HjemlighedKonstruktion

Tætningsmiddel til tag: typer, egenskaber, brugsanvisning

Uanset hvor høj kvalitet og moderne tagdækning kan være nødvendigt at tænke på forhånd om beskyttelse af de mest sårbare steder, især leddene materiale, fugt og andre skadelige virkninger. Isolerede klarer fugemasse til taget: det kan være ganske hurtigt og uden besvær at klare den opgave. Tagdækning fugemasser er polymermaterialer, som er baseret på forskellige gummiforbindelser og bitumen. På grund af den plasticitet, fleksibilitet, vand- og lufttæthed, og fremragende vedhæftning kan ikke bruge dem til at isolere leddene i alle kendte materialer. Desuden kan tætningsmidlet til tag anvendes i et temperaturområde fra -55 ... +80 ° C

arter

Afhængigt af underlaget antages at specificere et par grundlæggende typer af fugemasse:

 • akryl;
 • silicone (gummi);
 • bitumen;
 • polyurethan.

Hver har sin egen specifikke anvendelsesområde, hvilket er grunden til, før du går til den nærmeste isenkræmmer, skal være god til at forstå hver art - det vil bidrage til at gøre det rigtige valg.

Silikone fugemasse

Måske den mest populære tagdækning fugemasse - silikone. Høj vand- og lufttætte egenskaber, sejhed og fremragende vedhæftning på de fleste overflader på mange måder for at tilvejebringe et grundlag - iloksanovym gummi. Desuden er det silikone (gummi) forsegling tagdækning stand til at modstå høje temperaturer (selv langvarig opvarmning), samt direkte sollys, hvilket gør den velegnet til tætning tagene selv fra naturlige flise.

akryl fugemasse

Tagdækning fugemasse acrylbaseret mest brugt til behandling af samlinger, revner og samlinger mellem banerne. Det viser den mest effektive i de tilfælde, hvor der er mulighed for forskydning af tilstødende blade i forhold til hinanden som følge af kraftige udsving i temperatur, samt betydelig fysisk anstrengelse. Aktuelle fabrikanter anvender silikoniserede additiver tilnærmer akryl tagdækning fugemasse for egenskaber og karakteristika til silicone. I dette tilfælde, dens værdi er endnu mere demokratisk. I de fleste tilfælde baseret på akryl produkter til brug med en porøs bund såsom mursten, beton - her det viser maksimal effektivitet.

Akryl fugemasse kan ikke kun hvide, men også gennemsigtig. På grund af anti-svampe tilsætningsstoffer ikke beskytter den mod virkningerne af mug og meldug og bakterier væsentligt forlænge levetiden.

bituminøse fugemasse

Hvis du er på udkig efter en fugemasse til en metal tag, kigge efter et produkt baseret på bitumen. I dette tilfælde vil du få fremragende ydeevne og høj vedhæftning til metal underlag. Bituminøs fugemasse indeholder bitumen med tilsætning af aluminium pigment - er det nødvendigt for maskering materiale på overfladen af taget. Due pigmentsammensætning bliver mættet metallisk skær. Dette er en virkelig stor plastmateriale, ideel til tagdækning. Bituminøs tætningsmiddel omfatter en række vigtige træk og karakteristika. Først og fremmest, det er holdbarhed og modstandsdygtighed over for forskellige former for påvirkninger, herunder fugt og ekstreme temperaturer. Desuden er det er virkelig rart og nemt at arbejde, og alle takket være den fremragende vedhæftning ikke kun tørre men også våde grunde. Tætningsmiddel baseret på bitumen er ideel til at udfylde revner, fuger og hulrum mellem metalplader, samt de steder af taget tilsluttet højderyggen og skorsten - det er ikke kun isolerer godt, men også fanger de enkelte komponenter.

I arbejdet med bitumen fugemasse bør overvejes meget giftig, og derfor er det kun egnet til udendørs brug. I intet tilfælde må du ikke bruge resterne af sammensætningen inde i boligen. For at opsummere, kan vi konstatere de mest udtalte karakteristika og egenskaber af materialet:

 • styrke;
 • elasticitet;
 • fugtresistens;
 • Muligheden for farve;
 • kemisk inerthed;
 • vedhæftning til de fleste underlag;
 • overkommelig pris.

polyurethan fugemasse

Polyurethan fugemasse er polymeriseret harpiks. Gennem etablering af særlige produktionsbetingelser, at temperaturforhold mulige opnå den ønskede viskositet materiale. Det er det, der gør den velegnet til tætning flade tage. Polyurethan fugemasse viste fremragende selv når de udsættes for lave temperaturer. Adskillige særskilte sorter af denne sammensætning:

 • forsegling - for tør basis;
 • en fugtighed - til drift med våd basis og kommer i kontakt med fugt.

