HjemlighedKonstruktion

Opvarmning af hangarer. Hangar strukturer, isolering teknologi og materialer

Landbrugsaktiviteter er ikke uden brug af en hangar, som er nødvendig til opbevaring af grøntsager og korn. Blandt andet er sådanne faciliteter brugt til at lokalisere udstyr og bruges som steder til at holde fjerkræ og kvæg.

Byggeri af hangarer

Opvarmning af hangarer kan laves af en af mange eksisterende teknologier. Alt vil afhænge af bygningens designfunktioner. Sådanne opgaver kan have grundlag i rammen, og nogle gange bliver de frataget det. I sidstnævnte tilfælde er det muligt at opbygge en struktur hurtigt nok: der er ingen indre skillevægge i den, og en korrugeret metalprofil anvendes som hovedmateriale. For at bygge en hangar, hvis areal er 1500 m 2 , vil det være nødvendigt at ansætte omkring 12 personer, hvilket vil tage 24 timer. Sådanne strukturer er helt vandtætte, da de har forstærkede sømme, og panelerne er dækket med en korrosionsforzinket forbindelse, der ikke kræver vedligeholdelse.

Hvis der er behov, kan ejerne installere et ekstra vandtætningslag. Som en ulempe er manglen på vinduer, hvilket gør det umuligt at bruge hangarer i rollen som cowsheds. Opførelsen af sådanne bygninger indebærer brug af stål- eller aluminiumplader, hvorfra der laves paneler af den krævede længde. Planker med en rektangulær profil går ind i maskinen, hvor de får en vis form og bliver buede paneler med en diameter på 4 til 40 m. Den automatiske maskine syr også paneler og danner vandtætte sømme. Dette giver dig mulighed for at danne færdige sektioner, der er installeret på webstedet.

Om nødvendigt kan strukturen flyttes ved hjælp af en hydraulisk kran, og hvis der anvendes små paneler, kan de installeres manuelt. Sektioner er placeret ved siden af hinanden med en maskine, og yderligere forsegling er ikke påkrævet - hangar er vandtæt. Efter installationen forstærkes sektionerne til fundamentet ved svejsning, konstruktionen suppleres med døre og endevægge.

Warming

Hangarer fra metalstrukturer leveres ikke med varmesystemer, som i implementeringen er de ret komplicerede og dyre. For at udelukke skader på byggematerialer samt manglende udstyr i lageret, er det nødvendigt at udføre varmeisolering. Dette giver dig mulighed for at holde en bestemt temperatur inde i bygningen i en betydelig mængde tid. Den beskrevne løsning er fordelagtig ud fra et økonomisk synspunkt, da det undgår opvarmning. Indenfor bygningen uden varmeisolering opretholdes ikke varmen, da væggene har en ubetydelig tykkelse (maks. 2 mm). Dannelsen af kondensat på grund af temperaturændringer kan føre til korrosion af metalet. I dette tilfælde er der behov for at bruge penge på at beskytte materialet eller betale penge for elektricitet.

Valg af materiale

Opvarmning af hangarer kan udføres på forskellige måder. De vigtigste faktorer, hvorpå valget af en bestemt løsning vil afhænge, er ændringer i temperatur og luftfugtighed, mekaniske belastninger og mulige atmosfæriske påvirkninger. Investerings rentabilitet bestemmer nem installation og lave omkostninger. Opvarmning af rammeløse hangarer kan udføres med brug af mineraluld, penopolix eller polyurethanskum. Penoplex er lavet af ekspanderet polystyren med brug af ekstrudering. Råvarer modtager celler, der er fyldt med den bedste isolering - luft. Efter hærdning dannes en stærk struktur, så materialet har kvaliteten af modstandsdygtigheden over for kompressionsbelastninger.

Mineraluld - en fibrøs isolering, der er baseret på et syntetisk bindemiddel. Som den vigtigste kilde til denne forbindelse er silicat smelter af sten. Polyurethanskum er en anden type polymermateriale til termisk isolering. I brugsprocessen udviser det kvaliteter af styrke og modstand mod mekanisk skade.

