HjemlighedKonstruktion

Hjem fra en bar. Projekter med deres egne hænder. Skal du bruge dem?

Du kan købe et hus, og det er muligt, ved at udføre bestemt for nogen indikation mændene til at bygge det selv. I sidstnævnte tilfælde ville det ideelle valg være et hjem fra en bar. Projekter med deres egne hænder til at gøre forholdsvis let. Som for lønomkostninger, de også vil ikke være for meget. Hertil kommer, naturtræ generelt accepteret mest miljøvenlige materiale. I dette hus bor ikke kun behageligt, men også meget nyttig.

I det enkleste tilfælde, er det bedst at købe færdige tømmer, som sin uafhængige produktion på skulderen er ikke alt. Hvis du beslutter at lave din egen bar, må du kun vælge den højeste kvalitet og sund stængler, hvorpå der ikke er spor af råd, mug og angreb af skadedyr. Saw logger kun på kvaliteten savning udstyr, der udfører en jævn og høj kvalitet skæring. Napilenny bar skal ikke kun behandle med antiseptiske opløsninger, men også til at tørre grundigt. Kort sagt, er det gjort af hårdt. Men jo mere vil vi fokusere ikke på hvordan man kan bygge et hus fra en bar. Projekter med deres egne hænder - det er vores mål! Er spillet værd stearinlys?

Succesen med hjem byggeri vil i høj grad afhænge af den normale udarbejdelse. Alle størrelser og proportioner fremtidens "familie rede" bør overvejes nøje på forhånd, da det påvirker strømmen af byggematerialer. I betragtning af, at huset fra en bar (som du kan komme op med projekter på egen hånd eller finde klar) er for billigt til ikke at kalde på designeren lægger et stort ansvar.

Hvis du ikke har den nødvendige viden og er ikke en arkitekt, er det bedre at købe færdiglavet projekt eller finde en gratis version (nu mangler Free standardprojekter). Men! Gratis mulighed - ikke en garanti for, at du vil bygge et godt hjem fra en bar. Projekter lavet med sine egne hænder, og nogle gange fører til det faktum, at i den færdige struktur er ikke endnu et par døre eller døråbninger er mere egnet til dværge.

Efter at have foretaget projektet, kan du begynde at arbejde med fundamentet. Når du udfylder basen (hvis huset er planlagt til at være af træ) glem ikke om konstruktionen af ventilation, som uden den i kælderen eller stueetagen er fugtigt. Når fundamentet er hærdet fuldstændigt (mindst 28 dage), er det muligt at bygge støttemure. Den nemmeste måde ville være at bygge væggene i et simpelt træ, ingen behandling, diameter 15 cm eller mere. Hvis tømmeret godt tørret, at på grund af sin lethed behøver ikke at bestille tunge entreprenørmaskiner. For stabiliteten og styrken af strukturen er bedre at bruge fingerled. Hvis du ikke kan forestille sig, hvad det ligner hjem fra en bar, et projekt, som du har oprettet med dine egne hænder, gør det ikke ondt at vise det til en professionel arkitekt. Så du spare dig selv en masse besvær.

Konstruktion af træ har sine egne karakteristika, der skal overvejes, hvilket gør foreløbige skitser. Lægning væg er stort set ikke anderledes end at hæve dem fra konventionelle logfiler. Men hvis høvlet træ, er det nødvendigt at henvise til de standard teknikker kendt for æglæggende gulvbrædder. For styrke i dette tilfælde anvendes Nägeli lodret. Væggene på samme tid er det nødvendigt så meget som muligt prokonopachivat omhyggeligt, som ellers vil du konstant irritere kladder. I huset alle vægge og skillevægge er lavet af ildfaste materialer, i tilfælde af brand, kan ilden bredte sig hurtigt rundt i lokalet.

Således er det muligt at bygge sig et hus fra en bar. Projekter med deres egne hænder - er en anden sag. Hvis du ikke har nogen erfaring og praksis, er det bedre ikke at tage på komplekse tegninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.