Kunst og underholdningLitteratur

"Nederlag": et resumé. "Nederlag" Fadeyev efter kapitel

I denne artikel vil vi tale om det arbejde, som Alexander Fadeev oprettet i 1926. Du vil blive præsenteret sit resumé. "Nederlag" - en roman, der bragte forfatteren anerkendelse og berømmelse. Han blev en af hans bedste værker.

Du siger, at der allerede er en genfortælling af romanen, der skabte Fadeev ( "destruktion"). Resumé (brifli) introducerer store begivenheder. Vi har opdelt teksten i kapitler, for at beskrive hver af disse mere detaljeret. Resultatet af vores arbejde til din opmærksomhed.

1. Morozka

Kommandør af guerilla Levinson rapporter Morozka, hans velordnet, en pakke med henblik på at tage ham til Shaldybe, en anden chef for guerilla enhed. Så begynder arbejdet med "Defeat". Sammendrag af lederne sekventielt beskriver i denne artikel.

Morozka dog ikke ønsker at gå, han wrangled med Levinson og undskyldninger. Commander, i sidste ende, keder evige præg af denne guerilla. Han henter sin brev, rådgive Morozka renset væk, fordi han ikke ønsker ballademager. Umiddelbart ændrer hans sind frække partisaner, tager brevet, mere til sig selv end til kommandanten, der forklarer, at ordren ikke kan være uden ham gå, så ramte vejen med pakken.

Morozka karakter er en minearbejder i anden generation. Han blev født i barakkerne af minearbejderne, og i en alder af 12 år blev han en "rulle vognen." På tommelfingeren var den måde hans liv, ligesom alle andre. Denne fyr sad en dag i fængsel, og også serveret i kavaleriet, blev såret, så fyret før revolutionen hæren. Vender hjem, giftede han. Som Fadeyev skrev Morozka gjorde alt hensynsløst, fordi livet forekom ham nemudryaschey simpelt som "Murom agurk". Sådan var helten produkt "Defeat" (Fadeyev). Synopsis kapitler stadig introducere dig til denne karakter tættere. I 1918 gik han med sin kone for at beskytte de tips. Kan ikke forsvare magt, så vores helt flyttet til guerillaerne.

Morozka, høre skud, fik på alle fire på toppen af bakken og så der, at Shaldyby krigere angreb "hvid", og de kører. Rasende kommandør fastsurret i alle retninger med en pind, men kunne ikke holde sine mænd. Det er blevet set som en plukket nogle røde sløjfer smug.

Rasende Morozka, ser det hele. Han så blandt de trækker sig tilbage en halt dreng. En soldat faldt, men hans ledsagere modtog. Jeg kunne ikke se denne Morozka. Han kaldte sin hest, sprang på ham og gik til den faldne soldat. Kugler flyver rundt. Morozka tvunget til at fastsætte sin hest, satte de sårede over krydset, og red med ham til din fest.

2. Mechik

Lad os beskrive begivenhederne i det andet kapitel, et kort resumé. "Nederlag" Fadeev fortsætter således.

Umiddelbart kunne jeg ikke lide Morozka gemt. Forfatteren skriver, at denne karakter ikke favorisere "pæne mennesker", fordi i hans erfaring, de var værdiløse, ikke-permanent, hvilket ikke skulle tro. Levinson beordret til at tage denne unge mand til hospitalet. Han fandt i lommen på de dokumenter, hvoraf det blev kendt, at hans navn er Paul Mechik. Med denne karakter vil du få at vide, hvis man læser teksten i produktet "nederlag". Synopsis af kapitler repræsenteret ved os, også beskrive denne karakter senere mere detaljeret. På det tidspunkt var han allerede bevidstløs.

Mechik vågnede først, da han var ved at blive taget til sygeafdelingen, og derefter sov indtil morgen. Vågne op, så han lægen Stashinsky og Varya, søster med grå øjne og fluffy gyldne blonde fletninger. Metchik når ligation blev såret, men han græd ikke, fordi jeg følte tilstedeværelsen af denne pige.

Blot tre uger siden denne helten gik lykkeligt gennem taiga i guerilla enhed med en tur til bagagerummet. Men nu pludselig sprang ud fra buskene folk, der mistænkeligt har behandlet denne karakter. For de analfabetisme, uden at undersøge sine dokumenter, slået først, og derefter tog til sin trup. Det var hårdt, beskidt, uhøflige mennesker, der kæmpede og forbandet, fordi den mindste bagatel, hånet Paulus. De var imidlertid "rigtige mennesker" snarere end bøger. Mechik liggende på hospitalet, mindede om de erfarne begivenheder, han havde ondt af de oprigtige og gode følelser, som han var på vej i truppen. Han tog denne karakter med særlig tak til sig selv. Ikke alene blev såret. Fra tung - kun to: Mechik og Frolov. Ofte jeg talte med den gamle mand Paul Peak. Jeg kommer lejlighedsvis og "pretty søster", der gør alt det vask og syede hele hospitalet. Men det er en pige til Metchik behandlet specielt omhyggeligt og forsigtigt. Peak om hende sagde, at hun er "pirrende", som hendes mand, Morozka, placeret i enheden, og i mellemtiden fornicates. Mechik spurgte, hvorfor denne søster er det? Jeg vælger et svar, der simpelthen ikke kan afslå nogen.

