FormationHistorie

Hvor mange er døde i den afghanske krig? Afghanske krigsårene 1979-1989.

I de sidste seksogtyve år er gået siden da, som den sidste sovjetiske soldat forlod Afghanistan. Men mange medlemmer af de gamle begivenheder forlod følelsesmæssige sår, der stadig gør ondt og ømhed. Hvor mange er døde i den afghanske krig vore sovjetiske børn, stadig en drenge! Hvor mange mødre har tårer i zink kister! Hvor mange uskyldige menneskers blod spildt! Og al menneskelig sorg er en lille ord - "krig" ...

Hvor mange er døde i den afghanske krig af de mennesker?

Hvis du mener, de officielle tal, er det ikke fra Afghanistan vendte hjem til Sovjetunionen omkring 15 tusind sovjetiske soldater. Stadig opført som mangler 273 mennesker. Det blev skadet og sårede mere end 53 tusinde soldater. Tabene i den afghanske krig for vores land er enorme. Mange veteraner mener, at den sovjetiske ledelse begået en stor fejl ved at deltage i konflikten. Hvor mange liv kunne reddes, hvis deres beslutning var anderledes.

Det er stadig ikke bragt til tavshed debat om, hvor mange blev dræbt i den afghanske krig af folket. Efter alt, er det officielle tal ikke højde for de døde piloter på himlen, der transporterer varerne, returnere soldaterne hjem, og kom under beskydning, medsestrichek og sygeplejersker omsorg for de sårede.

Afghanske krigsårene 1979-1989.

12. december møde i politbureauet fra 1979 SUKP centralkomité , blev det besluttet at indtaste de russiske tropper i Afghanistan. De blev placeret på indlandet fra December 25, 1979 og var tilhængere af regeringen i Den Demokratiske Republik Afghanistan. Tropper blev indsat for at imødegå truslen om militær intervention af andre stater. Beslutningen om støtte til Afghanistan af Sovjetunionen blev foretaget efter talrige anmodninger fra republikkens ledelse.

Konflikten brød ud mellem oppositionen (spøgelser, eller Mujahideen) og de væbnede styrker i den afghanske regering. Parterne kunne ikke dele den politiske kontrol over territoriet af republikken. En række europæiske lande, de pakistanske efterretningstjenester og det amerikanske militær under krigen støttede Mujahideen. De giver også deres forsyning af ammunition.

Den sovjetiske invasion blev udkæmpet på tre fronter: Khorog - Faizabad, Kushka - Shindad - Kandahar og Termez - Kunduz - Kabul. Flyvepladser Kandahar, Bagram og Kabul tog russiske tropper.

De vigtigste faser i krigen

Hold sovjetiske styrker i Afghanistan bestod af 4 etaper.

1 December 1979 - Februar af 1980. Den gradvise indførelse og placering af sovjetiske tropper på det område af republikken.

2 marts 1980 - April 1985. Fælles afghanske del af forvaltningen af aktive fjendtligheder.

Den 3. maj 1985 - December 1986. Sovjetiske luftfart, tekniske enheder og artilleri støttet handlinger de afghanske tropper. Kontrolleret import af ammunition fra udlandet. Seks sovjetiske regimenter i mellemtiden vendt tilbage til USSR.

4. januar 1987 - Februar af 1989. Sovjetiske enheder fortsatte med at støtte afghanske styrker i deres kampe. Var klar til at vende hjem og foretage en fuldstændig tilbagetrækning af de sovjetiske tropper. Det varede fra den 15. maj 1988 til den 15. februar 1989 førte operationen, generalløjtnant Boris Gromov.

Afghanske krig (1979-1989 gg.) Varede lidt mindre end ti år, for at være præcis, i 2238 dage.

Den heltemod af den sovjetiske soldat

Heroes i den afghanske krig er formentlig kendt af mange borgere i Rusland. Alle havde hørt om deres modige bedrifter. Historien om krigen i Afghanistan har mange modige og heltegerninger. Hvor mange soldater og officerer bar de prøvelser i krig, og mange af dem er vendt hjem i zink kister! De er alle stolt kalde sig soldater i Afghanistan.

