Sport og FitnessFodbold

Ghanesiske midtbanespiller Wakaso Mubarak

Wakaso Mubarak - en ghanesisk fodboldspiller, der i øjeblikket spiller for det græske "Panathinaikos." Russiske fans kunne han huskede spillet i Kazan, "Ruby". Wakaso Mubarak - en central midtbanespiller, der også kan spille midtbane og på flankerne. Til dato, han var 26 år, så han stadig har tid nok til at komme, men indtil videre er resultaterne ikke imponerende.

Tidlig karriere

Wakaso Mubarak blev født i Ghana, hvor han sluttede sig til fodbold akademi for klubben "Adelaide" i 12 år 25 juli, 1990. I 2005 15-årige blev browsing i en klub fra den bedste række, "Ashanti Gold", hvor, og flyttede. Der tilbragte han yderligere tre år, hvorefter indgået en professionel kontrakt. Men han formåede kun at spille i et par kampe, da han bemærkede europæiske spejdere. Som et resultat, i sommeren 2008, flyttede han til den spanske klub "Elche", hvor han begyndte karrieren. Det beløb, som spanierne betalte for Vacas Mubarak, var ikke videregives.

Flytning til Europa

I "Elche" Vacas Mubarak, fotos af som begyndte at dukke op i de europæiske sports publikationer, som det blev set som et stort talent, tilbragte tre sæsoner. Men ikke at sige, at i løbet af denne tid fik han en masse kamp praksis han forlod banen kun tres gange, hvor han scorede to mål i sidste sæson. I 2010 sin kontrakt med klubben udløb og Ganz måtte søge et job i Spanien. Heldigvis blev det underskrevet, "Villarreal", som straks sendte en spiller til at tage til, hvor han kunne få match praksis.

Overgangen til den "Villarreal"

I to eksemplarer midtbanespiller han viste temmelig godt, men er begyndt periodisk forårsaget i det første hold. Men det kunne ikke bryde ind i startopstillingen: to år brugt i "Villarreal", Wakasa Mubarak, hvis biografi endnu udviklet sig langt fra den mest imponerende måde, spillede i alle 25 spil. Som følge heraf blev det solgt til en nominel værdi på 300 tusinde euro "Hispaniola."

En ny begyndelse i "Hispaniola"

Den nye klub 22-årige midtbanespiller var endelig i stand til at få match praksis, næsten med det samme booke en plads i startopstillingen. I slutningen af sæsonen brugte han 27 kampe og scorede tre mål. Ghanesisk begyndte at gøre fremskridt og tiltrukket sig opmærksomhed i Rusland, hvor de er seriøst interesseret i Kazan, "Ruby". I sommeren 2013 klubben havde betalt seks millioner euro til at købe genopdage afspiller.

At spille som "Ruby" og husleje

I Kazan Vacas klubber, desværre var jeg ikke i stand til at vise sig selv såvel som i "Hispaniola": for det år, han kommet på banen kun 20 gange, hvor han scorede to mål. Klubben har besluttet at give ghanesisk leje i et år i "Celtic", men der midtbanespiller næsten ikke vises i start lineup. Han kom ind i feltet kun 11 gange, hvor han scorede ét mål. Et sådant resultat ikke er tilfreds med ledelsen af den russiske klub, og i sommeren 2015 Vacas blev sendt til "Las Palmas", i Spanien, hvor han blev løsladt et par år siden på sit højeste. I "Las Palmas" havde han en god sæson, spille 24 kampe og score to mål, men han stadig ikke komme "Ruby", som ikke forny kontrakten med 26-årige Ganz. Som et resultat, i sommeren 2016 Vacas var arbejdsløs.

Kontrakten med "Panathinaikos'

Men uden en klub midtbanespiller ikke forblive længe. Allerede juli 9 græsk "Panathinaikos' tilbød ham en tre-årig kontrakt. Nu ghanesiske beskytter farverne i det græske klub i indeværende sæson, og gik på marken otte gange, hvor han scorede ét mål og seks assists. Måske er det her, at han vil være i stand til at genvinde sin formular.

Forestillinger for landsholdet

Trods ikke at være en meget succesfuld klub karriere i Wakasa hold har allerede spillet 42 kampe og scorede 11 mål og gav to assists. Han debuterede i oktober 2012 og er allerede den anden kamp begyndte hjælper forskellige handlinger. I seks kampe i træk, han scorede fem mål og gav tre assists. Dette var en af de vigtigste årsager til, at den ghanesiske hold tog fjerde plads ved 2013 African Cup år. Siden da er han en af de vigtigste spillere på holdet - ved VM i 2014 han to gange kom ud for at erstatte, mens 2015 Africa Cup of år hvor ghanesere nåede finalen, var spilleren base.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.