3. The Sixth Sense

Tredje kapitel omtales som "The Sixth Sense". Vi beskriver sit resumé. "Nederlag" fortæller os om den næste. Næsten vredt om Mechik Morozka tænkte: hvorfor sådanne mennesker er "alle klar" til at slutte sig til partisanerne. Selv om det var uretfærdigt, fordi den kommende "korsets vej." Morozka forbi Bashtaev, afmonteres og melon scorede i posen, indtil han så ejeren. Wagged Rjabets Homa Ye finde en retfærdighed på ham. Han kunne ikke tro, at Morozka, han klædt og fodret, berøver ham.

Levinson talte med hjemvendte scout, der rapporterede, at den japanske hær var voldsramte trup Shaldyby. Jeg kommer på dette tidspunkt Baklanov, som var stedfortræder Levinson, medbringende Ryabets, der talte længe om den handling Morozka. Partizan, som derefter blev kaldt, benægtede ikke noget. Han nægtede simpelthen at aflevere våben, i betragtning af dette er en meget alvorlig straf.

4. Et

Mechik holdt tænker, hvorfor var kommet for at besøge ham på hospitalet Morozka kiggede på ham hånligt. Paulus var ved at komme. Men Frolova sår var håbløs. Mechik græd, huske begivenhederne i den seneste måned, dækket med et tæppe over hovedet.

Dette er kun et resumé. "Destruktion", lederen af "One", fortæller mere om forløbet. Vi har identificeret en nøgle.

5. De mænd og den "kul stammen"

Levinson gik til mødet, der ønsker at tjekke ud frygt, forventer at høre rygter, snak om mænd. Han fangede forstyrrende noter, forstå, at vi skal ligge lavt, gå ind i skoven. Kom minearbejderne. Levinson hilste minearbejder høje egetræer.

Rjabets har troet denne historie generende og ubrugelig. Alle spekulerede på, hvorfor det var nødvendigt at stjæle - fordi alle ville give melon Morozka hvis han spurgte. Partizan fremrykket, han blev spurgt, hvorfor han gjorde det. Morozka sagde, at ud af vane, tankeløst, og gav sit ord, at dette aldrig sker igen. Levinson tilbød ham hjælpe ejere i deres fritid. Vi var tilfredse med bønderne i et sådant forslag.

6. Levinson

Levinson skjule deres frygt og tvivl, altid klart og trygt at give ordrer. Han altid tænkt over sagen var den "rigtige" person. Snart blev denne helt udleveret "en forfærdelig stafetten", som sendte Sukhovey-Kovtun, stabschefen, skrev om nederlag af de vigtigste kræfter partisaner i kampen mod japanerne. Opkald nachhoza og Baklanov, advarede han dem, der bør være forberedt på muligheden for at gøre ordren. Levinson modtaget sammen med et brev fra byen og et notat fra sin kone.

7. fjender

Jeg sendte et brev kommandør Stashinskomu, hvor han skrev, at vi gradvist skal losse infirmeriet.

Folk fra det tidspunkt begyndte at sprede i landsbyerne. Tilbage af de sårede kun Pick Mechik og Frolov. Peak gør ikke ondt, det lige fanget på hospitalet. Mechik ønskede at være en fornuftig og selvsikker fighter for at vende tilbage til byen ingen kendte ham før.

8. Første skridt

Desertører syntes, plantet omkring en panik, at hvis truende store kraft af fjenden. Men intelligens er ikke bekræftet. Jeg spurgte tilladelse fra delingsfører Morozka Levinson, anbefale Efimkov velordnet stedet. Fartøjschefen aftalt. Levinson med alt trup annonceret, at de udfører.

9. Mechik Detachment

Mechik rejste sig og gik til løsrivelse med en lanse. Det blev betegnet deling Kurbaka. Mechik var utilfreds dedikeret hoppe, men sagde ikke noget Levinson. Han besluttede at dræbe hende. Mechik i truppen kunne ikke lide, blev anset zadavaloy og quitter. Han kun blev venner Chizh, som lærte ham at tage fri fra køkkenet, fra dnevalstva.

10. I begyndelsen af nederlag

Levinson i et fjerntliggende sted næsten helt mistet kontakten med andre enheder. Han besluttede at gøre et udfald. Angrebet et godstog udstationeringsprocedurer Dubova fordelt partisanerne kiks, bomber, ammunition, uniformer. Den efterforskning og snart gik Baklanov Mechik. I landsbyen mødte de fire japanske soldater. De dræbte dem alle, undtagen én, der undslap. Forlader gården, så de, at den vigtigste kraft af den japanske gå derfra.

Den detachement blev angrebet den næste morgen. Vi nævner kun dette, der beskriver resumé. Nederlaget lidt guerillaer, de trak sig tilbage. Mechik kun i skoven kom til hans sanser ved forskrækkelse.

