Kunst og underholdningLitteratur

Romanen "Mesteren og Margarita": billedet af Margarita

De største litterære værker af det tyvende århundrede, og monumentet er en roman af M. A. Bulgakova "Mesteren og Margarita". Billedet af Margarita er nøglen. Dette er det tegn på, hvor forfatteren har arbejdet i lang tid, at skrive hver eneste lille detalje. I dette papir, mener vi identitet heltinden M.A. Bulgakova, definere sin rolle i den semantiske indhold af det hidtil ukendte.

Hvem er Margarita Nikolayevna?

Læseren bekendt med heltinden i den anden del af bogen, og det samme er fascineret af det. Arbejdet forklarer, at det var en ung kvinde omkring tredive år, gift med en rig, magtfuld mand. Omgivet af luksus og ekstern trivsel, hun var ikke glad i ægteskabet, "en enkelt minut". Beskrivelse Margarita svarer stort set til hendes natur.

Heroine står foran læseren en alvorlig dame med en dyb følelse af åndelig utilfredshed. Margarita billede - lyse, levende, holistisk. Ser man på det, kan vi sige, at det hele tiden er på udkig efter noget, men kunne ikke finde. Store bundløse øjne heltinden giver bitterhed og angst, som hun bar i årenes løb i hans hjerte.

Karakteristik af Margarita

Med hensyn til den interne indhold af heltinden, skal det bemærkes, at i lang tid, det spiste en dyb følelse af ensomhed og ubrugelighed. På trods af, at hendes liv udadtil syntes arrangeret og glad, var hendes sjæl ikke tilfreds, kan jeg ikke nyde alle de fordele, det omgav. Hvad var grunden til det? Måske liv med den uelskede person eller kedeligt, upåfaldende eksistens, hvor der ikke var plads til nye opdagelser og resultater? Den fandt ingen beskrivelse af interessante aftener af sjov, latter, glæde, fællesskab.

Margarita understregede alene. Heltinden lider stille og roligt, efterhånden synker i søvn i denne smukke luksus hjem. Så i sidste ende dø levende, ikke fundet intimitet hjerte. Margarita funktion gør det muligt for læseren at forstå og gribe oprindelsen af de problemer, der førte tegnet til at blive til en heks og helt ændre deres liv.

prototype billede

Forskere har gentagne gange i litteraturen kom til en interessant konklusion: der er en svag lighed mellem heltinden i romanen, og den tredje hustru af forfatteren. Du kan endda gøre det fed antagelse, at en del af billedet af Margarita Bulgakov skabt, med det originale for hans øjne - hans kone. Faktum er, at historien om deres forhold til Mihailom Afanasevichem i noget lignende historien om Mesteren og Margarita: Ser man på det tidspunkt, Elena var gift med en anden mand, havde en højt selvværd og oprørskhed.

At Elena Sergeevna Bulgakova, ligesom Margaret, vil præsentere forfatterens muse, inspirerende ham til at skrive den sidste, fastsættelse af romanen i sit liv. Det vil hjælpe ham til at gøre, for at tage sig af ham, da han var syg, og derefter, før sin død til hende alene kunne stole Mikhail deres afkom. Fra ord Elena Sergeevna, i litteraturen eksperter vil arbejde på beviserne for romanen. Men uden denne kvinde kan have roman ville aldrig have set dagens lys.

dæmonisk

Ensomhed i heltinden hjerte gav anledning til dens utilfredshed med livet. Efter mødet med Master indrømmede hun, at hvis mødet ikke skete, ville det blive forgiftet, fordi hendes liv er tom. Margarita Bulgakov læser viser en forpligtelse til den mørke kraft, ledet af Woland. Det er ikke tilfældigt, at Margarita Nikolaevna inviteret til bolden til Satan, så er det betro denne rolle?

