Hjem og familieTilbehør

Luftfugter "Polaris": instruktion, anmeldelser

overtørring luft i et boligområde - et problem, som mange ejere af lejligheder med centralvarme står over for. Luftfugter "Polaris" - er en effektiv og billig løsning på problemet med tør luft til mætningen af vanddamp.

Hvorfor det?

Procentdelen af fugtindhold i stuen skal være mindst 30% af raske voksne medlemmer af familien, for børnene, især i den periode af sygdommen, respiratorisk sygdom, bør det fugtindhold i luften maksimeres - op til 60-80%.

Spørgsmålet bliver særlig kritisk, når store kontrast mellem stuetemperatur og varmelegeme når rekyl som følge af intens varme luft drastisk reduceret fugtniveau deri.

For at regulere niveauet af fugt i bolig husstand bruger specielle model fugtighedsbevarende eksempel er "Polaris" luftfugter opererer med ultralyd sprøjtning damp teknologi.

Princippet om drift og funktioner

Ultralydsforstøvere er blandt de mest effektive befugtning indretninger, da i form af en tåge af ganske små partikler af vand, isoleret fra den samlede masse hjælp ultralydsbølger. Den ønskede frekvens - 5 MHz - dannet af den piezoelektriske transducer. tåge af vand partikler dannet over membranen strækker sig gennem det område af rummet gennem ventilatoren og ved naturlig ventilation.

I processen med fordelingen af en af tågen omforme til damp, fugtgivende luften, mens den anden går til en våd film på møbler, gulve og andre elementer.

Luftfugter "Polaris" er udstyret med en indbygget humidistat, der tillader justering af niveauet af dampen produceret som overdreven vandmætning negativt kan vises på betingelse af fugtfølsomme husholdningsartikler.

Det skal også huskes, at kvaliteten af den dannede damp afhænger af den kemiske sammensætning af vandet, kan urenheder i luften sprøjtes eller afsættes på udstyrsdele, der danner et bundfald. I additionssalt, kan vand omfatte forskellige typer af bakterier, svampe og andre mikroorganismer og deres sporer.

Den ventilerede damp er ved en temperatur på ikke over 40 ° C, hvilket kan medføre en reduktion i den stuetemperatur for at fjerne denne effekt, nogle modeller udstyret med en funktion til "varm damp", der giver opvarmet vand før sprøjtning.

luftrensning

Luftfugter "Polaris» c luftrensning funktion - model PAW2201Di (5 W, 2,2-liters skål, støj under 25 dB, touch kontrol). Enheden kombinerer to hovedaktiviteter: befugtning og luftrensning. Praktisk, økonomisk og let at bruge. Må ikke kræve filterskift. Indbygget IONIZER. Enheden ikke kun renser, men også blidt fugter luften. Arbejde udført af driften af skiver med specielle form og en ru overflade i kontakt med hvilken vandet er fordelt over hele rummet, mens de tunge partikler bundfældes bakke.

multifunktions befugtere

Moderne og multi-funktionelle luftfugter "Polaris Puh" vil ikke kun bidrage til at undgå lufttørring, men også at gøre brug af de mest komfortabel og sikker. Automatisk opretholdelse af en forudbestemt fugtighed og inaktivering af anordningen i fravær af vand; vandrensning filter; en timer; energieffektivitet. Led-skærm gør det muligt hurtigt og nemt at indstille og styre enhedens funktion. Elektrisk hygrometer og termometer giver dig mulighed for at udføre et par justeringer. Strømningshastighed - 350 ml / time. "Night mode" funktion er tilgængelig.

modeller:

 • 2506 Di og 0606Di: 6 L, 75 W, arbejdsområdet - op til 30 m 2 20 timer uden at stoppe. Model 2506 har Di gummibelagt legeme, keramisk filter + trækul, 3 foder med damp turbo befugtning ionizer, varm damp keramisk filter.
 • 4405 D: 5l, 30 W, op til 16 timers drift, rummet - 30 m 2, integrerede lys vandtank. Farve Sort. Keramisk filter, der er en ionizer, hygrometer.
 • 2650: 5 l, 400 ml / time, 24 m 2, en damptilførsel mode 2, antibakteriel coating tank, et filter fremstillet af keramik. Farve - hvid med mønstre.
 • 5206 Di: 6 L, 35 W, op til 18 timers drift, 35 m 2, sort. Kulfilter tankbelysning, natdrift, ionizer, hygrometer.
 • 4205: 5 L, 30 W, op til 16 timers drift, 30 m 2, sort og hvid farve lys med vandtank, 3 en damptilførsel mode. Filter - keramik, ionizer.
 • 3005Di: 5 L, op til 21 timers drift, 30 W, 400 ml / time, luftfugtigheden indikator for luft ionizer. Filter - keramik, timer hygrometer.

