RelationerBrud af relationer

Min mand hader - hvad man skal gøre? Hvad hvis manden krænker?

"Jeg hader min mand ..." Denne sætning er ofte fra læberne af kvinder, hvis familielivet var der ikke så vellykket som du gerne vil. Hvad skal man gøre? Hvordan deltager?

Problemet i familien

Hvis folk lever sammen i et stykke tid, er det ikke nogen nyhed, at der i deres nuværende liv monotoni. Ved første øjekast - alt sammen meget godt, men når man ser nærmere, er det umiddelbart indlysende, at de følelser og den lidenskab er væk. De syntes at være forblevet et eller andet sted i et tidligere liv.

For at undgå at det sker, er det nødvendigt at jævne arrangere nogle "ryste". Som et resultat, vil forholdet være som før, måske endda bedre.

I samme sag, når ingen af ægtefællerne ikke gør noget, følelsen gradvist forsvinde, og i deres sted kommer ligegyldighed. Men du behøver ikke forveksle det med had.

Vær opmærksom på eventuelle ændringer

Hvis familien er stadig sådan situation skete, kvinden opfatter hende meget tættere og mere smertefuld. Så snart kone opdager eventuelle ændringer i forhold til sin mand, der ofte fortsætter med at lade som om, at alt forbliver som før - det er ønskeligt og elsket. Og så det kan fortsætte i et stykke tid. Men manden er i stigende grad bevæger sig væk, og hans kone bare lukker øjnene og, bedrager sig selv, spille en perfekt ægteskab.

Så gør ikke i hvert fald umuligt. Og alt på grund af det faktum, at efter en vis periode, dette spil er ikke kaldes en lykkelig familie, og dens parodi. Og når en komplet stilstand, ydmyghed en kone ikke blot ikke returnere de følelser af hendes mand tilbage i denne vanskelige periode, men tværtimod endnu mere vil det tage afstand.

Hvis du ikke ser på alt i "rose-farvede briller", og være opmærksomme på selv mindre ændringer i forhold til, og på samme tid til at analysere, er det muligt ikke kun at redde sin familie, men også for at styrke det. Efter alt, når en ægtefælle flytter væk, og hans anden halvdel forsøger svært ikke at lægge mærke til det, vil ikke noget godt. På et tidspunkt, det er sikkert at sige, at hendes mand hader sin kone.

faktorer

Der er flere faktorer, som giver signaler, at forholdet gik crack.

Hvis i begyndelsen af ægteskabet konen gjorde alt sammen, har min mand altid lyttet til udtalelserne fra sin kone, så han begynder at træffe beslutninger og løse problemer, ikke at ikke at tale, ikke engang at fortælle hende det. Dette er den første tegn på, at hans udtalelser noget.

Kvinder bør være opmærksom på, hvis interesse for sin mand i første omgang. Hvis det er, vil det i sidste ende indse, at der pålidelighed og støtte, der har været i begyndelsen af et forhold, vil det ikke være.

Hvis du begynder at nagende og beskyldninger, efterfulgt af efterfulgt af irritation og vrede, er det et tegn på, at du skal ændre noget, ellers snart og had kan forekomme i dit forhold.

Hvis manden ikke overholder sin kone, men det bare ikke sige, men bare konstant kritiserer hende, og som kvinde og som mor, og som ejer, er det også nødvendigt at være opmærksom.

Af særlig betydning kan gives en sådan situation, når parret være sammen, har ingen fælles samtaleemner. Og det, at grine hjerteligt over enkleste vittighed, og siger ingenting.

Ingen grund til at ignorere de øjeblikke, hvor min mand ikke ønsker at bare røre ved hans kone. Hvis denne faktor ignoreres i begyndelsen, efter et stykke tid, da hustruen til den mest manifestere den mindste kærtegn, undtagen fjendtlighed og vrede svarede hun intet andet vil få.

Også gør ikke ondt at spørge om, hvorfor min favorit ikke travlt hjem? Det ser ud til alt er gjort for bekvemmelighed af det, men det er stadig bedre efter at arbejdet er at mødes med venner, jo før vil komme.

En ændring i forholdet mellem mand til kone er klart mærkbar, når det begynder at beskytte deres personlige rum. Først kvinde kigger den anden vej, altid at finde nogle undskyldning, men næppe nogen mener om, hvad alle kunne ende.

