HjemlighedHavearbejde

Hvornår og hvordan man læ om vinteren drue?

Begyndende lejerne tøvende at dække druerne. Disse værker skal udføres i områder, hvor frost er 15 grader og derover. Ofte behøver gartnere ikke, hvordan det skal gøres bedre. Starten, at ikke alle druer kræver en vinter læ. F.eks gamle sorter Isabella Lydia og kan ikke isolere. Hvis det er muligt, skal de vinstokke bøje sig ned til jorden, og temperaturer ned til 35 grader de ikke er bange.

Mindre frost-resistente sorter har brug for at dække. Til vinstokke overvintrede godt, han har brug for at forberede sig til frost. Vine nødvendigvis har tid til at modnes godt. Buske kan ikke overbelaste høsten; efterår gjort kali gødning, vanding stop-tid.

Vinstokke kan tåle meget mere frost end de rødder, som i snowless vinter fryse og 7 grader under nul. Derfor er det meget vigtigt at dække rødderne af vinstokkene. Og den jord bør tages ikke ved siden af en busk, og i en afstand på mindst en meter. Værre tåler frysning umodne unge buske.

Et andet spørgsmål af interesse for mange gartnere, når druer shelter? Erfarne lejerne rådes til at udføre arbejdet efter udbrud af frost 5-6 grader, når vinstokkene har tid til at hærde og forberede sig godt til vinteren. Derudover er der en mulighed for, at den lille frysning veksler med thaws og regn, har en negativ indvirkning på vinstokken indhylles for tidligt, hvilket kan vil tilbage.

Hvis frosten ikke kommer i begyndelsen af november, i midten af druer måneden nødvendigvis behøver at skjule, fordi der på et hvilket som helst tidspunkt kan være alvorlige frost. Mange gartnere kan ikke beslutte, hvad der ly for vinteren drue. Det afhænger af den metode, du vælger.

Du kan skjule druerne i tre måder:

  • ridging;
  • delvis dækning;
  • samlede skjul.

Under alle omstændigheder vin skal behandles mod de sygdomme og parasitter. Spud unge planter. Voksne Hilling buske kun foretages i de sydlige regioner. Bush er fyldt med jord højen. Der er en nem måde at beskytte mod de kolde druer. Hvordan at skjule? Unge buske er dækket med plastflasker uden låg, og derefter fra alle sider er dækket med jord.

Delvis dækning beskytter ikke fra hård frost, da kun den øverste dækket med jord, tynget til jorden, en del af kronen, resten gemmer sig improviserede materialer. Dækslet til vinteren drue helt? I store agro gårde vinstokke er lagt ind i den forberedte rende og toppen dækket med jord. I små hjem haver, er denne metode sjældent bruges.

Hvordan at skjule det i en forstæder miljø? Til at begynde, inspicere vin, kun efterlader et godt modnede skud. Disse skud bør være mere end 10 nyrer fjerne de resterende. Vines forsigtigt associere i en bunke, så det bliver lettere at stuve.

Det er vigtigt at fjerne vin kontakt med jorden, så hun placeret under brædderne, skifer og andet materiale. Sætter vin og lidt prishpilivayut til jorden. Nu, et meget vigtigt punkt: ly for vinteren drue, hvilket materiale du skal vælge?

Til dette formål kan du bruge gamle ting: tæpper, tæpper, Jute. Sædvanligvis i foråret, efter brug, de er pænt foldes og opbevares indtil efteråret. Shelter til at være forsigtig med ikke at beskadige nyrerne. Oven på denne struktur er dækket med en film. Det er vigtigt at efterlade i filmen slutter huller, druer ikke soprel.

Dernæst filmen presset mod jorden, konvolut flere barer og dækket med jord. Hvis du ikke kan bøje vin til jorden, kan du bare pak det og tillægger buen. Men rødderne af vin er absolut nødvendigt at skjule.

En anden god måde at afgøre, hvad de skal ly for vinteren drue. Små buske hældte tørre blade og sætte oven på skifer eller bord ark.

Meget afhænger af, hvordan overvintrede vin. Hvis du rigtigt vil beskytte dine druer, sommer, vil han takke dig en sprudlende høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.