Polyuretanskum: til og imod

Opvarmning af hangarer kan udføres ved hjælp af polyurethanskum. Det har mange fordele, herunder pålidelighed, nem installation, lang levetid og modstandsdygtighed mod forskellige typer svampeformationer. Du kan stole på lav varmeledningsevne, såvel som fordele fra et økonomisk synspunkt. Polyurethanskum er ret almindeligt, fordi det har kvaliteter af fugtmodstand og modstandsdygtighed mod temperaturudsving. Opvarmning af hangarer med polyurethanskum er ret dyrt, hvilket er en ulempe. Når du vælger dette materiale, skal du være klar til den eneste måde at anvende den på - sprøjtning, som kræver særligt dyrt udstyr. Ellers vil det være svært at klare arbejdet.

Skal jeg vælge alternative løsninger?

Opvarmning af den økologiske hangar bruges sjældent - i tilfælde hvor det er muligt at oprette yderligere betingelser for fastgørelse af materialet til rammen. Hvis dette kan opnås, kan designets integritet blive kompromitteret, da elementerne bidrager til vægten af systemet. Blandt andet vil der være brug for yderligere brug af dampspærre laget, hvilket medfører visse vanskeligheder. Materialer med lignende funktioner har en speciel film, der giver mulighed for yderligere styrkning. Det vil dog ikke være i stand til at vare længe, og det er dyrt. Selv om isoleringen af hangar indefra vil blive realiseret på lignende måde, vil der være huller og revner, som ikke kan slippe af med, selv når man arbejder strenge på teknologi. Termisk isolering med mineraluld tager også meget tid, da arbejdet skal udføres på en betydelig højde. Dette medfører en stigning i serviceomkostningerne. Derfor anses isoleringen af hangarer med polyurethanskum som den mest optimale løsning.

Teknologi af arbejdet

Til sikkerhedsforanstaltningerne for varmeisolering af hangarstrukturer pålægges der alvorlige krav, som skal følges strengt. Masters bør bruge sikkerhedssko, åndedrætsværn, kjole, beskyttelsesbriller og handsker. Selvom selve materialet skal beskyttes mod virkningerne af vand og ultraviolette stråler.

Fremstilling af

Før arbejdet påbegyndes, skal værelset forberedes: dets indre overflader tørres, affedtes og støvsuges. Hvis du efterlader fedtpletterne på baserne, vil dette medføre forringelse af vedhæftning, materialet vil ikke klæbe godt på overfladen. I nærværelse af overskydende fugt vil vandet forstyrre de kemiske reaktioner, der skal opstå ved sprøjtning. Overfladerne renses af rust og først efter at du kan begynde at arbejde.

sprøjtning

Hangarer fra metalstrukturer opvarmes ofte med polyurethanskum, som påføres i et tyndt jævnt lag. Partikler tilstopper og forsegler huller, der trænger ind i vanskelige steder. Efter påføring af blandingen starter en kemisk reaktion, som efterfølges af opskumning. Stoffer bliver hurtigt til en fast tilstand. Efter 2 timer vil massen nå 95% styrke, men den vil nå den ønskede tilstand på en dag.

Alternative muligheder for isolering

Termisk isolering af karkentent-hangarer udføres som regel selv under plantens betingelser. Hvis der er behov for at købe en varmeisoleret struktur, skal dit ønske fremgå af leverandøren af produktet. Han vil sørge for, at teltdækslet er tre-lags: mellem mellemlagene vil være placeret termisk isolering. Dette giver mulighed for at betjene sådanne strukturer til et bredt temperaturområde: fra -55 til + 70 °. Afhængigt af regionen kan frostbestandige materialer anvendes, der øger kvaliteten af varmeisoleringen. Der er en anden måde at opvarme på, hvor processen anvendes topofol. Den bruges til rammekonstruktioner, og til arbejdet skal der fremstilles træstænger, byglim eller hæftemaskine, ekstra isolering af elektriske ledninger og søm.

Beskrivelse af processen

Termisk isolering af hangarer med topofol udføres i flere faser. På den første konstrueres et skelet af træblokke, mens der ses en afstand på 2 cm fra overfladen til varmeren. Særligt materiale er fastgjort til rammen, nogle gange anvendes en byggestifter. Yderligere isolering til ledningsføring er nødvendig, hvis den er lagt bag en varmelegeme. Denne regel skyldes det faktum, at topofol har et lag folie, som udfører godt og kan forårsage ubehagelige konsekvenser. Opvarmning af hangarer på denne teknologi i den næste fase giver mulighed for oprettelse af et andet skelet, hvis tykkelse er 2 cm. Det er nødvendigt i tilfælde, hvor tilstedeværelsen af huden er påtænkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.