Kunst og underholdningFjernsyn

Dzheyms Maslou: "Fremad - til succes!"

Stadig meget ung, men allerede meget berømt Dzheyms Maslou - er drømmen om teenagere og deres stjerne. I vid udstrækning har det positioneret sig som sanger, men succes for sit arbejde på tv.

Biografi og personlige liv

Fremtidig sanger blev født i New York, men hans barndom og skoleår tilbragt i Californien, en forstad til San Diego. Han er i familien er ikke det eneste barn, han har en ældre bror, hvis navn er Philip, og to søstre - Danielle og Alison. Sing Dzheyms Maslou begyndte ikke meget senere end sige - seks år, da hans forældre oplevede disposition dreng, bar ham til koret. Men dette håndværk oprindeligt havde han ikke kan lide, og først efter et stykke tid, han indså, at hans kald - musik. Han blev uddannet på Skolen for Kunst. I 10 år har jeg deltaget i produktionen af La Boheme (Opera San Diego), og ved 14 - startede sin egen agent. Mens han studerede på skolen i gymnasiet, fik han hovedrollen i "Grace", og den rolle Moor i Les Misérables. Men det mest populære Dzheyms Maslou opnået efter at have deltaget i tv-show.

I sit interview med den fyr taler om, hvordan han elsker surfing, ridning og klatring. Kærlighed til aktive former for hvile, han indpodet fra barndommen, til de samme få mennesker ved, at sangeren og skuespilleren har været 10 år med kampsport. For anerkendelse af James, alt dette er i høj grad takket være hans far, som han forsøger at besøge så ofte som muligt. I pressen og på en lang række fansider kan ofte finde oplysninger, som Dzheyms Maslou og hans kone ankom i denne eller hin byen, slappe af på næste udvej. Men alt dette er intet mere end rygter. Den fyr er ikke gift i øvrigt ikke selv har pålidelige oplysninger om, hvorvidt han var at se nogen.

Efter et par bit dele på tv i 2009, James kommer til virkelig succes og berømmelse. På det tidspunkt blev han en af fire medlemmer af musikalske gruppe Big Time Rush. Efter nogen tid på Nickelodeon kanalisere ud ungdom serie af samme navn om en gruppe bestående af fire unge drenge, hvor Dzheyms Maslou (billedet ovenfor) tager en af de vigtigste roller. Den succes og popularitet af mængden af fans - unge sanger, kan det siges, vågnede berømt.

Serien "Fremad - til succes!"

En sitcom om fire teenagere 16 år, ønskede at være berømte musikere, til en vis grad kan kaldes selvbiografiske. de serendipitously er blandt dem, inviteret til Los Angeles fra fjerne Minnesota. Forge Hollywood-stjerner og verdens musikere venligt åbnede døren til dem, eller så det syntes kun ham? Det er sjovt, til tider rørende og en meget god historie om almindelige teenagere, der vil af skæbnen befandt sig i temmelig usædvanlig situation. Nu vil de vide, hvad ægte venskab, kærlighed og hvor svært kan være vejen til succes. Men alle de mest skattede ønsker altid at være opfyldt. Dzheyms Maslou spiller lidt narcissistisk sanger, men med sin tid, tilsyneladende entydig afslører nye ansigter beskueren.

interessante fakta

Casting aktører til at spille i serien varede i to år, i hvilket tidsrum juryen tog mere end 1.500 teenagere. En af de første hold tog James Maslow og Logan Henderson. Al den musik, der lyder, udført af en gruppe, og mange soundtracks i lang tid blev hits. Debutalbummet udkom i oktober 2010 og blev kaldt BTR, 12 måneder senere, blev han den "guld". Kritikere af serien blev blandet og delt i polære udtalelser, men fra sin målgruppe showet havde en 100 procent succes.

"Frøene fra fortiden"

Er en tv-tilpasning af romanen V. S. Endryus fra hendes berømte serie "Dollangendzhery" skabt i genren familiesaga. En af de vigtigste roller udført Dzheyms Maslou. Film af denne genre, som regel, ikke går på den store skærm og ikke har en bred reklamekampagne, men de synker ind i sjælen på publikum i lang tid forbliver i hukommelsen. Den sidste del af historien om to børn, der voksede op på loftet af huset låst op forfærdeligt, og derefter, ligesom blinde killinger, måttet tilpasse sig tempoet i det moderne liv, hvor det absolut var alle nye og vildt.

I dagens verden nogle idoler nemt erstattes af andre. Ak, kærlighed er vægelsindet fremviser. Men en af de klareste repræsentanter for den nuværende generation af den syngende stjerne er Dzheyms Maslou. Hans film er få og alligevel populær kun på tv, men så alsidig mand sikkert realiserer sine talenter på en større skala.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.