SundhedPræparater

"Pimafutsin": Russisk analog. Pimafutsin: instruktioner til brug, pris, anmeldelser, analoger

"Pimafutsin" henviser til en gruppe af antifungale antibiotika til behandling af forskellige svampesygdomme. Det fås i øjeblikket i tre former - i form af suppositorier, tabletter og salver. Creme til Kun til udvortes brug. Udnævnt til behandling af voksne og børn, når der er nødvendige med kun 15 år. Medicin i form af en creme får lov til at bruge, selv for børn fra fødslen. Således betragter vi mere stof "Pimafutsin". Brugsanvisning, pris, anmeldelser, og har en reception analoger med forskellige sygdomme - alt dette finder du i artiklen.

stoffet

Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet "Pimafutsin 'er natamycin. Derudover er der også andre hjælpestoffer. Denne cetylalkohol, sorbitol, talg, natrium gidrakarbonat og adipinsyre. Denne sammensætning anses ret mild i aktion, og stoffet er solgt uden recept. "Pimafutsin" indeholder også flere andre adjuvanser formular og anvendelsesmetode grund frigivelse. Vigtigste natamycin stof virker direkte på nerverne og hjernen. Cremen er og hjælpestoffer, såsom voks, tetsosterilovy alkohol, decyloleat, og natriumlaurylsulfat. Kræves før ansøgningen bør læses til undervisningen, fordi der kan være nogle allergisk reaktion og intolerance over for visse komponenter.

Farmakologiske virkninger

"Pimafutsin" kan også erstattes. Analog russiske "Flucostat" har den samme antiparasitisk og antimikrobiel virkning, vedrører direkte antibakterielle og antifungale midler hoc gruppe. Virkning af lægemidlet angår destruktion af mikroorganismer som følge af ødelæggelse af cellemembraner. Det er værd at bemærke, at i det øjeblik ikke er åbenbaret i patienter ingen tegn på afhængighed af narkotika, så det er ofte ordineres, hvis det er nødvendigt, langsigtede bruge værktøjer. I øjeblikket stoffet betragtes som en temmelig mild, så narkotika analoger "Pimafutsin" kan sælges uden recept.

Med hensyn til modtagelsen af tabletter, så de er kun gyldig i tarmen, henholdsvis, er der ingen absorption i blodbanen i fordøjelsessystemet. Det samme sker, når du bruger vaginal tabletter og cremer.

Derfor køber "Pimafutsin" (russisk analog "Diflucan") i form af kapsler eller løsning, vi kan trygt sige, at lægemidlet har næsten ingen bivirkninger. Det indspillede en meget lille antal tilfælde af klager at identificere sådanne effekter.

Indikationer

Udskille visse typer sygdomme, bruge "Pimafutsin". Analog af den russiske betyder dette "Flucostat" er også ofte brugt til at behandle svampeinfektioner af slimhinderne og huden, og til normalisering af kvinders sundhed. Især det vedrører sådanne sygdomme som:

- candidiasis hud og negle;

- akut candidiasis, som ofte forekommer hos patienter med nedsat immunforsvar, fejlernæring og selv under langvarig behandling efter forskellige antibakterielle lægemidler;

- candidiasis af tarmen ;

- ringorm;

- vaginitis, vulvitis, og andre lignende sygdomme forårsaget af svampe Candida.

For analoger indbefatter "Diflucan" "Nystatin" "Flucostat", "Natamycin", og andre.

Det er værd at bemærke, at til dato, analog "Pimafutsin" billige "Flucostat" kan tages selv under graviditeten. Uden at fejle det skal være kun cremen, da dets absorption er meget lavere i forhold til tabletter. Det stof i form af en creme ikke absorberes i blodbanen, og ingen negativ handling har ingen effekt på fosteret. Hertil kommer, at mulige anvendelse selv i ammende kvinder. Kun ammende læger stadig stærkt anbefale at tage stoffet receptpligtige specialist. Dette er i høj grad beskytter både moderen og det ufødte barn fra de mulige negative virkninger.

Kontraindikationer

Typisk, når sådanne sygdomme ikke anbefales at selvmedicinering, og bedst af alt blive testet og læge kontaktes. I høj grad det afhænger af, hvad du kan opleve en allergisk reaktion, og den særhed af nogle af komponenterne. I alle andre tilfælde, brug af lægemidlet er mulig uden yderligere restriktioner.

Sådan skal du tage?