Polyurethan fugemasse er meget populært blandt de moderne bygherrer og alle takket være en række karakteristika. Sidstnævnte omfatter:

 • kemisk inerthed;
 • modstandsdygtighed over for skader og termiske virkninger;
 • muligheden for farvning;
 • effektivitet;
 • holdbarhed.

Måske er den eneste ulempe ved fugemasse baseret på polyurethan er dens relativt høje pris. Men på bekostning af holdbarhed og flow effektivitet det er berettiget. Desuden er det for tag fugemasse på en polyurethan grundlag anses for at være universel. Og alle takket være dens vedhæftning til de fleste overflader kendt: træ, metal, tegl, beton.

tape fugemasse

Hvis du er på udkig efter materiale, behageligt at bruge og samtidig effektiv nok, vil du helt sikkert smage båndet fugemasse til taget. Grundlaget her er butylgummi, et materiale, der giver unikke egenskaber og karakteristika. Tape Tætning gode modstå forskellige temperaturændringer og eksponering for direkte sollys, således velegnet til tagdækning. Tapes har en høj bonding styrke, forenkler installationsarbejdet: Det er nok til at anvende produktet til det sted, tilslutning materiale, tryk fast - og du får en pålidelig og holdbar, og vigtigst af alt, tæt forbindelse.

Isolering af metal tagdækning

Hvis du beslutter dig for at arrangere et tag lavet af metal, skal fugemassen for sin isolation har fremragende vedhæftning til metaloverflader, gør vibrationer, virkningen af nedbør. Disse egenskaber er baseret på bitumen klæbemidler og polyurethan. At arbejde med dem skal først affedtes bunden fælles opløsningsmiddel.

Vigtigt! For et metal tag kategorisk ikke egnet silikone - det er i stand til at oxidere metallet og forårsage for tidlig korrosion, som må afvises i dette tilfælde.

Isoleringen af taget af bølgepap

Apparatet involverer en tag vandret og lodret fiksering af tagdækning. I dette tilfælde, god pasform akryl, silikone og polyurethan fugemasse. Før arbejdet er nødvendigt for at affedte basen og sørg for, at det er tørt - kun i dette tilfælde, kan du regne med høj effektivitet.

Isolering af et blødt tag

Jeg har brug for en fugemasse for den bløde tag? Så skal du blive på arten, baseret på hvilken der er en bitumen. Til isolering af flade tage leddene bedre udnyttelse bitumen mastiks, og for de resulterende samlinger - bitumen fugemasse. Det giver en stærk, holdbar og af høj kvalitet forbindelse stabil over for temperatursvingninger og alle negative skærme vejr.

Tytan - besvare moderne producenter

Tytan tag tætningsmiddel er en opfindelse af moderne producenter af byggematerialer. Dette en-komponent, plast og viskose sammensætning, som er baseret på en kombination af bitumen og gummi. Dette er en fremragende tætningsmiddel kendetegnet ved høj vedhæftning til metal og bituminøse underlag. Det er ligegyldigt, det er tør eller våd - Tytan ikke glider fra overfladen, giver høj kvalitet og holdbart isolering. Det bruges til at forbinde leddene og tagdækning reparationer.

To-komponent fugemasse

Maksimal effektivitet ved arbejde med træ, mursten, beton udviser to komponent fugemasse baseret på gummi. Det er kendetegnet ved plasticitet, kemisk inerthed og holdbarhed. Dette er en stor mulighed for de tidspunkter, hvor du har brug for at få en glat og smuk søm. En to-komponent fugemasse modstå betydelige temperaturvariationer, er det bekvemt at anvende.

brugervenlige funktioner

I de fleste klæbemidler er kommercielt tilgængelige i rør af 310 ml. At arbejde med dem har brug for en særlig "pistol", som kan købes hos enhver isenkræmmer. Med det er muligt effektivt at forbruge materiale, og få perfekt glat og holdbar søm.

Meget arbejde effektivt med tørt og fedtfrit base. Selv om fugemasse involverer arbejde med våd jord, er det bedre, hvis muligt at undgå det. At arbejde med personalet, skal du specielle dyser, hvorigennem vil være i stand til at opnå den nødvendige tykkelse af sømmen - de, igen kan købes på speciale isenkræmmer.

Arbejdet skal være forsigtig, passe på ikke at overdrive det med den blød og bøjelig materiale. Efter afslutningen af arbejdet er nødvendigt for at sikre, at sammensætningen klæber til bunden og kanterne af taget - en garanti for en pålidelig og tæt forbindelse.

Høj kvalitet isolering af taget - nøglen til dens holdbarhed og pålidelighed. Det er derfor, det er så vigtigt at foretage regelmæssige inspektioner af taget, reparere de åbne sømme, revner dannet. Og kun materialer af høj kvalitet bør anvendes til dette formål. Og det er ikke nødvendigt at ty til hjælp fra fagfolk - med det meste af arbejdet kan håndteres uafhængigt af hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.