SkønhedHår

Hvordan hår "Dragon"

Frisure "Dragon" - det er en fantastisk måde at hår styling for hver dag, og endda på ferie. Den er velegnet til kvinder og piger, og små piger. Og for at gøre det, du har brug for et minimum af materialer. Den vigtigste ting, der var et ønske og lidt tid til træning.

Frisure "Dragon" for pigerne

Et andet navn for denne frisure - "fransk fletning". Elegance og kvindelighed - det adskiller sig fra de sædvanlige. Men lære at væve det vil ikke være svært. zacheshite forsigtigt håret tilbage. Adskille dem fra panden i tre lige store dele, og begynder at flette en normal fletning, samtidig med at tilføje i alle dele af den lille giver udpeget. Korrekt stramme vores franske fletning. Når dopletete indtil udgangen af halsen, skal du sørge for, at alle hår var blevet fjernet i vævningen. Frisure "Dragon" vil være klar, når du forsigtigt trække de små tråde af fletninger. Så det vil være langt mere omfattende end normalt. Den resterende hale kan doplesti videre og også trække tråde. Selv håret kan vride ind i en bolle eller forlade som det er. Det er alt, frisure "Dragon" for pigerne klar!

Fransk fletning for piger og kvinder

Denne mulighed er en smule mere komplicerede frisurer fra den tidligere, så jo oftere det sker til ferien, såsom eksamen eller et bryllup. Og for at skabe det, skal du bruge:

  • Hårspray stærk fiksering.
  • Nitter og usynlig.
  • Varnish med glitter.
  • De fleste elegante barrette.

Vask dit hår og tør lidt af en hårtørrer, bør de være let fugtig. Fremhæv et sted på hovedet (venstre eller højre), for at skabe en frisure. Adskil de tre tråde og begynde at væve spike omkring hovedet. Det vil sige, fra tempel til øre til midten af nakken. Når du dopletete, stramme de resterende hår, og dræbe, så de ikke forstyrrer arbejdet. På den anden side også flette spike, men kun op til øret. Dræb de resterende hår. Tilslut to hale fletning og væve med dem, godt dens stramning. Nu er vi nødt til at trække strengene i ørerne for at få en fransk fletning. Frie ende af skruen i en frodig stråle på hovedet og sikkert med hårnåle. Alle drys sømfiksering til hår holder længere og er ikke bange for vejrforholdene, og derefter værktøjet med glitter, så håret bliver en festlig gnistre. Næste til at dræbe strålen smykker hårnål. Dette kan være en kunstig blomst eller "krabbe" med rhinstene. Frisure "Dragon", hvis billeder kan ses i artiklen er klar. Tog til at udføre det på forhånd, og derefter på festivalen, du vil være den mest overbevisende!

Frisure "Dragon". Sådan flette det? En anden mulighed

Hår nær panden zacheshite siden og er opdelt i to dele. To tråde hver for sig stramme højre og derefter sno dem sammen til venstre. Hver gang tilføje en lille smule af hår i en fletning og stramme op. Når dopletete til halsen, stram hestehale i et reb og gemme sig under håret. Træk trådene og drys hele hårspray. Det frisure var mere frodige, kan du pre-kam hår. Denne version af "Dragon" er velegnet til fester og ture til dansesteder. Gør dig selv en klipning, vil du være den mest levende og mindeværdige på dansegulvet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.