Med hver dag, der går de blodige begivenheder i Afghanistan bliver mere fjernt fra os. Uforglemmelig heltemod og mod sovjetiske soldater. De fortjente taknemmelighed for det afghanske folk og respekt for russerne i rækken af militære pligt til fædrelandet. Og de gjorde det uselvisk, som kræves af den militære ed. For heltegerninger og mod sovjetiske soldater blev belønnet med høje statslige priser, mange af dem posthumt.

I listerne over awardees

Over to hundrede tusinde soldater var i tildelingen af ordenen og medaljer af USSR, hvoraf 11 tusind posthumt. Sovjetunionens Helt fik 86 personer, 28 af dem ikke vidste om det, fordi prisen er kommet for sent.

I rækken af afghanske helte er repræsentanter for forskellige grene af tjenesten: .. Tank, faldskærmstropper, motoriseret infanteri, piloter, ingeniører, signalørerne osv frygtløshed vores soldater under ekstreme forhold, fortæller om deres professionalisme, udholdenhed og patriotisme. Den bedrift af helten, tilslører hendes chef bryster i kamp, kan ikke forlade nogen ligegyldig.

Vi husker, vi er stolte af ...

Heroes i den afghanske krig er tilbageholdende med at huske begivenhederne i krigsårene. Måske de ikke ønsker at genåbne gamle sår, der stadig blødning, er det kun nødvendigt at røre ved. Jeg vil gerne fremhæve det mindste nogle af dem, fordi skødet skal udødeliggjort i år. De døde soldater i den afghanske krig er værdige til at tale om dem.

Privat NY Afinogenov blev tildelt titlen Sovjetunionens Helt posthumt. Han dækkede tilbagetrækning af hans kolleger i udførelsen af en vigtig mission. Da han løb tør for ammunition, den sidste granat, ødelagde han selv og dushmans, der var nær. NCO Chepnik N. og A. Myronenko modtaget på samme måde, når de sættes ud i miljøet.

Man kan nævne snesevis af eksempler på selvopofrelse. Sammenhængen i de sovjetiske soldater, der kæmper indbyrdes, chefer og underordnede solidaritet er af særlig stolthed.

Privat Yury Fokin døde forsøger at redde de sårede kommandør. Soldater netop lukket det med sin krop, ikke at lade dø. Guard soldat Yury Fokin blev posthumt tildelt rækkefølgen af Red Star. Soldat Komkov G. I. gøres identiske bedrift.

Desire deres liv til at opfylde en ordre kommandanten at beskytte sin ven, for at redde æren af militæret - er grundlaget for alle de heroiske gerninger vore soldater i Afghanistan. Aktuelle forsvarere af moderlandet nødt til at tage et eksempel. Hvor mange er døde i den afghanske krig af vores gutter! Og hver af dem er værdig til titlen på helten.

Hvordan det hele begyndte

Historien om den afghanske krig er tragisk. I 1978 blev Afghanistan afholdt april revolution, som et resultat af, som kom til magten Folkets Demokratiske Parti. Regeringen erklærede landet en demokratisk republik. M. N. Taraki overtog som statsoverhoved og statsminister. X. Amin blev udnævnt første vicepremierminister og udenrigsminister.

19 juli afghanske myndigheder tilbudt USSR til at indføre to sovjetiske divisioner i tilfælde af en nødsituation. Vores regering til at løse dette problem gik til de små indrømmelser. Det foreslås i de kommende dage til at sende til Kabul en særlig bataljon og en helikopter med sovjetiske besætninger.

10. oktober afghanske myndigheder officielt annonceret pludselige død Taraki af alvorlig uhelbredelig sygdom. Det fremgik senere, at statsoverhoved blev kvalt af officerer fra præsidentens vagt. Send forfølgelse af tilhængere af Taraki. Borgerkrigen i Afghanistan, i virkeligheden, begyndte allerede i november 1979.

Beslutningen om at sende tropper til Afghanistan

Afdøde leder af Taraki regering ønskede at erstatte mere progressiv. Derfor, efter hans død, stillingen blev Babrak Karmal.

December 12, efter samråd med Kommissionen om de handlinger politbureauet Bresjnev blev besluttet at yde militær bistand til Afghanistan. December 25, 1979 begyndte afsendelsen af vores tropper ind i landet på 15,00 Moskva tid. Det skal bemærkes, at den rolle af USSR i den afghanske krig er enormt, da de sovjetiske enheder til at give al mulig støtte til den afghanske hær.