11. Strada

Levinson gjorde for hesten Metchik forslag. Holdet manglede foder og produkter. Levinson havde at bestille at stjæle kvæg, røve bonde haver og marker. Styrin sagde, at for hans tilfangetagelse udnævnt gebyr på 500 rubler. Levinson klukkede - "billige". Koreanerne havde kun én gris til vinteren. Fartøjschefen beordret til at dræbe hende, at fodre guerillaerne. Han fordømte Mechik Levinson, men stadig spise en gris, fordi han var sulten. Den trup endelig kæmpet sig vej til hospitalet, hvor produkterne blev forberedt. Mechik overhørte samtale Stashinsky og Levinson, hvorfra indså, at de ville dræbe Frolov. Han løb hen til kasernen, forsøger at stoppe det, men det kørte Stashinsky.

12. Sti-road

Frolov døde i løbet af natten. Squad, begrave ham, han flyttede til nord. Morozka troede, der nogensinde nogen generer ham, Mechik - mere end nogen anden. Paul tog offensiv og Varya, som allerede begyndte at tvivle sine følelser. Hun gik på udkig efter ham selv. Paul viste fuldstændig ligegyldighed over for hende.

13. Cargo

Mechik står på patrulje. Han tror, hvordan han kunne komme væk fra løsrivelse Levinson. Kedeligt og ensformigt liv i byen synes ham nu perfekt. Paul pludselig udtrykker alt, hvad han mener, Levinson, siger, at guerillaen uanset hvem du vil tjene, vigtigst af alt - "fylde maven" en Levinson argumenterer overbevisende Paulus, at for at have ingen steder at gå, han ville blive dræbt. Desværre, han tænker på, såsom Mechik - svag, svag vilje, doven. problemets karakter afslører arbejde "Defeat". Opsummering, desværre kan ikke formidle alle funktionerne i den indre verden af tegn.

14. Efterforskning Metelitsa

Fartøjschefen sendt til udforske Blizzard siger tilbage om natten. Men landsbyen var mere end forventet. Snestorm nat oplevede branden i hyrden. Han fortalte ham, at i landsbyen er fuld af kosakker, der dræbte hans bror og forældre, brændte huset ned. Blizzard gik der. Han kendte ord Drengen, der i præstens hus ligger chef. Han ønskede at aflytte, men han kunne ikke - Blizzard fanget og slået.

15. Tre Dødsfald

Følgende hændelser er beskrevet i det femtende kapitel af produktet "Nederlag" Fadeyev. Opsummering beskrive dem i et stykke.

Partizan forsøgte at flygte, men mislykkedes. Under forhøret, han ikke svare på spørgsmål. Så begyndte beboerne at spørge, om nogen ved det. Røgter sagde, at han først så. En mand sagde, at han førte en hest (som gav drengen guerillaerne). Dreng fanget, men den officer løb Metelitsa. Han blev skudt. Levinson så kosakkerne. Detachment behandlet dem. Guerillaer i landsbyen fodret.

16. Bog

Madlavning, går til landsbyen, så jeg en død hest Morozka. Af hans hun fandt den sårede. Om morgenen hørte jeg skud. Detachment flygtede ind i skoven, men de mennesker, løb ind i en sump. Levinson derefter beordret til at lægge gulv fra logfilerne. På det gik, og så sprængte. Så et mirakel aldrig tog nederlaget. Roman, hvoraf et sammendrag vi beskriver i gang. Vi vender os til det syttende kapitel.

17. Nitten

Kosakker på broen baghold. Mechik red stille og roligt gennem skoven, men pludselig kom på tværs kosakkerne. Så løb han hen til kløften, og de forfulgte ham. Morozka tænkte kun om resten. Han indså, at Mechik undslap. Paulus lidt på grund af hans forræderi. Han trak en pistol, men vidste, at han ikke ville dræbe sig selv, fordi han elsker det selv mere end noget andet. Han besluttede at gå til byen.

Således ender arbejde "Defeat". Opsummering, selvfølgelig, det dækker ikke alle hændelser. Især, at produktet er ganske omfangsrig. "Destruktion", hvoraf et sammendrag du lige har læst, - en afspejling af erfaringerne fra den Fadeev. Han kæmpede indtil 1921 i Fjernøsten. Denne erfaring gav stødet til at skrive romanen "destruktion".

Synopsis "brifli" beskriver begivenheder i mindre detaljer, ikke opdele dem i kapitler. Derfor besluttede vi at skrive denne artikel for at blive bedre bekendt med arbejdet i læseren. Dog er vores beskrivelse ikke begrænset til arbejde, som gjorde Alexander Fadeev ( "destruktion"). Resumé - dette er kun de grundlæggende oplysninger. Som det er kendt, kan kun genfortælle plottet, men plottet. Leo Tolstoy sagde, at hvis han blev bedt om at genfortælle "Krig og Fred", ville han læste sit arbejde helt. Og Roman Fadeeva "nederlag". Hurtig indhold ikke formidle atmosfære, forfatterens stil, ikke udgør indtryk om romanen. For at være helt klar over det, er det nødvendigt at læse hele arbejdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.