I forskellige tilfælde i forskellige sygdomme af enhver analog "Pimafutsin" billigste er at udpege en læge, som om patienten måtte ønske at gemme og vælg middel til billigere egen. Ofte læger erstatte lægemidlet til "Flucostat" og "clotrimazol", som også er meget god hjælp, især for trøske. Først og fremmest ekspertrådgivning er nødvendig, fordi stoffet ikke kan være egnet elementær kompatibilitet med andre udpegede faciliteter eller forårsage nogle bivirkninger.

Sådan skal du tage stoffet? Hvis der Tinea ovenfor analoger "Pimafutsin" lægemiddel indgivet alene i form af en creme. Identificere den berørte hud påføres direkte på inflammation flere gange om dagen tyndt lag. I et andet tilfælde, hvor en candidiasis og candidiasis konventionel dermatitis hos børn eller voksne, også anvende cremen flere gange om dagen. Hvis det blev manifesteret akut form er det foreskrevet mere og nogle andre hjælpemidler betyder at opnå en hurtigere og det ønskede resultat.

Med nederlag candidiasis af eksterne kønsorganer også udpege "Pimafutsin" i form af en creme, og det gælder også for børn. Desværre, ganske ofte er der lignende problemer, og hos børn under 10 år.

Hvis vi taler om behandling af tarm candidiasis, behandlingen ordineret til "Pimafutsin" i form af tabletter 4 gange om dagen. Mindste behandlingsforløb - ikke mindre end 7 dage. Børn fra 6 år ordineret piller kun 2 gange om dagen.

Analog "pimafutsin" i lys "Hexicon" indiceret til behandling af sygdomme, såsom vaginitis, vulvitis, og når en almindelig gær. Kun én lys er indsat en gang om dagen, helst om natten. Behandlingsforløbet - mindst 6 dage. Stearinlys indtastes direkte ind i skeden, og hvis du har brug for mere hjælp, så ordinere piller yderligere. Som regel er "Pimafutsin" (en analog af den russiske "Hexicon") indgives i en mængde, der ikke overstiger 4 tabletter per dag i 10-15 dage.

Bivirkninger af narkotika

I sjældne tilfælde kan der være en manifestation af diarre, kvalme og tab af appetit. Selv hvis dette sker, symptomerne er mere tilbøjelige til hurtigt og uden konsekvenser. Hvis kvalme og diarré forekomme hele tiden efter modtagelsen af tabletter eller anvendelsen af en creme, skulle det dog ophøre lignende midler eller søge læge. Ganske sjældne også forekomme og lokale allergiske reaktioner såsom rødme eller fnat. Det menes, at i dette tilfælde er der en individuel intolerance. Så er det anbefales at stoppe med at tage stoffet, og at erstatte den med nogle andre lægemidler fra denne gruppe.

manifestationer af overdosering

Med hensyn til overdosis i øjeblikket er der ingen data om dens opståen. Manifestation af utilpashed kan kun være resultatet af forkert brug af "Pimafutsin" i stort tal og forkert dosering.

"Pimafutsin": analoger, pris, brugsanvisning

Det er ikke altid velegnet til patienten stoffet, der er blevet ordineret af en læge. Ved behandlingen kan erstattes af "Pimafutsin". Russisk analog (pris under et af følgende i fuld overensstemmelse kvalitet) "Klotrimozol", "Hexicon", og andre. Pris "clotrimazol" starter ved 56 rubler, og "Pimafutsin" - fra 350 rubler. Instruktioner til anvendelse af denne analog fastsat, at de samme grundlæggende komponenter, og, hvis ønsket middel kan anvendes selv som tabletter.

Ligeledes mindst en kendt analog som "Diflazon" (280 rubler) og "Flucostat" (200 rubler). Disse er præparater i form af tabletter, så de er bekvemme at blive behandlet med intensiv livsstil.

Anmeldelser af patienter og læger

De, der nød "Pimafutsin" i form af stearinlys, opmærksom på, at bivirkninger ikke var nogen. De vigtigste ting - at tage alle udelukkende på recept. Mange siger, at relieffet kommer på andendagen efter den første gnist, men det er bestemt af de individuelle egenskaber af en person. De vigtigste ting - i første omgang konsultere en læge og studere medicin "Pimafutsin" analoger mere detaljeret i behandlingen af en sygdom.

Der er også tegn på, at "Pimafutsin" hjælper med hud candidiasis, og de første positive forandringer allerede mærkbare tre dage efter påføring. Lægerne siger, at den symptomatiske behandling primært afhænger af den korrekte diagnose og behandling af trit. Derfor er det vanskeligt at kategorisk sige nok om fordelene ved forskellige cremer eller stikpiller. Nødvendigvis behøver at konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.