De vigtigste årsager til den manglende af den russiske hær

I begyndelsen af krigen, held var på siden af de sovjetiske tropper, dokumentation for denne - operation i Panjshir. Det vigtigste problemer for vores enheder var det tidspunkt, hvor Mujahideen blev bragt missiler "Stinger", som let kan ramme målet fra en betydelig afstand. Teknologi, der er i stand til at ramme den missil under flyvningen, gjorde det sovjetiske militær ikke har. Som et resultat af brugen af "Stinger" Mujahideen blev skudt ned flere af vores militære og transportfly. Situationen ændrede sig kun, når den russiske hær var i stand til at få nogle raketter i deres hænder.

Ændringen af magt

I marts 1985 har myndighederne i Sovjetunionen ændret, formandskabet videre til M. S. Gorbachevu. Hans udnævnelse er blevet væsentligt ændret situationen i Afghanistan. Straks opstod spørgsmålet om de sovjetiske tropper snart forlod landet, og selv taget nogle skridt til at gennemføre det.

I Afghanistan som et magtskifte: stedet for B. Karmal tog M. Najibullah. Det begyndte en gradvis tilbagetrækning af de sovjetiske enheder. Men selv efter dette bekæmpe republikanere og islamisterne har ikke stoppet og fortsætter den dag i dag. Men historien om Sovjetunionen i den afghanske krig er forbi.

De vigtigste årsager til udbruddet af fjendtligheder i Afghanistan

Situationen i Afghanistan blev aldrig anset rolig fordi at finde den republik i geopolitiske område. De vigtigste kandidater, der ønsker at have en indvirkning i dette land, var på én gang det russiske imperium og Det Forenede Kongerige. I 1919, den afghanske regering annoncerede sin uafhængighed fra England. Rusland, til gengæld et af de første lande til at anerkende det nye land.

I 1978 har Afghanistan modtaget status for en demokratisk republik, og derefter fulgt af de nye reformer, men ikke alle ønskede at tage dem. Og udviklede en konflikt mellem islamister og Republikanerne, hvilket har resulteret i en borgerkrig. Når republikkens ledelse har indset, at de ikke kan håndtere selv, det var at bede om hjælp fra sin allierede - Sovjetunionen. Efter nogen tøven, Sovjetunionen tog beslutningen om at sende tropper til Afghanistan.

Hukommelse bog

Længere og længere væk fra os den dag, hvor de sidste sovjetiske tropper forlod Afghanistans jord. Denne krig har efterladt i historien for vores land en dyb uudsletteligt præg, dækket med blod. Tusindvis af unge, som endnu ikke formået at se livet af børnene ikke vende hjem. Hvor forfærdeligt det er, og huske ondt. For hvad var alle disse ofre?

Hundredtusindvis af soldater i Afghanistan er blevet alvorligt testet i denne krig, og ikke kun ikke brudt, men viste også de kvaliteter af mod, heltemod, hengivenhed og kærlighed til fædrelandet. Deres kampånd var urokkelig, og de gik med værdighed denne brutale krig. Mange var skadet og blev behandlet på militære hospitaler, men de store skader, som var i bad og stadig bløder, kan ikke helbrede nogen, selv den mest erfarne læge. I øjnene på disse mennesker blødte og døde af deres kammerater, døende en pinefuld død af sine sår. Vi soldater i Afghanistan er kun den evige minde om de døde venner.

I Rusland Memorial bog af den afghanske krig. Det udødeliggjort navnene på helte, der døde i det område af republikken. I hvert område er der et separat Book of Memory af soldater, der gjorde tjeneste i Afghanistan, hvor navnene er indskrevne helte, der døde i den afghanske krig. Billeder fra hvilke vi ser på de unge smukke fyre gøre dit hjerte skrumpe fra smerte. Efter alt, ingen af disse drenge er ikke længere i live. "Vain gammel kvinde venter på sin søn til at gå hjem ..." - disse ord fra den tid af Anden Verdenskrig, styrtede ind i hukommelsen på enhver borger i Rusland og tvunget til at komprimere hjertet. Så lad forbliver et evigt minde om heltene fra den afghanske krig, som vil opdatere disse virkelig hellig Bog Hukommelse.

Resultaterne af den afghanske krig for folket - det resulterer ikke, at regeringen har gjort for løsning af konflikten, og antallet af sårede, der er i tusindvis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.