Mangel på sex, på trods af de plausible undskyldninger, først og fremmest skal opmuntre kvinden til at ændre noget, ellers kan resultatet være katastrofalt.

Du kan ofte høre fra kvinder: "Min mand hader og fornærmelser, ikke tænke på, hvor meget jeg ondt." Men nogle mennesker tror, at det måske ved deres handlinger fremprovokere en mand til en sådan relation.

Problemet med den tidligere ægtefælle

Selv hvis ægteskabet går i stykker, i mange tilfælde hos mænd er ikke bare en dårlig fornemmelse, men det væmmes. Når messen køn siger: "Ex-mand hader mig, og jeg forstår ikke, hvorfor, hvad har jeg gjort?"

I sådanne situationer, en masse forklaringer. Efter alt, hver familie og enkelte relationer.

Vi kan overveje denne mulighed, når familien først fuldstændig harmoni og forståelse, men det tager noget tid, og hans kone, fornemmelse for en fejl, og i betragtning af, at hun har ret, konstant utilfredse med noget, udtrykker ikke meget pæne ting eller begå utilgivelige handlinger . Mand tager det hele roligt og uden skandaler omkring forsøger at finde en logisk begrundelse. Men i lang tid, så kan det ikke være. Inde i denne negativitet akkumulerede og akkumuleret, og som et resultat, han ser på sin kone, ikke den kærlighed og tilbedende øjne, og fuld af had.

Og selv efter skilsmissen, konen sagde, at hun er uskyldig "offer", som havde prøvet så hårdt. Men som et resultat af sin eksmand kommer kun flyder had.

en anden kvinde

Sager og situationer, hvor ægtefællen gør alt muligt og umuligt, så det var rart og hyggeligt for sin mand, men efter et stykke tid, han vænner sig til det, og forestiller sig, at så overalt. Han er begyndt at ændre sig, først hemmeligt og derefter åbent, og kommer et vist punkt, når de forlader familien.

Kvinde, sådan en dedikeret og sådan en omsorgsfuld, selv om nogle moralske smerte det bragte hende, så lad gå med en ren sjæl og ønsker ham kun lykke, men det ved, at selv om han spurgte tilbage, vejen tilbage vil være væk.

For en mand, der har levet med sin nye lidenskab en kort periode, vil det begynde at komme en forståelse af, hvad en skat i form af sin ekskone han havde mistet. Men den mener, at det er nødvendigt at banke ham tilbage til døren - hun er glade for at acceptere det tilbage.

Men da hustruen til den tidligere ægtefælle nægter dette, han først overrasket over denne tur, og derefter bliver vred på hende. Da det kan ikke moralsk acceptere det faktum.

Kvinden med hendes hånd kan ikke forstå, at aggression og had, at det føles tidligere trofaste. Ligesom og give slip, og det onde ønskede ikke at, men nægtede at vende tilbage ... og puslespil over spørgsmålet: "Hvorfor eksmand hader mig?"

Svaret er meget enkelt i denne situation. Han ikke hader sin ekskone og ham selv, fra erkendelsen af, at ikke alle og ikke altid i stand til at tilgive det, og det menneskelige tålmodighed er ikke ubegrænset.

Når familielivet der kommer et vendepunkt, og hun føler sin mands modvilje og afsky for hende, hun straks gik i panik, spørger det samme spørgsmål om, hvad de skal gøre næste, og hvad man skal gøre i øjeblikket.

vi analysere situationen

Hvis du vil vælge yderligere taktik for adfærd og ikke gøre tingene værre i første omgang er det nødvendigt at analysere, på grund af hvad kunne det ske.

Det første, der kommer til at tænke - det er en elsket var en anden kvinde. Men hvad er det, hvis det forekommer, at min mand hader sin kone. Når en mand ikke kommer til at forlade familien, ofte skifter han sine elskerinder, men hans halvdel er ikke så let at lægge mærke til det. Selv om det skete, så er det ét svar - ville nogle sort.

Måske ændringen i holdningen efter fremkomsten af barnet, fordi, dybest set, at moderen er næsten udelukkende fokuseret på barnet. Ægtemand på dette tidspunkt føler en følelse af harme og vrede over, at han ikke har modtaget så meget opmærksomhed. Så begynder han at trække sin aggression.