Modeller uden indbyggede filtre

Enklere modeller, der ikke indeholder filtre, der er berøringsfølsomme knapper og LED-lys, "angivelse af utilstrækkelige mængder vand", og har en antibakteriel belægning tanken:

 • 2204: 3,5 liter, 350 ml / time, 24 m 2, op til 12 timers drift, damptilførslen 3-niveau. Stort udvalg af farver.
 • 4740: 4 l, 350 ml / time, 25 W, op til 12 timers drift. 2 damp styringstilstand.
 • 5304: 4 L, 30 W, 350 ml / time, 3 damp-tilstand. I hvid farve.

Den mest udbredte model serie PUSH

Luftfugter "Polaris" 3204 har et originalt design, fås i sort farve med diskrete billeder af blomster, gummieret boliger, der eliminerer indtrængen af fugt inde. Pålidelig og velkendte mekaniske kontrol adskiller denne model fra lignende. Området - lokaler til 20 m2. Foreliggende keramisk filter, rensevandet fra saltene. Vand 4 L gør det muligt at arbejde uden at stoppe til 15 timer. Automatisk nedlukning ved slutningen af vand sikrer sikker drift. Strømningshastighed - 300 ml / time, power - 30 watt.

Luftfugter "Polaris" 3504 - en indstilling for budgettet, intet overflødigt, kun de grundlæggende funktioner. Standard rektangulære form og diskret interface giver enheden til at passe næsten enhver indretning. Gennemsnitlig effekt 30 watt og 4 liter kapacitet tillader kontinuerlig befugtning rummet område på 24 m2 i 12 timer med en hastighed på 350 ml / time. To hastighed damp mode og fugt niveau kontrol gør det muligt at skabe det nødvendige klima uden besvær. Led-lys og en touch-panel giver hurtig og nem justering af den kontrol tilstand.

Luftfugter "Polaris" 4545 Wave - fuldt udbyggede model (30 W, 4,5 l, op til 16 timers drift). 3 har en tilførselshastighed på damp, luft ionizer, keramisk filter hygrometer. Bekvemt at styre Led-panel. LED'er foreliggende temperatur og luftfugtighed.

Luftfugter "Polaris": instruktion, de grundlæggende krav til vedligeholdelse

Instruktioner til at fylde besfiltrovye modeller rengøres, kogte eller destilleret vand, og vask tanken hver 2-3 uger af instrumentet. Rettidig udskiftning af vand i tanken for at undgå vand stagnation og fremkomsten af en ubehagelig lugt i rummet.

Rengøringsprocessen skal nøje følge indtrængning af vand ind i skroget. Forbudt tilføje smag i vandet.

Fylde fluid bæres i en aftagelig beholder. Befugteren er udstyret med en speciel sensor til fastgørelse af vandstanden.

Udskiftning af aftagelige filter hver 5-6 måneders intensivt arbejde, regelmæssig rengøring og udskiftning af vandtanken - er det vigtigste, hvad der skal luftfugter "Polaris". Instruktioner, der fulgte med din enhed, trinvis proces med udskiftning af maling og vedligeholdelse krav. For at forlænge levetiden af filtrene anbefales at bruge renset vand.

Luftfugter "Polaris": anmeldelser, fordele og ulemper

Fordele befugtere "Polaris" løgn i deres arbejde og den ultrasoniske princip afspejles fuldt ud i de positive svar:

 • Nem styring og hastighedskontrol og befugtning intensitet.
 • Damptemperatur til 40 ° C, visse modeller udstyret med funktionen "varm damp".
 • Stort set lydløs drift.
 • Praktisk og nem kontrol: sensoriske, mekaniske, fjernbetjening.
 • Mulig tilstedeværelse af luft ionizer.
 • Udskiftning af filtre tillade brug af ubehandlet vand.

Negative anmeldelser vedrørende vedligeholdelse af enheden og ren det:

 • Det er nødvendigt at bruge renset vand i modellerne uden filter.
 • Uønskede tilstedeværelse i rummet under driften af befugteren elektriske apparater på grund af mulig brud.
 • Ulempen er placeringen, da det ikke anbefales at installere apparatet i nærheden af en træmøbler.
 • Vandstand kontrol og dens status.
 • Rengøring enhed er ikke altid praktisk og tidskrævende.
 • Aftagelige filtre skal udskiftes - ekstra materialeomkostninger.

For at opsummere

Komfortabel moderne design, lav støj, høj kvalitet luftbefugtning med evnen til at justere - det er "Polaris" luftfugter, brug af feedback i en negativ måde er mere optaget af serviceenhed, end resultatet af hans arbejde. Regelmæssig rengøring af tanken fra omfang eller udskiftning af filtre - et valg, der skal gennemføre hver kunde individuelt. Stille, høj effektivitet og en behagelig udseende vil gøre processen med hydrering er ikke kun nyttig, men også sjovt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.