Hjem og familieTilbehør

Vin briller til champagne - en obligatorisk attribut af enhver fest

Næppe nogen vil argumentere med, at champagne - drikker virkelig luksuriøse. Det er en drink af kærlighed (romantisk med ham at tage et bad), ferie (uden det ikke gør nogen særlig lejlighed), vinder (de vandes vinderen), og selv en slags magiske kræfter. Det symboliserer også held og lykke, "intet vover, intet vinder."

I Frankrig (i regionen Champagne) formået at skabe et unikt produkt af høj kvalitet, overlegen i sine egenskaber alle tidligere versioner. Franske producenter bevist deres overlegenhed og opnåede (i slutningen af det 19. århundrede) ophavsretten til sin egen unikke produktionsteknologi.

Champagne plejer at bruge de bedste druer fra to sorter. Selv uerfarne smagsprøve under tvang til at skelne en falsk fra en kvalitet drink. På en god måde vine er naturligvis spores frugtagtig, blomster og honning noter, mens dens forfalskning - er en ånd med en sød eftersmag. store bobler indikerer tilstedeværelsen af urenheder i vinen. Hvis "spil" i glasset hurtigt afsluttet, er det også taler om hans lav kvalitet. En rigtig godt produkt fortsætter med at "lege" i et par timer efter, at den blev hældt.

Champagne - drikken særlige højtidelighed, så det skal fodres korrekt. Det er normalt hældt i briller med lange ben, for ikke at opvarme drikkevaren i hånden. Sådan glas champagne til en sød vin. Ikke rådes til at indsende denne drink i høje glas med tynde glas uden ben.

Til dato, den bedste løsning - vinglas til champagne i form af en fløjte. De er specielt gode til tør mousserende vin. I disse kopper drikke fuldt afsløret og "manifest" i sig selv.

Hældt champagne i glas meget langsomt, lede en stråle i retning af de skråtstillede væg Fougeres (hemmelige professionelle tjener). Ellers drikken begynder hurtigt at "pyshnet" til skum og stige. Hældt første lille del af drikken, og derefter (når skummet afvikler) hældes. Store vinglas til champagne fyldes kun med en tredjedel (og ser nice, og drikke komfortabelt).

Briller med avanceret hals kan bygge en pyramide ved at placere dem oven på hinanden. Typisk kun den øverste glas fyldt, og i andre strømme champagne smuk kaskade.

Vin briller til champagne - en obligatorisk attribut af et bryllup fest. Ved deres valg bør gribes an meget alvorligt, fordi i hænderne på de nygifte, vil de tiltrække sig opmærksomhed fra hele festlig aften. Heldigvis for i dag købe dem vil have nogen vanskelighed. Bryllup briller for champagne er normalt dekoreret med hjerte, billeder af duer eller ringe. Selv hvis du ikke kan finde egnede briller, ikke burde være ked af det. Du kan dekorere dem selv. Skal holde sig til det overordnede bryllup tema og stil. Bliver nødt til at lagerføre en række forskellige bånd, krystaller, akryl og selv smykker (valgfrit). Dekoreret med sine egne hænder briller til champagne er sikker på at besætte en værdig plads blandt de ting, der minder dig om de mest behagelige og lyse øjeblikke af dit liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.