HjemlighedHavearbejde

Duftende atsidantera. Dyrkning og pleje

Løgplanter er indbyrdes favorit til mange gartnere. De var meget let at passe, så avl dem er ikke svært. På grund af det faktum, at de kugleformede blomster af forskellige arter blomstrer fra tidligt forår til sent efterår, kan haven plantes planter, så blomstring ikke stoppe - nogle vil skrumpe, mens andre kaster knopper. Der er mange sorter af blomster, men kun få mennesker kender denne plante, hvordan atsidantera. Dyrkning og det er ikke let at vedligeholde end andre, men udseendet vil imponere mange erfarne gartnere.

Atsidantera oprindeligt fra Afrika, så han elsker varme og solrige steder. I åbent terræn kan det vokse kun i varmere klimaer, hvor der ikke er frost om vinteren. I vores breddegrader, vil det ikke overleve vinteren, så du er nødt til at grave op knoldene i det sene efterår. "Søde gladiolus", "krasivotsvetkovy eller abyssinier gladiolus", "gladiolus Muriel" - alle navne, der er populært modtaget atsidantera. Voksende og omsorg for hendes enkle, så det overlever i haven ved mange gartnere.

Blomsten er virkelig meget gerne gladiolus, men mere blid og yndefuld, har også en meget stærk sød smag. Blomstringen begynder i slutningen af juli og varer indtil midten af september. Blomsterstilke nå en højde på mere end en meter, men de har ikke brug for støtte, anlægget er ikke engang bange for vind eller regn. Det føles godt i den præ-drænet og gødet jord. I sommeren du nødt til konstant vandes, men undgå vandlidende jord, der ikke kan lide atsidantera.

Dyrkning og pleje indebærer regelmæssig gødskning med mineralsk gødning og afgrøder visne blomster. I et sådant tilfælde vil blomstre i løbet af omkring Langvarig og rigelig. Atsidantera at se smuk, er det muligt at holde sig i grupper eller direkte plantet i haven græsplæner. I efteråret blomsterstilke skæres kun, og bladene er tilbage som de er fodret knolde. Hvis varm vinter, er planten drysses med tørv, halm eller nedfaldne blade, som vil spare en sådan blomst fra kulden som atsidantera.

Vedligeholdelse og dyrkningsmetoder kanter hvor kølig vintre, rodknolde indebærer udgravning fra jorden og lagre dem i et rum ved en temperatur på 15 ° C. De første måned opbevaret ved en temperatur på 20 ° C, når knoldene tørres op, er det muligt at fjerne alle unødvendige og sætte dem i papirposer med huller til ventilation. Som indendørs blomst i løbet af vinteren er også ofte plantet atsidantera.

Dyrkning og vedligeholdelse er mulig, ikke kun med knolde, men også med frøene. For at gøre dette, i slutningen af vinteren i jorden frøene sået, og så de unge planter udplantes i individuelle potter, og i slutningen af foråret plantet i åbent terræn. bør ikke forventes Den hurtige vækst i dem, og kun gennem sådanne atsidantera blomstre et par år. Dyrkning af knolde i potter eller drivhuse vil tillade at opnå en tidlig og rigelig blomstring. Plantet deres req bredt anerkendt som en i marts, og i det åbne land - efter sidste frost.

Atsidantera vil pryde enhver have, sine sarte blomster glæde øjet, og duften af søde blide charme. Blomster blomstrer i lang tid og er meget godt i en vase, men bør være opmærksomme på deres stærke smag, så i små rum er bedre ikke at sætte disse buketter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.