Nå og tydeligt ved at analysere den aktuelle situation, skal kvinden gøre for sig selv resultaterne og afgøre, om den ønsker at fortsætte med at leve med denne person. Eller den bedste løsning ville være en skilsmisse, hvorefter ikke umiddelbart, men efterhånden vil det finde ikke kun fred og ro, men også selvtillid, hvad hun manglede i familielivet.

Og hvad med når en kvinde siger, at hendes mand hader mig, men jeg elsker ham stadig, og jeg ønsker ikke at miste? Du kan prøve at gøre noget ved situationen ved at påføre den en lille indsats og tålmodighed.

For eksempel, hvis ægtefællen arbejder og familie, hun er ikke så meget tid som vi gerne vil, og det er grunden til utilfredshed kone, selv om han selv har en god løn, er at foretrække for ham at kone blev hjemme og betalt mere opmærksom på ham end karriere. Så hvis du ønsker at redde ægteskabet én måde - er at nægte at arbejde.

Altid være på toppen!

gifte kvinder ofte begå den samme fejl - de stopper for et ur (der ikke har tid til at vaske dit hår, så havde ikke tid til at gå til en manicure), og dette igen, skubber sin mand. Da han giftede sig med den altid velbesøgte messen køn. For at undgå at det sker, skal det altid blive husket, og at gøre det, at manden ikke blot kunne beundre, men også stolt over at vise, at det er en kvinde, når en anden at kigge i hendes retning.

Du skal hele tiden udvikle sig åndeligt og intellektuelt, altid at være ikke blot et smukt billede af sin mand, men også en interessant conversationalist.

Vi er nødt til at forsøge at gøre, så den mand tilbragte sin fritid ofte tæt, og det er ikke et ønske om at gå et sted, for eksempel med venner til en øl.

Man bør altid finde mange grunde til at rose sin mand for at fortælle ham den blide slags ord.

Meget ofte i familiens liv, det er, at den ene partner er ikke i stand til at udtrykke deres tanker korrekt. Så er meget vanskeligt parret at forhandle med hinanden og forklaret. Hvis en sådan fejl er til stede hos kvinder, er det nødvendigt at udtrykke deres tanker mere konstruktivt til manden indså, hvad der foregik, og at det ønsker at fortælle sin kone, og ikke gå tilbage til at tro, at det næste gang noget usagt.

Ofte refererer til den krænkede ægtefælle specialister og erklærer: "Jeg hader min mand" Psykologi - videnskaben er tynd. Og specialister på området enige om det faktum, at i sådanne tilfælde er det vigtigste - det objektivt analysere familieforhold og se fremtidsudsigterne for deres fortsættelse.

gensidigt had

Hvad hvis min mand og jeg hader hinanden? Problemet her er ikke den følelse lidt sløvet, eller havde en vane. Helt fra begyndelsen af gift liv parret ikke havde denne følelsesmæssig intimitet, der er skjult bag kærlighed. Og når det sidste stykke går i baggrunden, så snart der er en mangel på forståelse. I dette tilfælde, selv de mest ubetydelige små ting føre til, at ægtefællerne er voksende utilfredshed og fremmedgørelse, der hver dag mere og mere akkumuleret. Som et resultat forsvinder alt, der forenede parret.

Når en kvinde siger til sine venner og slægtninge: "Min mand hader" råd folk giver en sort. De fleste mener, at det er nødvendigt at tale ærligt med dine kære. Men for at gøre det meget forsigtigt, så det ikke nægtet at diskutere deres følelser, men forsøget ikke blive til endnu en skandale. For at gøre dette, er du nødt til at blive udtrykt rationelt og roligt. Det er ønskeligt at opnå dette (muligvis dårlig) opkald. Så vil det være klart for resultatet, konen endelig forstår, om der stadig er en chance for at redde familien. Ellers skal du komme overens med virkeligheden.

Alle bør være glade!

Hvis en pige siger: "Jeg hader min mand." Hvad skal jeg gøre det? Nu er tiden kommet, hvor konen skal huske, at hun er en kvinde, og har ret til personlig lykke. Meningsløse samtaler og spildt magt, men en anden skuffelse og frustration, intet godt vil ikke gøre.

Det er bedst at lade en ægtefælle, snarere end klamrer sig til det og holde tæt. Efter alt, den følelse af, at han har brug for til sin kone, og at hun, som før, ønsket om at aldrig komme tilbage. Og, overladt til sig selv, før eller senere vil hun finde fuldstændig ro i sindet, måske det vil have et ønske om at bygge et nyt forhold.