På hvilket grundlag kan ses? For det første, Marguerite lidt langvarig, og derfor spildt en mental styrke er nødvendige for at bevare evnen til at nyde. For det andet er kvinderne begrænset til deres omgangskreds, næsten ingen mødte ofte hengivet sorg, længsel. For det tredje, Marguerite var parat til at betale enhver pris, blot for at finde ud af noget om Mesteren, og det er nok det vigtigste. Hun lydløst enige om at sælge sin sjæl til djævelen, længe før den fik forslaget. Og alt dette kan findes i romanen "Mesteren og Margarita". Margarita tvetydige billede omfatter flere ansigter og nuancer. Det er umuligt at skyde skylden - heltinden beundrer deres engagement, som hun elsker.

Kærlighed i livet i Margarita Nikolaevna

Ifølge bogen af kærlighed fejede hun helte pludselig blindede og samtidig åbnede deres øjne for sandheden. Siden det første møde med Mesteren, da heltinden kom ud på gaden med gule blomster, meget har ændret sig i hendes liv. Det ophørte med at være alene, for hvis der er folk i verden, der har brug for din hjælp og støtte, kan vi ikke være alene. Margarita Bulgakov og tog på en sådan rolle. Hun bekymrer sig, erfaringer, elsker helhjertet, med fuld dedikation, absolut ikke tænke på, hvad der vil ske med hende derefter. Heltinden tænker for det meste ikke om sig selv, men om ham, hendes elskede. For ham er det klar til at ofre sig selv, at gå til nogen test. Selv døden er ikke forfærdeligt.

På Satans bold

Margarita uden frygt og uden frygt for at acceptere invitationen var Azazello, der giver hende en creme og ordrer ved midnat sprede dem ansigt og hele kroppen. Strange opgave ikke overraske hende. Måske ikke gjorde hun i sig selv, men den viser ikke sin forvirring og rådvildhed, opfører sig som om han ventede på noget som dette.

Margarita Nikolaevna ønsker at blive vist uafhængig, på bolden, er der flere fritliggende og selvværd. Kvinde, stolt af, og det er ligesom Woland. Hun har vist en vilje til at spille en rolle, selv når hun havde næsten ingen kræfter til dette.

Tilgivelse og evige Refuge

Have bestået alle prøver, Margarita forbliver tro mod sig selv. Det har nået sit mål: at miste udad velstand, fundet evig kærlighed og en følelse af ro. Arbejdet i sig selv er meget godt viser omdannelsen af billedet af heltinden. Hendes karakter ændrer ikke, men fra en kedelig og trist, er hun forvandlet til at kæmpe for livet, selvtillid og selvforsynende kvinde. Dette afslutter Roman Bulgakova "Master og Margarita". Margarita billedet var uforglemmelig og meget original for sådan en usædvanlig og rørende historie.

Den åndelige verden, hvor figurer kommer efter den fysiske død, ikke ligner paradis, men der er alt hvad du behøver: fred og ro. Margarita går hånd i hånd med din elskede og vide, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at opnå sin hensigt om at være sammen med ham for evigt. Heroes erhvervede sig selv og hinanden og dermed blive virkelig glad.

i stedet for en konklusion

Virkelig et mesterværk værk - "Mesteren og Margarita". Billedet af Margaret fascinerer læseren fra det første minut og ikke lade gå til det sidste. Hvordan kan vi glemme de store triste øjne, som kiggede rundt med uselvisk længsel og fortvivlelse? Alligevel kan heltinden kaldes en stærk personlighed: Bulgakov skabte en uafhængig kvinde, hun ved hvad hun vil og ved, hvordan at elske.

Offer for Margarita, det bringer, vil bolden til Satan, ikke forgæves: frihed bliver den højeste udmærkelse. Senere, når sjælen af en elsket en vil blive gemt, Voland lade dem gå i fred, fordi han altid giver måde at elske, der kan gøre alt. Det er klart, i denne roman MA Bulgakov ønskede at vise, at verden er styret af kærlighed og ikke Satan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.