge. Ofte canadiske bade er bygget med en kvist og en stor terrasse, prydet med massive rækværk. Døre og vinduer i disse bygninger er ofte monteret på bremseklodserne, uden brug af frames.

Bænke kan samles på de ujævne barer, men de fleste af dem gør også massiv, med støtterne af tømmer og hjemstedet for en meget tyk bord. Loungen kan monteres massiv bord og stole.

det er interessant

På trods af, at denne metode kaldes den canadiske skovhugst, mange eksperter mener, at med stor sandsynlighed det blev opfundet mange århundreder siden russisk Pomor. Efter alt, er denne teknologi bragt til Canada var fra Europa. Et flertal af logging metoder, der findes i denne del af verden, er det blevet lånt fra kysten-beboere. I Rusland stadig praktiseres helt svarer til den canadiske måde at skære "i sadlen". Når de anvendes i logfilerne er også udvalgt og slibes kinder og skåle.

Canadisk kabine bad og et beboelseshus nylig vinder mere og mere populære. Efter alt, denne teknologi gør det muligt at bygge en rigtig pæn, og det er meget holdbar konstruktion. Lev i sådanne huse komfortable i både sommer og vinter, og de ser virkelig meget prestigefyldt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.