Plottet, som vil hjælpe med at gøre forholdet til hendes mand er bedre

Hvad hvis min mand hader? Conspiracy hjælp. Det er denne metode til at løse problemet med mange kvinder tillid. For at udføre ritus brug for din egen forlovelsesring og en lang birk splint. Hvad skal man gøre? Lucina indsættes i ringen, således at begge sider havde samme afstand. Så svidning kanterne og røg læse sammensværgelse, hvis ord er som følger:

"Du skal ikke brænde, brand, omkomme

Min vielsesring,

Min vielsesring.

Pali, og brænde, og smerte

Hjertet i en Guds tjener (navn),

Belo hans bryst, hans lunger og lever,

At han ikke kunne leve og ånde,

Ikke en dag, at ikke et øjeblik ske uden mig,

Hans kone, Guds tjenere (navn).

Hvordan at slippe af med mig vil,

Så jeg vil gerne kramme mig.

Gori, fakkel, gå røg.

Jeg sender min melankoli kammerat,

Du må ikke skyde ham, vides ikke.

Som der er skrevet, og gjort.

Låsen er lukket, kontakten lukker.

Vær mine ord, for alle aldre

Ikke fjernet, ikke sklyaty ikke knust,

Ikke dræbt eller afvist.

Tastelås, sprog.

Amen. Amen. Amen. "

For at slukke ilden er kun nødvendigt, når faklen vil brænde ned på begge sider af ringen. Efter at det resterende lys skal sætte i sin mands lomme. Der bør udvises forsigtighed, så det ikke går tabt. Hvis dette sker, skal du gentage ritualet igen.

andet plot

I tillæg til ovenstående ceremoni, da hendes mand hader sin kone hvad de skal gøre endda muligt? Opret udseendet, at kvinden omhyggeligt lytte til sin kone, mens hun ser ham lige i øjnene og sindet udtaler:

"Hvor er jeg, Guds tjener (navn),

Jeg ønsker ikke, og kan ikke leve uden arme og ben,

Så du behøver ikke leve uden mig (navn).

Fra nu og på alder. Amen. "

Gå i kirke

Da min mand sagde, at han hadede, hans kone, ikke at bukke under for en tilstand af depression, kan det være nødvendigt at bede. At Herren gav hende styrke og tålmodighed til at udholde alt dette, og ikke til at gøre nogen noget vrøvl.

Nogle gange nogle elskerinder gøre alt, hvad hendes mand hadede sin kone. De er beregnende, snyde en mand. Som et resultat, han opstår sådanne følelser til sin retmæssige Hustru.

Der er kvinder, der ikke tror på alle mulige magiske besværgelser og ritualer. Hvad skal jeg gøre med dem? Efter hendes mand begyndte at hade, at den bedste ting går i kirke og bekender. Måske præsten ville bidrage til at genoprette troen på livet og i dig selv. Skub til det faktum, at livet er uvurderlig, men det er kort, og vi skal nyde, nyde hver dag, og de familiemæssige problemer - er en test fra Gud, som han sendte, vel vidende, at folk vil klare det.

frigivelse

Hvis en kvinde siger: "Min mand hader mig, leve med det hver dag mere og mere vanskeligt," det er muligt, at den bedste vej ud af situationen - det lod ham gå. Fordi i sidste ende to mennesker vil ikke lide sig selv, og ingen vil ikke blive tvunget til at lide ved siden af ham.

Hvis en kvinde klager over livet og siger: "Jeg hader min mand, familieforhold går ingen steder, som jeg fortsætter med at være ..." Glem ikke, at et konkret svar på dette spørgsmål er nej. En beslutning om at holde sammen på familien, eller, tværtimod, bør vi ikke engang prøve, skal tage parret selv.

Ikke underligt, der er et ordsprog "Fra kærlighed til had et skridt" og omvendt. Sandsynligheden for, at, forsøger at redde ægteskabet, vil hustru af sin elsker kunne interesse, i begyndelsen af forholdet, og måske mere, er meget høj. Så vil gift liv fortsætte som en permanent bryllupsrejse.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan man håndterer en kvinde, der føler sig fremmedgjort mand. Løsninger på dette problem er mange. Du er nødt til selv at vælge den mest hensigtsmæssige. Husk, at en kvinde altid bør være en favorit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.