Af teknologiMobiltelefoner

Detaljer om, hvordan man optage samtaler på iPhone

Apple er omhyggeligt relateret til ophavsret og personlig frihed, så de grundlæggende funktioner i opkald optagelse på smartphones produceret af denne producent er ikke fastsat. En af de måder, hvordan man IPhone optage samtaler, er at bruge jailbreak tweak fra Cydia - Audio Recorder. Denne metode er velegnet til ejere af smartphones serie 5 og 4S.

Sådan installeres Audio recoder og hvilke former for hans arbejde?

Den udvider programmet for et gebyr på omkring $ 3,99. Ansøgningen er tilgængelig for download i Cydia til jailbroken IOS servicesystemer.
Når du har downloadet og installeret, vil du have adgang til registre over eventuelle telefonopkald: indgående og udgående. I programmet er der to former for indstillinger:

• Manuel optagelse;
• automatisk registrering af alle indgående eller udgående.

For at operere inden lovene i de fleste lande, ansøgningen meddeler bliver optaget samtalepartner af samtalen. Så før du på iPhone optage samtaler, du har brug for at finde ud af, om det er tilladt ved gældende love i staten. Også på trods af, at der i ansøgningen er det muligt at overføre til en anden person via e-mail til den optaget samtale, i henhold til de fleste lovgivninger sådanne digitale kopier er til personlig lytning.

Audio omkoder: diverse funktioner

Før du optager samtaler på Iphone, standardprogrammet omfatter standard video, samtalen optages. Den samtalepartner kan acceptere denne tilstand eller opgivet. samtalepartner alarm funktion kan deaktiveres i programindstillinger, men hvis du ønsker at optage samtalen som bevis for hans uskyld, er det ikke ønskeligt at slukke meddelelse.
For at optage alle indgående eller udgående opkald, som er nødvendige i Kontrolpanel ansøgning for at indstille de relevante indstillinger, vil du ikke nødt til at inkludere deres egen rekord. Det er let nok at gøre, men kræver en vis mængde tid.

Alternative måder at optage samtaler på iPhone

Netværket periodisk forekomme forskellige applikationer - diktafoner til brugere af Apple-enheder har mulighed for at optage samtaler. Det er bedst at få disse tredjepartsprogrammer, så de indeholder ofte en række malware. Derfor, hvis du er på udkig efter, hvordan du optager en samtale, så i det øjeblik den bedste service Audio recoder endnu ikke frigivet noget, da det ikke sat på din smartphone tredjeparts software, og har også en tilstrækkelig sæt af funktioner til at udføre sine opgaver.

For information om, hvordan du optager musik på IPhone

Samt den enkeltes rettigheder, har Apple vedrører ophavsret, enhver enhed på grundlag af IOS kan ikke direkte tilsluttet til en computer. For at flytte til enheden musikfiler, skal du installere på din pc ITunes tjeneste. Men vi bør overveje alternativer. Hvis du ønsker at downloade musik til din iPhone direkte fra internettet, er det nødvendigt at vende igen for at jailbreake systemet eller blot for at bryde gadget. Det hjælper til at downloade direkte fra internettet til at nappe Bridge hukommelsesenhed, som kan findes i arkivet BigBoss. Funktion af denne ansøgning er, at for at downloade musik, skal du bruge den direkte forbindelse uden at indtaste captcha, logins og passwords.

I den officielle AppStore har også applikationer til at downloade musik, men i dette tilfælde filerne er gemt i den. iDownload Pro - en af disse ansøgninger. Der er andre opstartsindlæsere, som denne, men de er ubekvemme i at lytte til musik kan kun bruge den indbyggede afspiller. Det er alt. Tak for din opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.