HjemlighedReparationer

Hvordan til at lægge fliser for at få en smuk og let bane

Realisering indmarken er en af de vigtigste opgaver for hver gartner. Den første ting at tage sig af komfortable og smukke baner. For at finde de mest egnede muligheder for må betragtes som en række faktorer. Disse omfatter strukturen og mobilitet i jorden, en harmonisk blanding af belægningen spor med andre dekorative elementer og dine byggeri færdigheder. For dit websted, valgte vi brolægning fliser. Og gjorde det ikke forgæves, fordi det er denne belægning opfylder alle krav, så der er nødvendige for os. Og vi begyndte vores bekendtskab med denne dekorative materiale med et simpelt spørgsmål: "Hvordan til at lægge fliser"

Før arbejdet påbegyndes, vi var interesserede i, hvordan de tekniske karakteristika for det byggemateriale og hastigheden af arbejde og, selvfølgelig, arbejdskraft. Så vi besluttede at gøre alt på egen hånd, er nødt til nøje at undersøge, hvordan man kan lægge fliser. Og den tid, vi brugte på det, pote med interesse.

Men lad os starte fra begyndelsen. Før du lagde fliser, er det nødvendigt at definere formålet og areal af de fremtidige spor. Hvorfor sker dette? Det er simpelt. Hvis de stier vil du kun gå, vil det tage mindre byggemateriale og arbejdskraft. Og hvis de er bestemt til trafik eller parkering af bilen, så de har brug for at blive styrket.

Til at begynde, tegne vores beliggenhedskort og markere alle stier og indkørsler, parkeringspladser maskiner og blinde område hjem. Vi forventer, at området og antallet af nødvendige byggematerialer. En bred vifte af farver og former, samt mange muligheder for fliselægning vil give dig mulighed for at opnå en harmonisk kombination af sporet med det omgivende landskab.

Nu forberede de nødvendige værktøjer. Vi har brug for: en kost, et målebånd, omkring 15 meter snor og pløkker, gummihammer, rive og skovl, trillebør og så til sten, standard tømrer og linje niveau, geotekstiler, samt en flad bygning vibrator.

Før du lagde fliser behøver at gøre nogle forberedende arbejde. Med henvisning til den trukket op, markerer det område af sporet. Vi bruger til dette formål pinde og strygere. Dette blev efterfulgt af udgravning. For simple kurver ønskede dybde af 10-15 centimeter, og adgang til indkøbscentre og parkeringspladser skal være 20-30 centimeter.

Fjern forsigtigt græstørv og lægge det til side. Han har brug for os for den efterfølgende udlægning af sporet langs grænserne. Fjern jord over hele banen, øge bredden på 15-20 cm på hver side. Først efter disse værker er begyndt at forberede grundene til efterfølgende fliser.

Til dette anvender vi en blanding af sand og grus. Tykkelsen af fundamentet for sporene skal være mindst 2-3 cm, og for indkørsel - 15 centimeter. Vi lagde på bunden et geotekstil og ensartet fylde den forberedte renden baseblandingen. Efter dette, vi tilpasse den til en rive, hælde vand fra en vandkande og stampning konstruktion vibrator. Du skal vide, at højden af laget til samtidig komprimering ikke bør overstige 10 centimeter. Hvis du har brug for mere af det grundlæggende, vil du nødt til at holde stamper i flere etaper.

Da højden af en standard flisebelæning er 6 cm, afstanden fra det komprimerede base til den foreslåede højde af sporet skal være på 8 centimeter. Overfladen skal være fladt, med en svag hældning til siden for at dræne regnvand.

Efter udarbejdelsen fundamentet nødvendigt at fastsætte kantsten. Du kan bruge færdiglavede blokke, eller bare sætte det nødvendige antal fliser på kanten. Valget er dit. Vi har valgt en færdig blokke lange, så hvordan du installerer og tilpasse dem meget lettere og hurtigere.

Vi sætter den første række fliser, og det markerer positionen af kantstenen på begge sider af sporet. Det er til dette formål, har vi øget bredde under udgravningen. Det er nødvendigt at arrangere grænsen så når brolægning kunne bruge mere hele fliser. Først derefter grave en lille grøft, hvor lagt forberedt kantstenen. Hæld over bunden lag af sand og tilpasse den til racket, periodisk kontrollen.

Lad os nu se på , hvordan man kan sætte fliserne korrekt. Start i højre hjørne. Dette vil tillade maksimal udnyttelse af de stensætninger. Figur beregning vælge på forhånd i overensstemmelse med den generelle del stil og præferencer. Under arbejdet glem ikke at efterlade et 3 mm mellem de enkelte dækelementer. Vi prøver hårdt på fliserne ikke at skubbe let at trykke på dem med en hammer.

Ved hjælp af farve styling elementer, tage en flise samtidig fra flere paller. Små forskelle i nuancer skyldes forskellige mængder farvestof tilsættes, kan være meget synlig. Blanding fliserne til hinanden, kan du udligne den overordnede opfattelse af belægningen sporet.

Efter endelig om hele fliser begynder at fylde de resterende tomme områder. Flise lidt nadpilivaem derefter ligeligt fordelt. Vi sætter i tomrummet og holde det så tæt som muligt på de omgivende elementer.

Efter afslutningen af udlægningen af den asfalterede del af vibratoren stampeblanding flere gange. Dette vil bidrage til at bringe brikkerne til det endelige niveau og komprimeret sand seng og sand i leddene i fliserne.

Det sidste trin vil overbrusning spore lidt tørt sand og re-stampning. Derefter fejer sporet og omhyggeligt hæld vand fra en vandkande. Vi forbeholder endelige belægning i tre dage for en fuld koblingsplader. Efter alt det arbejde bruger vi vores spor med stor glæde i 25-30 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.